Neviđena ksenofobija….od strane manjine!?

Pin It

'Na dan gay parade popusti na razne dildoe s vjerskim motivima čak 60%'; ovakve 'igračke' mogu osmisliti samo moralne nakaze-sotone ljudskog lika! Ksenofobija obično označava strah većine prema strancima, manjinama ili jednostavno prema nepoznatom. Pojam se općenito rabi za opisivanje straha ili mržnje prema strancima ili sasvim općenito, prema ljudima drugačijim od samoga sebe.

Na primjer, i rasizam se ponekad opisuje kao oblik ksenofobije.

Međutim, ono što se posljednjih tjedana dešava u Hrvatskoj ksenofobična je agresija minorne ničim ugrožene manjine prema normalnim ljudima koji samo traže potvrdu da brak ne čine 'dva' niti 'dvije' nego 'dvoje', muškarac i žena(nadbiskup Marin Barišić)!

Agresija je to koja eskalira u mržnju neviđenih razmjera u kojoj se prema organizatorima 'građanske inicijative' uz fizičke i verbalne napade ne biraju epiteti kao što su terorizam i diskriminacija-po Vesni Pusić, pa zatim fašizam, nacizam, prljavi pokret, ili, 'oni žele djecu oduzeti 'pederima' i strpati ih u Jasenovac'-kako kaže Nenad Stazić.

Agresija je to u kojoj se sasvim otvoreno i prostački blati Katolička crkva, popovi nazivaju pasjim skotovima a voditeljica Građanske inicijative od jednog se 'katoličkog pedera' izjednačava s nacističkim zločincem Eichmannom!?

Sazvao konferenciju i Ognjen Kraus pa udario po 'ustaškim gujama'.

Predsjednik Židovske općine na tom skupu ide toliko daleko u povijest podsjećajući na referendum otprije 80 godina u Njemačkoj, na koji je izašlo samo 16 posto birača, kada su oduzeta prava manjinama(ponajprije 'pederima') kazavši kako je tada 'veliki broj ljudi mislilo da izlazak na njega nije bio bitan, a povijest je pokazala nešto sasvim drugo'.

Usporedimo:

Građanska inicijativa 'U ime obitelji' prikupila je 750 tisuća potpisa punoljetnih građana(50% 'redovnih birača') za raspisivanje referenduma koji nijednoj pa ni minornoj 'pederskoj' manjini a kamoli prčevitim Židovima u Hrvatskoj eksplicite ne uskraćuje temeljna ljudska prava …odnosno referenduma koji treba Ustavnim zakonom potvrditi samo ono što je već davno napisano u 'Obiteljskom zakonu'.

Čak ni Krausova matična domovina, Izrael nema ozakonjene istospolne 'brakove' pa se zbog toga židovski 'pederi' ne osjećaju ugroženi u Izraelu kao Kraus u Hrvatskoj koji kao da zaziva neku novu 'Noć dugih noževa', jer:

'Svi znamo što se dogodilo poslije. Tolerancije i dijaloga nema, vlada agresija(?) koja se iz Sabora(?) prenosi na građane', uvjeren je Ognjen Kraus.

Ili, da nije bilo 'uspješnog eksperimenta' s nesretnim 'pederima' u Njemačkoj ne bi bilo ni Holokausta!?

Dakle, taj dalekovidni ksenofobični Židov kao da želi usporediti neusporedivo: Hitler je najprije počeo obračunavati s 'pederima' pa kad je vidio kako to 'dobro ide' udario je na Židove…A danas, najprije 'pederima' pa onda i Židovima agresijom prijeti, eto, netolerantni hrvatski Sabor, reanimirane Josipovićeve ustaške zmije, tko li; suludo, izvan pameti!?

Istina:

Otvoreno nasilje prema homoseksualcima počelo je 30. srpnja 1934. u 'Noći dugih noževa', kad je Hitler zapovjedio ubojstvo svog bliskog suradnika, zapovjednika SA jedinice, inače deklariranog homoseksualca Ernsta Röhma, pod optužbom 'homoseksualne zavjere'. Godine 1933. stižu vijesti o prvim uhićenjima i deportaciji homoseksualaca u logore, a 1935. se kazna zatvora produljuje s pet na deset godina.

Međutim, vara se Ognjen Kraus kad govori da se 'agresija iz Sabora prenosi na građane' jer Sabor je tek 'poslušao' mjerodavnu nadležnost Ustavnog suda o meritumu referenduma kao nadsaborskog 'vox populi'-a, glasa naroda kao Zakona nad Zakonima.

Sjede li možda 'Eichmann'-ovci, nacisti i u Ustavnom sudu RH!?

Kopernikanski obrat bivših 'yugovića':

Upravo gorljivi protivnici referenduma dolaze iz časnog doma hrvatskog Sabora kao nekakvi novopečeni slobodoumnici tj. neo-liberali ili sljedbenici komunista, samozvani socijal-demokrati, koji zaboravljaju kako je njihova Partija i njihov uzor, drug Tito još u vrijeme 'partizanije' upravo na Hitlerovski način rješavao 'pedersko pitanje':

„Sud časti pri Glavnom štabu narodno-oslobodilačke vojske i partizanskih odreda Hrvatske, sastavljen od političkog komesara Rade Žigića, potpukovnika Bogdana Oreščanina i majora Gjure Matića, 4. ožujka 1944. godine zbog održavanja homoseksualnih veza na smrt je osudio kapetana Josipa Mardešića (26) iz Komiže.“

Kako je stajalo u optužnici, Josip Mardešić, koji je bio šef Sekcije za vezu Inženjerskog odsjeka G.Š. NOV i POH, održavao je homoseksualne odnose s nekoliko stražara svoje sekcije i pri tome zloupotrijebio svoj položaj i zavodio na nezdrav seksualni odnos svoje podčinjene, iskorištavajući njihovu mladenačku naivnost, te je rad u Sekciji za vezu pokušao organizirati tako da bi imao mogućnost nesmetano vršiti razvrat, odstranivši one koji bi mogli imati uvid u njegove nastrane sklonosti (Jutarnji list, 6.lipnja 2012g.).

Idemo dalje:

Komunistička represija prema seksualnim manjinama u komunističkoj Jugoslaviji je postojala i bila je opravdavana retoričkim osnovama, da su homoseksualci 'neprijatelji sistema'. Poznato je da se tijekom tog razdoblja homoseksualcima i transvestitima sudilo diljem Jugoslavije te da su vlasti pokušavale iz javnog života ukloniti ljude koji su imali razumijevanje za poteškoće homoseksualaca. Policija je u Zagrebu uhićivala i zatvarala homoseksualce, iako su im mnogi 'stari ugledni odvjetnici' pomagali i svojevoljno pristajali braniti optužene.

U Dubrovniku su neki od optuženih vođeni ulicama vezani, pa čak i bili kamenovani, dok su se neka od najgorih suđenja odvijala u Rijeci, gdje su neki homoseksualci čak bili i ubijeni.

Slali su ih s ostalima koji su smatrani 'neprijateljima sistema' u kaznene logore u Staroj Gradiški i na Golom Otoku, a drugi koji su se bojali počinili su samoubojstvo ili su pobjegli u 'naprednu' Zapadnu Europu, navodi Dean Vuletić, hrvatski povjesničar.

I, ta 'noć dugih noževa' trajala je dugo, dugo nakon 'oslobođenja' sve tamo do kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća. A poslije toga, gospodine Ognjen Kraus, nije se desilo po Židove ništa pogubno u Hrvatskoj jer Tito poput Hitlera ili Pavelića nije nastavio s pogromom i ubijanjem Židova osim što je zbog političke nesnošljivosti 'sravnio sa zemljom' veliki broj židovskih sinagoga po Hrvatskoj!

Ali, pazite, taj isti Tito nikad nije bio u Jasenovcu niti u Jeruzalemu da bi kleknuo u Vad Yashemu pred spomen pločom na kojoj i danas bode oči brojka od 700.000 žrtava Jasenovca; zašto?

-Zaključite sami!

Usput:

Sa završetkom Drugog svjetskog rata nisu okončana i rušenja sinagoga u Hrvatskoj. Moglo bi se reći da je tu još dugi niz godina od strane komunista sistematski uništavana sinagogalna arhitektura.

Sinagoga u Iloku srušena je 1948./49., u Osijeku 1950., velika sinagoga u Vukovaru 1958., a mala 1965. godine, ona u Karlovcu oko 1960., a u Kutini 1968./69.

Neke je sinagoge 'kao nepotrebne' prodao tada nadležan 'Savez jevrejskih opština Jugoslavije'…..kao građevni materijal!

U preostalima, koje su postale 'općenarodna imovina', prostori su prenamijenjeni za druge funkcije. Tako je u bjelovarskoj uređeno kazalište i glazbena škola, u varaždinskoj kino, u sisačkoj također glazbena škola. Kutinska je prvo postala skladištem mlina, potom društvenim domom i napokon gimnastičkom dvoranom. Križevačka je pretvorena u Omladinski dom, a koprivnička u tvorničko skladište. U sinagogi Podravske Slatine i danas je robna kuća. Osječka donjogradska i daruvarska sinagoga prodane su Pentekostnoj crkvi.

A vi, gospodo 'sionski mudraci' prestanite s vašom permanentnom ksenofobijom od neke nove 'Noći dugih noževa', jer, diskriminacije ili rasizma u Hrvatskoj već odavno nema, takvo neljudsko ponašanje provode vaši zemljaci na tuđoj zemlji, Palestini a evo i kako:

Na povratku iz Betlehema u Jeruzalem iz busa se vidi zid koji okružuje Palestinu. Tim kontroverznim zidom Izrael je Palestinu(Zapadnu obalu u prvom redu) pretvorio u zatvor, geto ili u krajnjoj liniji u konc-logor po uzoru na njemačke naciste…a na palestinskoj zemlji usprkos svijetu bespravno gradi nova židovska naselja!

Židovi se pred svijetom opravdavaju branjenjem od terorizma, a njegovo postojanje krši sva ljudska prava i moralna načela; diskriminacija par exellence! Čini se kao da civilizacija nije bogznakako napredovala posljednjih par tisuća godina. Zid se stručno zove 'Izraelska sigurnosna ograda', dug je čak 650 kilometara, a visok 8 metara'.

I za kraj ako imate dobar želudac otvorite ovaj link:

DugineBoje.com - Transvestitne lutke za djecu

dugineboje.com/lutke-transvestiti.php‎

'Našu inicijativu podržao je i Željko Jovanović kojemu ovim putem zahvaljujemo na velikoj podršci te se uskoro nadamo kako će lutke biti sponzorirane od strane ...ministarstva znanosti i obrazovanja', sic!

damir kalafatić