Neviđena drskost Milorada Pupovca u 'hrvatskom' Saboru!

Pin It

U povijesti ratovanja ili zločinačke agresije rijetko odnosno veoma teško je naći veću nečovječnost i životinjsko bezumlje kakve je prije 22 godine srpski agresor počinio u Vukovaru. Počinitelj je svim razumnim hrvatskim ljudima dobro i odavno poznat premda njegovo definiranje kao agresora teško prelazi preko usana aktualne 'hrvatske' vlade i predsjednika ove izdane države.

Verbalna provokacija počinjena danas u 'časnom domu Sabora' vrhunac je Pupovčeva retoričkog bezumlja i neviđene drskosti koja ne samo što je ponizila većinu saborskih zastupnika nego i cijeli pošteni hrvatski narod, barem onih više od stotinu tisuća koji su jučer bili hodočasnici gradu-heroju.

O herojskim braniteljima Vukovara, silovanim ženama, ubijenoj djeci i nečovječno mučenim zatočenicima do danas 'službeno' nepostojećih srbijanskih kazamata da i ne govorim.

Prosudimo sami Pupovčeve riječi:

„Jučer sam prvi put bio na Danu sjećanja u Vukovaru. Nisam želio napraviti nešto što moram(?) ovdje uraditi, neka mi predsjednik Sabora ne zamjeri što ću preuzeti njegovu ulogu.

Pozivam da danas odamo počast SVIM ŽRTVAMA VUKOVARA.

Pozivam sve da se ustanu i da odaju počast minutom šutnje.“

Na prijedlog Milorada Pupovca (SDSS), Sabor je minutom šutnje odao počast svima koji su 'stradali od nečovječnosti i bezumlja'!?

Na tu Pupovčevu 'komandu' ustadoše naivni 'sabornici' na čelu s Josipom Lekom poput poslušnog stada glupih ovaca i minutom šutnje odaše počast ali ne samo žrtvama bezumne i nečovječne agresije nego svim žrtvama Vukovara.

Dakako, odaše tim činom počast i 'žrtvama' pomahnitalog agresora koji je nakon 'oslobađanja' grada ostavio za sobom najveće-dobro skriveno-stratište nakon drugog svjetskog rata, OVČARU!

Uistinu, normalnom čovjeku ove zemlje 'da pamet stane', jer odazivanje 'saborskih ovaca' Pupovčevu drskom pozivu eklatantno je priznavanje srbijanske 'teorije' o građanskom ratu, potpuna egalizacija agresora i žrtve te nečovječne agresije, izjednačavanje heroja obrane Vukovara, Blage Zadre i zločinca iz Borova sela, Vukašina Šoškočanina!

Sram vas bilo 'gospodo' zastupnici, koga vi to uopće i zastupate, hrvatski narod sigurno ne a taj narod vam je jučer jasno pokazao da vam nije mjesto u Vukovaru u 'KOLONI SJEĆANJA', vama je mjesto jedino u 'petoj-izdajničkoj koloni' kojoj po političkom 'svjetonazoru' i pripadate.

Ili, kako jučer u Vukovaru reče jedan lucidni Imočanin…jedna kolona je prava, hrvatska a ova druga je udbaška!

damir kalafatić