Udomljavanje nevine dječice kod 'tople braće'…i 'sestara'!?

Pin It

Udomiteljstvo nezbrinute(ili odbačene?) djećice danas je postalo krucijalno pitanje na hrvatskoj političkoj sceni. Pitanje je to na kojem se lomi i inače neprirodna vladajuća koalicija; ideološki sukob HNS-ovog avangardnog  tandema Divjak-uša/Vrdoljak kontra tobože 'konzerviranog', pučkog HDZ-a! 

Radi li se to o političkoj ideologiji ili o (ne-) ljudskim pravima agresivno prčevitih homoseksualaca za koja se zdušno bore korpulentni Peđa Grbin i posebno onaj uglađeni Vrgorčanin (selo Zavojane) Goran Beus, samo-nazvani Richembergh!?   

Na koncu, zbog te dileme odluka o udomiteljstvu nevine dječice na Saboru nije donesena jer se ionako rijetki a grlati narodni deputati ne mogu složiti niti o egzaktnoj definiciji obitelji…!?

Premda u Ustavu RH stoji jasno i glasno kako je brak, dakle obitelj, zajednica isključivo muškarca i žene a ne takozvano životno partnerstvo 'pedera s pederom' odnosno 'lezbače s lezbačon'…dakako biološki sasvim neplodnih odnosno neproduktivnih partnera!

Međutim, nabujali 'pokret' homoseksualaca poprimio je neviđene razmjere tako da uime, eto, ugroženih ljudskih prava homoseksualaca engleski nogometaši(a tko bi drugi?) simbolički nose čak i vezice(špigete) na kopačkama ukrašene duginim bojama, u znak solidarnosti!? 

Ali, nisu samo vezice na kopačkama podrška 'pederluku', cijela stvar zašla je duboko u 'visoke' slojeve društva kao potvrda  homoseksualne afirmacije ali i očite želje za njihovom supremacijom nad, eto, nevjerničkim heteroseksualcima, navedimo primjer:

IRSKA se nalazi na velikom prijelazu generacija na političkoj sceni. Novi premijer je Leo Varadkar pa je tako prvi vodeći političar ove nekad tvrdokorne katoličke zemlje 'topli brat' koji sasvim otvoreno priznaje da je homoseksualac, a još uz to potomak je i azijskih imigranata.

Ili, 52 posto stanovnika Njemačke smatra da bi istospolni brakovi trebali biti legalizirani u čitavoj Europi. 

Uostalom, deklarirani homoseksualac Guido Westerwelle iz stranke njemačkih Liberala bio je i poznati bivši njemački ministar vanjskih poslova. 

Samo u Berlinu čiji je gradonačelnik, Klaus Wowereit također deklarirani gay, održava se svake godine tradicionalni Festival homoseksualaca, na kojem se skupi više od pola milijuna duginih sljedbenika. Slične manifestacije održavaju se i u brojnim drugim njemačkim gradovima…i ne samo njemačkim!

 To je samo još jedan dokaz da je Njemačka danas jedna od perjanica među zemljama svijeta u svesrdnoj potpori osobama homoseksualne orijentacije.

Naš, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još uvijek nije 'peder' ali on nema ništa protiv 'pederluka' jer i njegov pas je gay…kaže tako lucidni Milan! 

Tko zna, moguće bi se i naš pragmatični Bandić već sutra učlanio u gay-grupaciju 'Iskorak' kad bi to od njega tražilo biračko tijelo. Pa ne bi to bilo nikakvo čudo jer po ideološkoj potrebi nosi on prigodno veliku svijeću na hodočašću Majci Božjoj Bistričkoj ili na rever svog kaputa prikvači Titovu značku kad ima politički sastanak s 'antifašistima', pederluk par exellence!

A sad nešto sasvim hipotetski o apsurdu udomiteljstva, ali samo kod 'tople' braće jer je kod 'sestara' fizičko-pravni status kvazi-maćeha poprilično nedefiniran:

-Gay partneri, dakle muškog habitusa, primjerice udome malo, nevino dijete, dakle, dva nazovimo očuha adoptiraju kolokvijalno rečeno 'spolno nedefiniranog' posinka. Jedan od partnera je ipak glavni u toj toploj zajednici, ili, nogometaškim rječnikom rečeno on je taj koji 'zabija', ili, on je aktivac, a dugi je 'pasivac', odnosno partner koji figurativno rečeno 'prima'…golove! 

Vremenom (ne-)sretni posinak fizički i odraste u krugu partnerske 'obitelji' sve do spolne zrelosti pa očekuje od svog očuha-aktivca da ga uputi u moguće  mladenačke avanture. Dakako, homo-očuh neće mu savjetovati naći nekakvu zgodnu hetero-partnericu jer to je prema homo-svjetonazoru 'krivovjeran' delikt odnosno prljav posao. 

 A neće mu čitati ni katekizam ni Bibliju, Sveto Pismo niti će ga poslati, nedajbože na vjeronauk nego će mu lijepo pročitati ono što piše u jednoj maloj brošuri koju je tiskao gay-evski 'Iskorak'. 

A može ga odraslog, 'pederluku' skloni očuh, čak i 'kresnuti' kako bi mu u cilju edukacije zorno pokazao gdje mu je mjesto u njegovom budućem spolnom ponašanju. 

I to ne bi bio nikakav incest ili rodo-oskvrnuće, nikakav kazneni delikt…sve bi ostalo normalnim ponašanjem unutar složne 'partnerske obitelji'!

Pa, ponovimo još jednom ono što i naša nevina dječica (iz Ustavnog braka) mogu pročitati u tom bizarnom i nadasve vulgarnom uputstvu koje je tiskalo homoseksualno društvo 'Iskorak' u sprezi sa, sramote li, liberalnim Ministarstvom zdravstva RH, citat:

- „kada te netko še..., njegov ku... dodiruje tvoju prostatu, te time čini orgazam intenzivnijim - dildo ili mrkva mogu postići isti efekt - malo ‘prljanja’ je teško izbjeći prilikom še..., no puno je manje vjerojatno da će se desiti ako se poser.. prije seksa - podmaži svoju ‘rupu’ i unutra i izvana i pokušaj se igrati s podmazanim prstom dok dr... - fisting - još poznato kao je... šakom - udaranje ku... o stijenku rektuma jedan od najčešćih uzroka boli kada te netko je... ili nešto umećeš u guzicu“; tko ne vjeruje nek' pročita!!!

A za kraj, i one vezice na engleskim kopačkama možda imaju svojevrsnu simboličku gay-poruku nevjerničkim homofobima: „odrješite vaše ideološke vezice, 'poljubite' naše liberalne guzice!“

Prosinac 2018.                                                                         

Damir Kalafatić