Pupovac, sveta krava hrvatske podrepaške politike!

Pin It

Evo nam opet koalicijskog Milorada, na svim je medijima, ovaj put duboko povrijeđen jer ga, dalmatinskog vlaja iz vukojebine Ceranja Donjih, izdadoše 'njegovi' Dalmatinci-Sučurani. 

Spališe ga zemljaci na pokladnoj lomači uz pjesmu: Na smrt, na smrt Krnješa, sudnji dan ti prispio…!

A evo sad kako se prije par dana netom spaljeni Krnje iz Sučurca, tugaljivi Milorad Pupovac obraćao  široj javnosti, dakako nama Hrvatima, i to u pre-časnom domu Hrvatskog Sabora: 

(Svi ste vi Hrvati) „Neostvareni, neiživljeni pederi, sic!                                                                                                                                                                                                           

U moralnom i svakom drugom smislu!“, i samo što nije dodao a zasigurno je tako i mislio, 'majku vam vašu ustašku'!                                                                                                           

Citiramo stoga taj očiti govor mržnje jednog pederskog politikanta, govor pun prostačkih uvreda a sam citat nije izvučen iz konteksta nego je veoma direktan, osmišljen, neuvijen, spontan a uz to i diskriminacijski:

„Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao (odnosi se na izlaganje Hrvoja Zekanovića!, nap. a.), a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi!                                                                                                                                                                                                                                                                       

A tko ih ugrožava? 

Oni sami! 

Neostvareni, neiživljeni pederi! 

U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! 

'Neostvareni Hrvati (?) koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju (ti neiživljeni Hrvati-pederi, nap. a.) ni tko su, što su, kuda će i kako sa sobom.'                                                                                                                                                                                                                          '

-Eto tako je bljuvao svoj bijes  jedan visokoobrazovani sveučilišni profesor, sram ga bilo!? 

Pitamo se jesu li i njegova rođena braća, registrirani balvan-ratnici kapetana Dragana, Vojislav i Mladen, bili neiživljeni Srbi-pederi koji nisu ostvarili svoj ali i Miloradov neostvareni san o Velikoj Srbiji…pa i oni poput njega ostadoše/vratiše se ustašoidnoj, pederskoj im Domovini!?

I demo dalje:

Kada je riječ o politici često puta smo u dilemi kako ju definirati; kao nebulozno umijeće mogućeg?

U političkoj znanosti prilično su brojna i oprečna shvaćanja politike i teško se mogu svesti na zajednički nazivnik. Bilo kako bilo, politika je višeznačna pojava koja je kroz povijesne etape po potrebi mijenjala i formu i sadržaj.

Pučkim rječnikom kazano politika je nestabilna 'tržna vrijednost' poput salonske kurve pa jednostavno kažemo da je politika kurva, a slijedom takve definicije i politički lideri metaforički rečeno postaju kurvini sinovi. 

A u današnjoj Hrvatskoj i njeno najviše zakonodavno tijelo-Sabor, ustvari sramotna šaka jada, postalo je pravim političkim kuplerajem u kojem politički uglednici-lideri odnosno kurvini sinovi, zaštićeni saborskim imunitetom mogu i mrziti i vrijeđati i psovati, i to ne samo jedni druge nego poput Milorada Pupovca i zemlju/Domovinu u kojoj žive i čiji kruh jedu….

Pri tome riskiraju jedino kaznu u vidu usmene opomene Predsjedavajućeg (zrak i magla!) ili komotno manualno iznošenje iz Saborske dvorane, pernarenje!

Milorad Pupovac, ta sveta krava hrvatske podrepaške politike, može nekažnjeno sa saborske govornice javno, prostački i drsko vrijeđati cijeli hrvatski narod-po njemu neiživljene pedere…i ništa mu se neće desiti jer taj je 'politički kurvin sin' zaštićen dvostrukim imunitetom, saborskim i onim daleko jačim-'koalicijskim'!

Naime, bez njegove 'desne ruke' i ruku njegovih manjinskih pajdaša tipa metuzalemskog sabornika 'Furioznog' Radina, ova politikantskom(kurvanjskom) nagodbom sklepana koalicijska Vlada bespovratno gubi svoj prozirni, farizejski legitimitet!

I gle konačne, fatalne odluke… 

Zbog figurativnog spaljivanja na kaštelanskoj lomači prijeti nam Milorad ostavkom u takvoj koaliciji! 

Nesretna Hrvatska će vjerojatno odmah proglasiti trodnevnu žalost a on može svoju politikantsku karijeru odmah nastaviti u jedinoj mu pradomovini jer je i tako jednom nogom otpočetka svoje karijere u Beogradu. 

Mogao bih postati čak i savjetnikom za isto-spolna pitanja u kabinetu premijerke Ane Brnabić, deklarirane lezbijke….koja je od jučer i tatom postala, sic!

Ožujak 2019.                                                                                 

Damir Kalafatić