Je li ćirilićna agresija nebitno pitanje?

Pin It

Svi znamo kako udbaši imaju dugoročne planove, a ja osobno dosad nisam primijetio niti jednog hrvatskog političara na vlasti koji ili nije među njima, ili sa njima. Zašto sol na najkrvaviju ranu, onda? Zašto nova agresija na Vukovar, istovremeno ojačana recipročnom agresijom na Hrvate u Vrgorcu, Hrvate iz Hercegovine i Bosne, Hrvate u inozemstvu posebno?

Krajinski četnik džakula sada eto traži ćirilicu i na onim posranim papirima za "izbore" vezane sa septičkom crnom rupom zvanom eu?

Zašto?

Zašto tolika bezobzirna, nesmiljena, krvava i genocidna agresija prema Hrvatima, koja se više niti ne sakriva?

Znamo kako eu traži "zastupanje manjina" (čitaj - srbijanaca) u postocima kao krvarinu za plaće odabranih za brusselske fotelje; je li i to jedan od znakova koji nam zorno predočuju budućnost za sada još uvijek Neovisne DRŽAVE Hrvatske?

Mentalna, politička, znanstvena i zadnja, ali većinom i najvažnija - MEDIJSKA dominacija srbofila-šugoslavena u Hrvatskoj je kroz sve dosadašnje lopovsko-vladarske bulumente dostigla vrhunac; pa bi i onim najzadrtijim Hrvatima koji još nisu prebrodili vlastite komplekse zbog dezertiranja tijekom agresije bilo uistinu mudro početi razmišljati kamo ih njihov sd-partijski "štit" od stvarnosti srbijanske agresije zapravo vodi.

Očito je kako niti najgluplji među sd-partijskom bulumentom nemaju nikakovih iluzija o tome kako, kad bi sutra (daj Bože) bili izbori - uopće ne bi prešli niti izborni prag.

Pa samo kad se pogledaju svi lopovluci (afere, kako ih yugomediji nazivaju kako bi ublažili suštinu stvari), od kojih je među zadnjima ona koja otkriva pozadinu trovanja hrvatskog mlijeka, te razotkriva pravog VLASNIKA ČITAVOG "ministarstva" poljoprivrede (!!?); nova veleizdaja Hrvata u "dogovoru" sa slovenskom bankom, razotkriveno laganje Narodu; uništavanje brodogradilišta, potpuna propast apsolutno svega što je dosad makar iole funkcioniralo, itd... - u zaista demokratskoj zemlji bilo koja od tih stvari dovoljne su za pad bilo kakve vlade.

Ali nošeni krilima šugomedija i zatucanih i odavno komunizmom inficiranih proletarijatskih masa koje i dalje ne shvaćaju kako im novac iz džepova ne kradu nacionalisti i "ustaše", već voljena im sd-partija - crvena kuga jaše i dalje, samo galopom koji konja pod njima ubija sve brže.

Jer za njih je ovo utrka života; za njih je sada ili nikada.

Novac su već dobili, fotelje ih već čekaju, ali su toliko nesposobni pa ih Hrvati već nakon niti godinu dana više ne mogu smisliti? Njima ne preostaje ništa drugo doli šibanje toga kljuseta pod njima do smrti, u toj trci za bankarske BONUSE!

Jer sd-partija nije ništa drugo doli banka - kome to nije jasno - neka se pod hitno počne drogirati ciglama.

I otuda ovo što se sada brzometno događa - otuda "Zapalite Rim i okrivite Kršćane", ili možda i bolje: "Poslije mene - potop". Možda se nikada toliko doslovno povijest nije ponovila, i drama odigrala.

Jer banka ima rokove, a ova se precijenila čak i u kvartalnom obračunu, a kamoli da ima ikakove šanse za polugodišnju prolaznu ocjenu.

Otuda ovakova žurba u uništavanju svega oko sebe - otuda se Hrvatima-povratnicima u Vukovaru kuće odjednom ruše; otuda ta neskrivena mržnja prema svemu hrvatskome; i otuda - NADAJMO SE - pad sa "Patrije".

Jer ako im sada dopustimo dovršavanje njihovih ciljeva, odnosno ako sd-partiji to "potvrđivanje" hicem u glavu uspije u ovako kratkom roku: koliko je vremena ostalo do apsolutnoga kraha hrvatske NEOVISNE DRŽAVE?

Koji su ciljevi eu svaka budala već zna:

Pokupovati sve vrijedno u Hrvatskoj, i strpati nas u novu balkansku regiju, i to opet zajedno sa "najdražim" nam "komšijama".

Izjednačavanje krivnje za agresiju srbije na Hrvatsku, te proglašavanje Hrvatske krivom za agresiju na BiH.

I sve opet "jovo-nanovo".

Pa podsjetimo na nešto od većine već zaboravljeno, kako bismo i malo bolje shvatili što nam se sprema: godine 1886. srpski su zastupnici u hrvatskom saboru inicirali raspravu o tzv. "dvojnom suverenitetu", odnosno prisiljavali Hrvate da Srbe u Hrvatskoj priznaju kao politički narod. Na taj bi način Srbi uz Hrvate bili nositelji suvereniteta u Hrvatskoj; što bi praktički bilo priznanje njihovog prava da povedu secesiju, i dijelove Hrvatske na kojima živi srpsko stanovništvo priključe "velikoj Srbiji".

Već tada se Hrvatskoj prijeti da će se, kad vrijeme dođe, rikom i grmljavinom kragujevačkih arsenala topova i pušaka određivati granice Srbije!

125 godina kasnije, Miloševićeva "Crvena Zastava" topovima i puškama svoje proizvodnje nastoji crtati velikosrpske granice, otkidajući dijelove Hrvatske i ostalih susjednih zemalja. Jedini način da Hrvatska očuva svoj teritorij i, uopće opstane kao neovisna država, bio je oružani otpor.

2002. godine, Milorad Pupovac (predsjednik Srpskog Narodnog Vijeća) se u hrvatskom saboru zauzima za model zakona o nacionalnim manjinama zasnovan na modelu hrvatsko-srpskog dogovora koji je postojao između dvaju svjetskih ratova. Takav model otvara vrata mogućnosti da svaka manjina uloži veto na odluke vlade RH, a u političkom smislu, od toga do tzv. "Krajine" koju je velikosrpskom agresijom u Hrvatskoj osnovao S. Milošević početkom devedesetih tek je mali korak. U hrv. Saboru samo Srbi imaju svog zastupnika, a ne i Slovenci, Makedonci ili Crnogorci. Bošnjaci su npr., po brojnosti druga nacionalna manjina u Hrvatskoj, a nemaju zastupnika u Saboru; dok je zastupnik srpske nac. manjine izabran samo sa 12 000 glasova. citat – Mato Arlović, Potpredsjednik Sabora RH, Jutarnji list, 26. 11. 2002.

Ili i korak dalje: godine 2005. se u saboru – najvišem hrvatskom Domu, pojavljuje prijedlog o uvođenju srpskog jezika kao službenog u istome.

Tijekom "spavanja" Hrvata koji bi srbijansku agresiju samo htjeli zaboraviti i "okrenuti se prema budućnosti", što se u Hrvatskoj zapravo događa?

- srbijanska manjina od Gvozda do Vukovara maltretira i ugrožava Hrvate

- dižu se četnički spomenici kojima vladarska oligarhija odaje pijetete

- obavlja se potpuna rehabilitacija masovnog ubojice tita, komunizma i četnika tijekom 2. Svj. rata, te se ukida ustanova za istraživanje komunističkih zločina

- krše se međunarodna pravila i zakoni, i sd-partija bez ikakvog srama štiti udbaške ubojice koji su i dan-danas na najvišim mjestima u vlasti

- srbija već naveliko i naočigled pospanaca provodi "SANU memorandum 2"

- Hrvatima se svugdje i na svakom polju neprekidno smanjuju prava i baca nas se na prosjački štap

- Bilo kakova demokracija se ukida, posebno od 2011. godine i dolaska sd-partije na vlast; od kada je apsolutno svaki dijalog hrvatskoga Naroda sa "hrvatskim" vlastodršcima fijasko, jer ministri i ostali oligarsi ne poznaju ništa doli kočijaškoga psovanja, jezika balkanske krčme, i načela komunističke diktature.

- Crkva je u Hrvata i opet u ilegali

- hrvatske škole se polako pretvaraju u pedofilsko-pederaste ustanove, u kojima je Križ nepodoban, ali kurtone se djecu uči upotrebljavati već u dobi od 11 godina

- hrvatski se Branitelji, posebno generali i Junaci obrane protiv agresije proglašavaju fašistima, pučistima, i nadasve - unutarnjim neprijateljima!!??

- sd-partija si uzima za pravo UKINUTI status nacionalnih parkova, zaštićenih šuma i zemlje, te na SVA PRIRODNA dobra koja pripadaju SAMO nama i našoj djeci stavljaju cijenu sa oznakom "rasprodaja"

Pošto sam opet razdužio, skratimo malo:

- nesigurna u temeljnu policiju - sd-partija diže "paramilicijske" postrojbe - komada - 8.000, sa DVOTJEDNOM obukom!?

Godine 2013. se silom pokušava utrpati agresorska ćirilica u hrvatski Junački Grad - Vukovar.

Hrvati i Hrvatska je pred streljačkim zidom.

...

Ostalo je na nama.

 

Darijo Strehovac - Streh