Pretplate u tijeku – još malo pa rasprodano

Pin It

U članku "Što nam nosi ulazak u EU - za registraciju biljke ili pripravka - 100.000 eura" - čitam kako su eu vladari odlučili ubiti još jedan dio hrvatskog gospodarstva, uguravši to u točku "pregovora" *khm* besramne ucjene *khm* bez broja, ali po urednoj "direktivi 2004/24/EC."; a kaj su lepa jaca i njeni biseri s moravu bez razmišljanja prihvatili, potpisali, i svim silama guraju tu svinjariju u hitan postupak.

I velim si: Da. Sprdačina sa vladarima Hrvatske se nastavlja, a Hrvatska tone sve dublje i dublje.

U "mejnstrim" medijima o tome ne čujemo nikaj, naravno. "Špricer" - šprajc se i dalje grinčevski smiješi sa ekrana "hrvatske" ckskyu tv, dok mu hlo ispod stola gemištom masira bolne emroide, dok se u samoj Hrvatskoj bude neki "čudni" ljudi, uistinu zabrinuti za budućnost ove čudne zemlje.

I dok nam ti "čudni ljudi", a u biti probuđena savjest i moral Hrvatske, preko uistinu HRVATSKE stranke ABH, te Hrasta i ostalih HRVATSKIH stranaka poručuju kako je krajnje vrijeme za trgnuti se iz te hrvatske kome, odricanja od te proklete mrkve kojom nas kao magarce prešetavaju žedne preko vode već petnaestak godina - kaj rade lepa jaca i biseri s moravu?

Lepa jaca i njeni biseri s moravu nas i dalje uvjeravaju kako je sve okej, kako nikakvih razloga za brigu nema, i kako to neke "seljačine Branitelji" samo "strančare". I to baš sad, kad je projekt "Kurvatskanija" već odavno pokrenut, i nakon dorađivanja još nekih sitnica - sve će biti prelijepo, i živjet ćemo u zemlji meda i mlijeka.

Ja osobno mislim kako se tu radi o svojevrsnom pokusu, za kojega su već negdje krajem 1996. godine eu vladari odabrali Hrvatsku.

Pokusu sličnom onome iz filma "Kolo sreće", gdje dvojica starih milijarderskih prdonja uz okladu za 1 Dolar odaberu crnca i ismijavaju se s njim, gledajući dokle mogu gurati svoj izopačeni vic.

Ali ajmo ubacit malo crnog humora: "tko se zadnji smije - najslađe se smije", jer u hrvatskoj verziji Eddy Murphy - a - nitko ne dobija taj Dolar, a lepa jaca i njeni biseri s moravu i dalje, do samoga kraja, pa i naizgled nemoguće - i NAKON KRAJA - veselo vrte repom i ne skidaju osmjeh sa lica.

Pitate se zakaj?

Zato kaj ovi eu vladari pojma nemaju s kim imaju posla.

Jer će i lepa jaca kosorica, i boško picajzla milanović, kao i bilo tko drugi upleten u krugove te smijurije koja nam trenutno vladari, na zahtjev iz poglavlja 998, recimo - Hrvatskoj dati ime Kurvatskanija, i pristat će na svaki zakon, koliko god on glup ili štetan bio, a kojega im "treneri" iz eu dobace.

Zato kaj taj politički šljam NEMA GRANICA u svojem poltronstvu, i zato kaj NE POSTOJI uvreda koju ta debelokožna stvorenja ne mogu ne samo otrpjeti, već je i SILOM NAMETNUTI VLASTITOME NARODU.

Oni ne shvaćaju kako su otvorili pandorinu kutiju nemorala, lijenosti i grijeha, već toliko godina akumuliranih u kojekakvim "kraljevinama", ili komunističkim yugoslavijama začetih u krvi, pokoljima i zločinima; i vjerovatno nikada neće shvatiti na koji su način uspjeli te ulizice i udbaške i kumrovečke gliste i lignje uvjeriti kako im je čak i PRAVO NA OBRANU bio zločin.

Ali jedno je sigurno - već se posvuda po svijetu primjer politike Hrvatske u školama uči kao nekaj kaj se nikada, ni pod koju cijenu ne smije ponavljati sa vlastitom zemljom, i vlastitim Narodom.

A pokus se i dalje nastavlja.

Nemojte se zato čuditi ako uskoro potpišu zakon po kojemu svaki Hrvat mora nositi žutu traku sa crvenom zvijezdom na rukavu do početka policijskog sata, koji će počinjati u 16h svakodnevno, ili odredbu o tome kako svi Hrvati moraju prijeći na Pravoslavnu vjeru, pošto će to, je l' - približiti žrtvu i zločinca i "ubrzati postupak pomirenja"... itd.. itd...

Koliko god tupih mozgova u hrvatskom saboru sjedilo, primjera za takove zakone bi se moglo naći koliko je i kombinacija u Rubikovoj kocki; a koje se broje u kvintilijunima, al' nemojte niti slučajno pitati ijednog saborskog zastupnika koliko je to, jer će oko 0.1% sabornika priznati kako ne znaju i ispasti pametni, dok će svi ostali pokušati odgovoriti i osramotiti nas i više nego lepo jacini pozdravi turista na granici.

Na inglišu.

Ukratko - okladu među starim prdonjama u hrvatskoj verziji filma "Kolo sreće" neće dobiti nitko, jer kod hrvatskih vladara nikakve granice sprdanja s njima - jednostavno NEMA.

I zato će na kraju i prdonje iz eu, ali i čitav svijet u nevjerici ostati zuriti u prizor kojega na početku sprdanja sa lepom jacom i biserima s moravu nisu mogli niti sanjati:

Od Hrvatske će ostati samo jedan otočić veličine otoka Jabuka, a na njemu će se vijoriti Stijeg u obliku plave krpe sa zlatnim zvijezdicama, na čijem će se rubu isticati jedna crna crta, a unutar kojega će crvenom bojom biti iscrtane negdašnje granice zemlje koja se nekada zvala Hrvatska.

Na taj će se otočić jedva uspjeti potrpati vile vladara, njihove limuzine i posluga; a oko njega će na splavima kružiti oko milijun pripadnika "neophodne" birokracije za vođenje "poslova" tog otočića, jedan vod batinaša u odorama milicije "sao krajine", i barka sa dva kostura na kojoj će pisati HV.

Ostatak će Hrvatske biti pravedno podijeljen među bogatašima eu i ostatka svijeta, koji će zarađivati basnoslovne svote na turistima koji će dolaziti na Jadran, gdje će među ostalim turističkim atrakcijama biti i jednodnevni put do tog otočića, gdje će, kad se usidre i iziđu se na mol slikati - lepa jaca formerly known as kosor i biseri s moravu izlaziti odjeveni u maskote Skooby - Doo-a, i mašući repom uglas vikati: "vi velkam ju tu d dej after jesterdej".

Na inglišu.

 

Darijo Strehovac - Streh