Gdje je Hrvatska?

Pin It

Da su Blago Zadro i njegova dva suborca na dan kad su zaginuli prvo zarafalali po tijelima ispruženih četnika pored ceste - danas bi sva trojica bili živi. Jer četnik koji ih je pokosio pravio se mrtav, ležeći uz cestu i ciljajući "malim PM-om". Ali možda je bio i ogreban, pa bi neki "svedok" major taj i taj posvjedočio kako je bio ranjen; i onda bi sva trojica bili - ratni zločinci.

Pa u što su telad ovu zemlju pretvorila, majko mila? Kaj se ovo događa?

Pa zar fakat nikome u ovoj državi nije stalo do Branitelja, osim onoj ulizničkoj gamadi jednom - dvaput godišnje?

Gdje su Hrvati koji će zbog uhićenja hrvatskih Branitelja od strane srbije - za NAVODNE ZLOČINE počinjene U HRVATSKOJ prosvjedovati, tražiti pravdu, zahtijevati barem mrvu razuma u ovoj hrvoslaviji? Jer ti "zločini" nisu ništa drugo doli OBRANA OD SRBIJANSKE AGRESIJE, pa jesu li svi već fakat zaboravili sve?

Postoji li ijedna nevladina udruga koja će ikada učiniti išta za istinu; za OBRANU ijednoga od nas?

Postoji li ijedan političar NA VLASTI koji će javno i glasno stati u našu OBRANU; jer skoro svi su oni i sami branitelji (mo'š mislit, al' papiri su im uredni, pisala ih njihova tajnica)?

Tko će od njih ustati u Hrvatskom DRŽAVNOM Saboru, i reći jasno i glasno - PA KOJEG VRAGA MI TO SAMI SEBI RADIMO!?

U HVIDR-u se uzdati glupo, jer općinske podružnice rade svaka po svome, a državna... koje države?

Zar će fakat čitava Hrvatska stajati i sa zadovoljstvom gledati kako nas srbijanci 2011. voze u lisicama, kad nas već tijekom devedesetih nisu uspjeli pobiti?

Koji je racku ovoj zemlji, i ljudima koji žive u njoj?

Tko su ti idioti koji pišu ovakve zakone, debilčine koje ugovaraju ovakve stvari sa sbijancima?

Je li to ta josipovićeva pravda, za koju lignjun još i neprestano baljezga kako je to "u interesu Hrvatske"?

Koje Hrvatske, kad on tu zemlju ne šljivi ni pol' posto?

Hoće li, Bože mili, napokon doći dan kad će se i on znojiti na optuženičkoj klupi, zajedno sa kolegom mu stevanom mesićem - zaradi veleizdaje, te svima očitog kršenja Ustava i zakona; ili će takve spodobe i dalje novcem kupovati fotelje i mjesta moći?

Jer, zaista, pitam se - hoćemo li uskoro morati i pokopavati sami sebe?

Hoće li donijeti kakav zakon po kojemu svaki Branitelj prije smrti mora iskopati jamu duboku najmanje 4 metra, i pravovremeno u nju leći?

Nek ide ovakva vlada, ovakav sabor, ovakvi zakoni, i ovakva pravda - u TRI P. M.! Pa to su sve govna koja do grla stoje u septičkim jamama, osjećajući se kao kod kuće.

Jer kaj je ono kaj je za njih očito bitno? "Samo još jedan milijunčić ", "samo još jedna godinica fotelje", "samo još vila, autić, kućica - dvije..."

Ako u ovoj zemlji ima još imalo normalnih ljudi, bježite van iz tog smrdljivog hdz-a, sdp-a i ostalih lopovskih tvrtki koje se nazivaju strankama; osvrnite se oko sebe i dajte napravite nešto iz ove zemlje, stoko bijedna i nikakva, balego hrvatska!

Nitko više neće kestenje iz vatre umjesto vas vadit, stoko; jer ako niste primijetili - one koji su to do sada radili prešetavaju od zatvora do zatvora, po čitavoj "regiji" u koju opet srljate, guske očerupane i ubalegane.

Nijedna nacija koja ne slavi svoje junake NE MOŽE opstati - to su riječi stotinama godina stare; i kojih se SVAKA Država na svijetu pridržava - osim septičkih jama u koju vi, ili svojom šutnjom ili djelima - pretvarate Hrvatsku.

Oslobodite se više tog mentaliteta krda, i razmislite svojom glavom: ako "ustaše", "primitivni desničari" i "glupi nacionalisti" vladaju Hrvatskom - pa kako se onda zatvara samo i uvijek baš "glupe nacionaliste"?

Kako to pa "primitivnih desničara" niti na vlasti, niti igdje u medijima - NEMA! Umjesto njih su sve - pazi - čuda - vaši "spasitelji" i "crvene mesije", koji će uskoro doći i svima vam podijeliti hostije u obliku crvenih "zvezdi", tih "diiivnih simbola mira i ljubavi"?

Kako su i u hdz-u skoro svi do jednoga bivši udbaši, komunjare i yugosloveni? "Sto mu darkvudskih desničara", pa kako to?

Kako to pa ustaše postoje samo u vašim praznim glavama, koje vam pune - pazi čuda - i opet CRVENI mediji? Kako to pa ti "desničarski" mediji nikada ništa loše ne pišu o yugosloviji, kako pa nema niti jednog filma o Domovinskome ratu kakav je uistinu bio?

Ako se ne razbudite, budaletine sitnoga zuba - uskoro ćete biti sretni ako vam kćeri nađu poslove prostitutki, a sinovi konobara; debilčine "svjetske".

Kad ćete napokon shvatiti kako niste "svjetske" debilčine, već najobičnije i najgluplje - hrvatske debilčine; i kako se čitav svijet prema Hrvatskoj ponaša onako kako se i sami prema Hrvatskoj ponašate?

A sad fak of, gamadi bijedna, čeka vas red carpet, severina i njezin najnoviji jebač, a vaš najnoviji "car".

 

Darijo Strehovac - Streh