Tajanstveno slovo U

Pin It

Nije bitno što nema ustaša ili ustaškog znakovlja, yutelovciima ("htv") je svejedno - Hrvatski grb iz 1945. ili hrvatski grb iz 2010. - za njih je sve to Ustaško. A da ne pričamo o Generalu Gotovini na majici - to je za prosječnog "novinara" jutarnjeg il večernjeg ko slika hitlera, ne vide oni nikakvu razliku.

Ista stvar sa Thompsonom - po njima je to ustaša nad ustašama zločinačke države Hrvatske. A mi ih plaćamo, i to još po zakonu?? Ako imaš struju - plaćaš govnare, ako nemaš - i opet im plaćaš - izmet plaćaš u svakom slučaju.

Al' di nađe onog malog mudonju sa Će gevarom na majici, svaka klincu čast ak je uletio tako u Čavoglave.

I sad zamislite kad bi u Hrvatskoj postojao i JEDAN JEDINI PRAVI NOVINAR - koji bi napisao članak - "U Čavoglavama mladić sa ćevapigevarinom slikom i hrpom crvenih "zvezda" na majici 2 dana provocirao Hrvate, ali niti nakon 2 dana nitko ga nije niti taknuo".

p.s. istoimenog su mladića M.P. Thompson i nekoliko prijatelja sljedeći dan odvezli u bolnicu jer se onesvijestio nasred ceste.

Medicinskim vještačenjem je utvrđeno kako je u krvi imao barem kilogram analgetika koje je, po vlastitim riječima: progutao jer je mislio kako će ga "ustaše" čim ga ugledaju pretući ko vola u kupusu, pa se unaprijed pripremio na bol.

za(b)luđeni bi se mladić usput htio i ispričati svim Hrvatima zbog svoje zablude, te je nepoznatom junaku reporteru na izlasku iz bolničke sobe poručio: "Vidimo se u Čavoglavama i dogodine, ali ovaj ću put nositi hrvatske oznake na majici i bit ću čist".

Neslužbeno doznajemo kako su mu noć prije liječnici hitne ambulante Knin iz mozga hitnim postupkom izvadili i čudan, dosad neviđen tumor. Tumor je bio u obliku lignje, i u kracima je imao mali pijanino.

Mladić se brzo oporavlja, i uskoro će biti pušten kući.

Dario Strehovac - Streh