Svi za Dom !

Pin It

Napokon imamo ono kaj smo toliko godina htjeli, jer 16 SMO GODINA ŠUTJELI I VJEROVALI GAMADI KOJOJ JE SAMO DO PARA I FOTELJA, pa ne može više tako! Tukli smo se za teritorijalni integritet, Vlastiti, Hrvatski Stijeg, i Slobodu - to smo i ostvarili.

Dali smo to u ruke političarima, vjerujući kako i oni vole Hrvatsku kao mi, a mi smo se pokušali vratiti normalnim životima.

A kaj su lopovi u dogovoru sa crveno-udbaškom bandom napravili?

Terorizirali su nas od DANA PRVOG! Niti jedan lažnjak ili čistačica u MORH-u nije morao skupljati toliko papirčina kao višestruko ranjavani Ratnici, bolesni Ratnici, Ratnici iz drugih zemalja, usuđujem se reći kako su pošteni Srbi - oni koji su bili u Hrvatskoj Vojsci čak i najgore prošli.

Niti jedna tajnica iz "pete vojne ovlasti" nije prošla toliko revizija koliko ih je prošao svaki istinski Ratnik - invalid, samo kako bi na kraju većina dobila "po defaultu" - 20% invalidnosti, makar bili na svim ratištima tijekom srbijansko-crnogorske agresije, dok su se četnicima davala svakakva prava šakom i kapom.

Već neko nas vrijeme progone otvoreno - kao veprove po šumama, ali najdraže im je zatvarati generale - kao njihovi šefovi - engleski kolonijalisti koji plaćaju ogroman novac za ustrijeliti zadnjeg Tigra u Indoneziji ili Aziji.

Sve su u Hrvatskoj vratili na staro. Popljuvali su i Domovinski OBRAMBENI Rat, i Vojnike koji su ga vodili, te su "mudro" zaključili kako smo svi zločinci, jer smo imali puške, a evo vam i MOG prijevoda izmeta koji je izišao iz usta onog "suda" - CIRKUSA u hagu: - "svaki metak kojega smo ispalili mogao je čak i pogoditi kojeg srbina - četnika; a mi smo to morali znati, i ZATO SMO KRIVI".

To je pravda koju nam yosipovići i ostali "proleteri" žele prodati? A kaj kad im ponestane Branitelja za trpati u zatvore? Onda idu na one koji pjevaju Thompsonove pjesme, a na kraju "povratka u budućnost" - ajd' se usudi pa zapjevaj "Vilo Velebita"!?

Špiclovi te prime za ruku i vode na radno mjesto josipovićevog tate - novootvoreni Goli otok?

To je vlada koju bismo morali poštovati? Vlada koja do Hrvatske niti Hrvata nikad nije držala niti koliko do crnog ispod nokta, a Branitelji su joj bili samo neugodna smetnja koju kaj je moguće prije treba maknuti sa "žute staze" u Zemlju Oza??

Vlada kojoj je predsjednica muna koju zaposlenice u Beču moraju upozoravati kako niti jedna dama nikada ne stavlja torbu na pod; koju je odabrao i "u nasljedstvo" nam je ostavio kleptoman koji bi i mater prodao za lažni Rolex; a koja u kupnju odijela, pa valjda i donjeg rublja vodi robinju izabranu po vlastitoj tjelesnoj figuri? Pitam se kako je opravdana ta stavka u proračunu hadezeja, i na koji je posao zaposlena ta "gospoja"? Ona joj je osobna lutka-manekenka, ali vjerovatno upisana i prima plaću "savjetnice"??

Guzili su se svakom činovničiću koji iz "eu" stigne u Hrvatsku kao da je maltene Egipatski kralj, prodaju sve kaj mogu samo kako bi namakli lovu koju će njihova praunučad trošiti na Havaima kad Hrvatske više ne bude ni bilo, ako će nam i dalje ostati na vlasti; ili ako "titovu štafetu" predaju kukurikavcima - drugoj strani vlastite medalje?

Afričke izbjeglice? Ma može, pošaljite ih par miljona, u Hrvatskoj nam fali izbjeglica, nezaposlenih, bolesnih i sirotinje!? Samo dajte, naša je granica širom otvorena i štrpcu i tadiću, zakaj ne bi i njima?

A mi? Ko nas šljivi - stoka smo i stoka ćemo i ostati ako te termite pod hitno ne smaknemo sa vlasti i sa SVIH POLOŽAJA U HRVATSKOJ!

Jer sad nas još žele strpati u zatvor zvan "regija"!?

"Možete putovat, pa ČAK i izvan granica" - veli onaj škiljavi ivić - samo kaj uvijek zaboravi reć - "na vlastitu odgovornost". Tome ćemo liku vjerovati?

Pa odakle se taj i izmigoljio, Majko moja Mila? Tko je taj? Gdje mu je Ratni put? Zna li uopće rastaviti kalašnjikov? Ali on je još nikaj, pa pogledajte Zapovjednika Oružanih Snaga RH!??

Možete li zamisliti ijednu smislenu zapovijed koju bi taj izrekao, osim zatvaranja i progona Branitelja - OSNIVAČA HRVATSKE DRŽAVE? Možete li zamisliti te blijede ručice na prvoj crti, sa oružjem u rukama i naviknut na eksplozije oko njega?

Pa znam kako ne mora svaki predsjednik biti vojnik, ali barem neka bude Domoljub! A njegovo "domoljublje" se u punom sjaju pokazalo kad je mentalno silovao onu istraumatiziranu ženu, vukovarsku patnicu koja je od njega jedino htjela saznati gdje su joj četnici sakrili očevo tijelo?!

Pa Ljudi, gdje mi živimo!? Jer ovo nije zona sumraka, ovo nisu niti ulice Bronxa; ovo mi najviše liči na onu potpuno naopačke izokrenutu seriju "Twin Peaks"!

Pa ta prokleta "jugoslavija" je čitavo vrijeme živjela od kredita, koji su održavali njen frankensteinovski kostur NEPRIRODNE ZAJEDNICE VIŠE SAMOSTALNIH I POTPUNO RAZLIČITIH NARODA, pa hoćemo li fakat dozvoliti vraćanje u sličnu tvorevinu?

Svi su znakovi tu: zaduženi smo k'o alkos u birtiji, svi nam se smiju i rade od nas kaj žele, skoro čitav svijet koji ima ikakve interese u Hrvatskoj samo čeka sljedeću rasprodaju hrvatskih resursa - hoće li to biti voda, plin, šume, otoci, more, ostatak gospodarstva, nova agresija... imenujte i pogodili ste garantirano!

Pa hoćemo li zaista to dopustiti, i zakaj? Zato kaj je jaca "nekome obećala nekaj"? Pa probudite se, trgnite se, polijte se vodom, stavite prst u utičnicu - napravite kaj god treba, ali dajte Ljudi napokon progledajte i barem pokušajte razmisliti o tome kaj će biti SA VAŠOM DJECOM, I NJIHOVOM DJECOM!??

Kaj ćete im ostaviti u naslijeđe? Kaj ćete im reći kad budete stari i drhtavi, po kartonskim kutijama ispod mostova, dok će vas oni hraniti kostima koje će im današnji "HHO-ovac" ili "antifašist" baciti za kakvu uslugu?

Imate li imalo ponosa u sebi? Znate li tko ste? kaj ste u životu dosad napravili, i kamo idete, zajedno sa svom tom ruljom koja samo slijedi one prve slijepce ispred sebe?

Opet moram ponoviti riječi starog, mudrog Senece: "Brodu koji ne zna u koju luku plovi, nijedan vjetar nije povoljan". Znate li vi kamo plovi ovaj brod, jeste li potpuno slijepi, tupi i glupi; jeste li fakat zaslužili potonuti sa njim dok su svi čamci za spašavanje već odavno popunjeni?

Ako je ikad bilo vrijeme za ujedinjenje Hrvata, to je bilo DVA PUTA: Godine 1990, kad nas je srbija napala svom žestinom, i svime čime su imali, potpomognuti "domaćim" srbijancima, koji niti danas ne znaju zakaj su poludjeli onako kako su poludjeli?

A poludjeli su, vjerujte! Ne vjerujte meni, vjerujte desetinama tisuća koje su pobili; vjerujte stotinama tisuća koje su prognali; vjerujte milijardama štete koju su nam svima nanijeli; pa za ime Boga - vjerujte u NOVI, OBNOVLJENI "SANU PROJEKT IZGRADNJE VELIKE SRBIJE" IZ 1997. GODINE - U KOJEMU SAMI NAJAVLJUJU SVE TO ISPOČETKA!!!!!

Vjerujte presudi haškog cirkusa HRVATSKOME NARODU I ČITAVOJ HRVATSKOJ! Istoj onoj presudi za koju vas poltroni i potpuno izgubljeni likovi iz najcrnjih filmova strave, a koji nam danas vladare - uvjeravaju "kako će sve to oni popraviti".

Jer vrijeme za zajedništvo hrvatskog Naroda je prvi put bilo te proklete 1990, kada je počela golgota u kojoj se tolika krv prolila jer NAM NISU HTJELI DOPUSTITI DRŽAVU HRVATSKU!!

Ali DRUGI PUT JE SADA!!

Jer nam i dalje NE DOPUŠTAJU IMATI DRŽAVU HRVATSKU!!

I nemojte se zavaravati, od vas će tražiti SVE! I košulju sa leđa će vam skinuti, a jaca i milanović će vam je sa smiješkom pomoći skinuti, i obećat će vam kako ćete već sutra dobiti novu. I dobit ćete je - ili luđačku, ili robijašku, ili ropsku.

I ono najgore - ostavit ćete tu istu košulju u naslijeđe vašoj djeci. Pa je li vam vaša trenutna udobnost zaista toliko milija od budućnosti ŽIVOTA vaše djece?

I opet ću napisati - ne vjerujte MENI ništa. Samo otvorite oči, pogledajte kaj se događalo I VAMA I ČITAVOJ HRVATSKOJ od 1997. (ali i prije) - pa sve do danas! I onda se zapitajte kamo taj put vodi, i kaj će biti SUTRA!?

Naše su sudbine u našim rukama. Tko god vam tvrdi drukčije, spominje "velike" sile, "svjetski poredak", "silnice ove i one" - potjerajte ga u tri p. m, i zauzmite se za ono kaj biste željeli, a ne ono kaj vam nude kao nadomjestak za to.

Želite li moći pristojno živjeti od svoga rada, ali mirno i pristojno i od svoje mirovine - ne nasjedajte na daljnje laži dosadašnjih vladara - hdz-a niti sdp-a, jer oni su put u propast. Oni su put u roblje. Oni su zveket u magli, koji vas podsjeća na zveket kovanica ili dukata, ali taj zveket kojega iz njihovih usta slušate je zveket lanaca.

Pozdrav Domovini, ABH-u, Hrastu, HSP-u, HDSSB-u i svim ostalim HRVATSKIM strankama, koji su zaslužili povjerenje samim time kaj im niti život nije bilo teško dati za Domovinu Hrvatsku i Hrvate; a kaj su spremni bili dati ovi koji danas izležavaju po Hrvatskom DRŽAVNOM saboru?

Bili su spremni samo pružati ruke i opljačkati kaj se opljačkati dalo, dok su Ratnici ginuli misleći kako svi vole Hrvatsku jednako kao i oni.

Ako ne želite povjerenje dati onima koji su Ratovali za vas, već su vam draži oni koji su vas pokrali - Vrag neka nas nosi sve, jer onda Državu nismo niti zaslužili.

 

Darijo Strehovac - Streh