Komunisti su pobijedili masovnim ubijanjem ljudi, lažima i prilagodbom taktike!

Pin It

Kritika i samokritika. Dobio sam od prijatelja sljedeći tekst pod naslovom "Bit će teško"

Za koji dan ode Milanović mijenjati Glogoškog u Savsku 66. Onda će on i Milanka na Thompsonov koncert u Mariju Bistricu. Stazić će zapjevati u crkvenom zboru, Peđa Grbin će otvoriti Thompsonov koncert u Pulskoj Areni uz Za dom, a Istrijani će uzvratiti: Spremni!

Šalu na stranu, oni sada pokušavaju glumiti desničare i danas je već Milanović slušao Hrvatsku himnu s rukom na srcu.

To će prevariti mnogo nemislećeg hrvatskog puka. I to je zamka demokracije jer glas takvog šupljoglavca vrijedi isto kao i glas profesora. Ili dva zalupana šupljoglava partijaša vrijede više nego jedan sveučilišni profesor, primarijus ili akademik.

Dobro je rekao dr. Hazler – treba biračima, puku ZORNO prikazati što su komunistički partizani činili i što će bagra činiti na malo uljuđeniji način ako, ne dao Bog, dobiju drugi mandat.

Oprezni do zadnjeg trena i truditi se do 19 sati na dan izbora jer bagra ne spava.

Posebno je opasno što oni namještaju svoje poslušnike u biračke odbore. Ako naših domoljuba ondje ne bude kod brojanja glasova, svašta možemo očekivati jer njima je laž draga, njima je laž mila, njima je laž početna mjera!

Dragi i poštovani! (bez spomena identiteta jer nisam pitao za dozvolu)

Ima nas svjesnih i doraslih za pobijati sve komunističke laži pa tražimo pod hitno i primjenimo za protuotrov za komunističke laži. Komunisti su pred kraj svoga umiranja spasili zagrebački SERUM ZAVOD jer znadu da su im potrebne vakcine spasa. Uz izuzetak okorjelog hrvatskog znanstvenika Dr. Srećka Sladoljeva nekolicine "Sladoljevaca" nisam posve siguran da djelatnice Serum zavoda neće dati svoje glasove za komunističkog SDP-nitkova Zorana Milanovića i njegove crvenobljutave nitkoviće...

Komunisti su pobijedili masovnim ubijanjem ljudi, lažima i prilagodbom taktike!

Sada bi čelništvo RKT Crkve u Hrvata trebalo dati zeleno svjetlo svećenicima, da ispred OLTARA govore protiv komunizmai da jasno kažu vjernicima za koga trebaju dati svoj glas.

Jeli, primjerice nadbiskup Devčić (i prije njega pokojni Tamarut) u Rijeci svjestan svoje odgovornosti za trajnu vladavinu protuhrvatskog komunizma u 90% katoličkoj Rijeci?! Još nismo čuli Nadbiskupov glas protiv komunističkog zločestog prdonje Fruljića i sličnog Obersnela, Komadine, Linića i Jovanovića... Po postojećem stanju i vladanju u pretežno katoličkoj Rijeci izgleda da komunisti u tom gradu imaju dobrog suradnika u nadbiskupu Devčiću.

Znadete li Vi, poštovani Prijatelju (ne navodim ime!) da su CRKVENI OTCI nagovorili Tuđmana na Zakon o amnestiji i aboliciji srbskim zločincima. To mi je u četiri oka rekao osobno Dr. Franjo Tuđman za svoga posjeta u Karlovcu. S Dr. Franjom Tuđmanom sam SE poznavao osobno od Deklaracije o Hrvatskom jeziku. Upoznao nas je Bruno Bušić... Predsjednik Dr. Franjo Tuđman je nepromišljeno objelodanio Zakon o aboliciji i amnestiji prema usvojenom prijedlogu od nadbiskupa i biskupa RKT u Hrvata.

Ovi su ga nepromišljeno izrazili za oprost i aboliciju - JEDNOSTRANO SRBSKIM ČETNIČKIM ZLOČINCIMA I TAKO GA JE OBJELODANIO ONDAŠNJI HRVATSKI DRŽAVNI SABOR.

Tim štetnim Zakonom nisu obuhvaćeni Hrvatski branitelji za poneki KOLATERALNI ILI OSVETNIČKI ZLOČIN na srbskim fašističkim četnicima, napose onima u civilu, KOJI SU OBAVLJALI INFRASTRUKTURNE POSLOVE počev od ljuštenja krumpjera preko zakapanja mrtvih Hrvata do postavljanja ubitačnih mina

Tako imamo slučaj (slučajeve: Glavaš, Hrastov, Merčep, Norac...) primjerice mladi Hrvatski branitelj MIRKO NORAC odležao je za nekoliko medačkih srbskofašističkih četnika u civilu 12 godina u zatvoru, što mu je upropastilo čitavu mladost i stvaranje obitelji, a vrlo aktivni sudionik u svima zločinima VUKOVARA - Vojislav Stanimirović sjedi u Vladi Ive Sanadera. U Milanovićevoj vladi među komunistima ima čak 44% srpskih fašističkih četnika i pročetnika. To je absurd, kojega ne može probaviti zdravi ljudski razum.

Zašto se taj Zakon o aboliciji i amnestiji Srbima - ratnim zločincima svih stupnjeva ne ukine ili barem, zašto se ne proširi na obostrane ratnike.

Žalostna i zabrinjavajuća je istina da zločinačka Srbsko-krajinska vlada djeluje u Beogradu i s njom se susreće velečetnički političar Milorad Pupovac (to ja vidim ovdje na srbskoj televiziji), a taj Milorad Pupovac sjedi u Hrvatskom saboru.

Zoran Pusić je najveći prijatelj s krajinskim četnicima, napose s velečetnikom iz Srpsko-krajinske vlade Savom Štrbac i toga izdajicu Zorana Pusića plaća Republika Hrvatska.

Mirrnodobska zločinka iz Slovenske nacionalne manjine u RH nekakova "nobelovka" Vesna Teršelič gospodari sa sudbinom svih Hrvata.

Gdje su Hrvatski branitelji, da je protjeraju u Sloveniju?! Hrvatska je puna OVAKOVIH MINA i onih pravih ubitačnih posijanih po trećini Hrvatske s nadpisom "Product of Serbia"

Sve je to jako složeno, a u Hrvatskoj baš NITKO ne radi na tome da kao u matematici SVEDE SLOŽENOSTI NA PROSTE FAKTORE.

Moram dodati još samo sljedeću istinu i završiti jer nemam pravo od odgovora na pismo učiniti dugu raspravu, da ne kažem knjigu.

Hrvati su mazohisti, što ću savim kratko ovdje predstaviti, a može se dokumentarno dokazati. Nema hrvatske obitelji, iz koje komunisti nisu ubili bar jednoga člana i k tome mučenja, čitavih obitelji, progoni i svevrstna zoostavljanja pošteđenih članova obitelji od ubijanja.

Veliki broj ovih preživjelih sve komunističke zločine nad svojim najmilijima i na sebi, glasuju za komuniste. Nisu li to visokokvalificirani hrvatski mazohisti, kojima su približno jednaki još samo oni u Sjevernoj Koreji. Po njima bi se država trebala zvati Mazohistička Republika Hrvatska i uspostaviti sve veze sa Sjevernom Korejom.

Lijepi pozdrav svake vrste i krunski ZA DOM SPREMNI! odani Vam Dragan Hazler

P.S. Ovo šaljem samo ponekim odbornicima HAZUDD-a dvojici povjerljivih prijatelja za tri Hrvatska portala: DRAGOVOLJCA, HAZUD i MARICA...

 

Basel, 29. rujna 2015.

Na dan Miholja (Mihael, Gabriel, Rafael) pa svima nositelja tih imena i u izvedenicama iz njih želim SRETAN IMENDAN uz krunski dodatak: ZA DOM SPREMNI!

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik u dijaspori

 

************* malo mudrosti ******************

☼ "Dobro djelo učinjeno narodu ne može bez ploda, a zlo djelo bez kazne ostati."

dr. Ante Starčević