Hrvati nisu suvereni narod niti gospodari u Republici Hrvatskoj

Pin It

Hrvati su drugorazrednost u odnosu na nacionalne manjine u Hrvatskoj. S bilo kojeg aspekta promatrano proizlazi da Hrvati nisu suvereni narod niti gospodari u svojoj državi Republici Hrvatskoj, koju su izborili u Domovinskom obranbenom ratu.

Svakodnevno slušamo međusobno izražavano pitanje: Jeli to država Hrvatska, za koju se stoljećima borimo i konačno smo ju krvavo izborili (1991-1995) u borbi protiv genocidne, okupacijske i vandalske Srbije i petokolonaške Srpske nacoionalne manjine u Hrvatskoj.

Nžalost srbski genocidni rat protiv Hrvatske traje još uvijek kroz velikosrpske osvajačke ideologije, kroz ubitačne mine, koje su Srbi iz Srbije i Srbi petokolonaši posijali po Hrvatskoj. Doduše niti državnički pravno nije završen srbski genocidni i okupacijski rat jer još uvijek nije podpisan Mirovni sporazum između genocidne Srbije i Domovinskim ratom obranjene Hrvatske.

Tim Mirovnim sporazumom Srbija je dužna vratiti Hrvatskoj povijesni hrvatski prostor, vratiti popljačkano hrvatsko blago svih oblika, nadoknaditi i platiti sve sa Srbskim genocidnim i agresivnim ratom uništeno u Hrvatskoj. Zatim genocidna i agresivna Srbija treba platiti Hrvatskoj sve što spada u ratne reparacije i kao najvažnije u Mirovnom sporazumu Srbija se mora službeno odreći svih velikosrpskih ideologija, s kojima ona planira obnoviti ratne okupacije susjednih država napose Hrvatsku i BiH.

U takovome stanju Hrvati još uvijek žive u ugroženosti od sprovođenja velikosrpskih ideologija u Hrvatskoj primjerice:

a) Kroz državnopolitičko i vjersko djelovanje nametničke Srpske Pravoslavne Crkve (Ova zabranjuje osnivanje Hrvatske pravoslavne crkve u Hrvatskoj i protivi se svetaštvu blaženog Alojzija Stepinca!)...

b) Kroz djelovanje fašističkočetničkih političkih stranaka i udruga u Hrvatskoj...(ove sprovode srpskočetničku fašističku politiku i velikosrpske ideologije u Hrvatskoj).

c) Kroz namatanje srpske ćirilice kao oruđa velikosrbskih ideologija, protiv koje se bore Hrvatski branitelji u Vukovaru i pritom bivaju čak kažnjeni od Hrvatskog pravposuđa jer je Pravosuđe RH "sluga sam pokoran" velikosrpskim ideologijama iz Beograda.

d) Svjedoci smo da Hrvatski branitelj Veljko Marić ispašta u hrvatskom zatvoru osuđen od srbskog suda u Beogradu, kojeg je Hrvatsko pravosuđe kupilo ili dobilo od Srbije.

e) Još užasniji slučaj jest kazna Hrvatske braniteljice Zorice Gregurić, koja se je suprostavila protuzakonitom postavljanju ploča sa srpskom ćirilicom u Vukovaru. Hrvatsku braniteljicu Zoricu Gregurić je kaznilo Hrvatsko pravosuđe jer je nastavila borbu protiv ćirilice kao velikosrpskog oruđa u Vukovaru, s kojim srpskim pismom je osuđeno i ubijeno tisuće Hrvata, izranjavano još više, opljačkan je i razoren hrvatski grad Vukovar. U tom gradu pijeteta ne bi smjelo NIKADA biti dozvolena srbska ćirilica.

f) Najvažnije je istaknuti i to da genocidni srbski rat u Hrvatskoj još uvijek traje sa srbskim ubitačnim minama na kojima se Srbija predstavlja sa svojim protuhrvatskim oruđem - ćirilicom. Na srbskim ubitačnim minama posijanim po Hrvatskoj, od kojih je dosada poginulo oko 1600 hrvatskih odstranjivača tih mina i još više civila napose hrvatske djece, piše ćirilicom: "Proizvedeno u Srbiji".

Radi suprostavljanja čirilici - velikosrbskom oruđu Sud RH kažnjava Zoricu Gregurić!

Umjesto nagrade Hrvatskoj braniteljici Vukovara , što se bori protiv nametanja srbske ćirilice kao oruđa velikosrpskih četničkofašističkih ideologija, koje komunisti u Hrvatskoj tradicijski prihvaćaju, Hrvatsku braniteljicu Zoricu Gregurić kažnjava Sud Republike Hrvatske.

Ovo je ne samo s onu stranu zdrave pameti, nego je dokaz kapitulanskog ponašanja Hrvatskog pravosuđa kao vazalskog sluganstva - prihvaćenja nametnutih velikosrpskih ideologija iz Beograda.

Najmanje, što Hrvatski branitelji trebaju učiniti jest smjena sudkinje, koja je izrekla ovu sramnu predudu Hrvatskoj braniteljici, poništiti tu presudu i izvršiti lustraciji sudaca u Hrvatskom pravosuđu, koji su zaraženi komunističkim i velikosrpskim fašističkim ideologijama.

Ova presuda ima još svoje mnoge dalekosežne posljedice i potiče brojna pitanja o stanju Hrvata u vlastitoj državi Hrvatskoj, u kojoj su svedeni na drugorazrednost ili točnije 23.-ću razrednost (Ustavne 22 nacionalne manjine s nadpravima i 23.-ća - najveća Hrvati s uskraćenim pravima) u državi Hrvatskoj, u kojoj bi trebali biti suvereni gospodari i ne dijeliti niskim svoju suverenost.

Samo u Hrvatskoj nacionalne manjine vode politiku svoje iskonske države!

U svima suverenim državama Europe i svijeta uz matični narod kao nositelja suverenosti žive u većem ili manjem broju razni useljenici, koji se integriraju i asimiliraju s matičnim narodom. Uzmimo za primjer najuzorniju državu u svijetu - Švicarsku.

U načelu nijedna pravna država ne brani useljenicima njegovati svoje običaje, vjeru i kulturu, ali im nije dozvoljeno sprovoditi i nametati matičnom narodu politiku svoje iskonske države, što čini Srpska nacionalna manjina u Hrvatskoj jer je to petokolonaštvo.

Hrvatska je jedna od malobrojnih iznimaka pravnih država u svijetu, koju po brojnim pitanjima rastaču 22 nacionalne manjine jer im je ova komunistička Hrvatska dala sva prava veća nego ih ima matični narod Hrvati.

Matematičkom točnošću izraženo: Sve nacionalne manjine u Hrvatskoj participiraju po Ustavu RH u posve jednakim pravima kao i matični narod Hrvati, što znači da su posve ravnopravne s Hrvatima. K tome dodatno sprovode u Hrvatskoj, točnije nameću Hrvatima u Hrvatskoj državno-politička, kulturna i vjerska prava iz država svoga iskona, što ukazuje da su nadravnopravni.

To je najizrazitiji oblik petokolonaštva

Da absurd bude još absurdniji, država Hrvatska s hrvatskim novcem i drugim sredstvima podupire došljake u Hrvatsku - nacionalne manjine.

Pored svih nadprava brojne naciomalne manjine, napose Srbi nisu zadovooljni, nego prisiljavaju Hrvatsku na još više srpskih nacionalizana (mijenjaju čak hrvatske nazive toponima, primjerice Gvozd u Vrgin Most (tamošnji "Jovo Čaruga"), mijenjaju imena ulica u Donjem Lapcu i drugdje, uvode ćirilicu, gdje je nikada nije bilo - u selima Dalmatinske Zagore, u naseljima Karlovačke županije i u hrvatski grad Vukovar...

Srpska nacionalna manjina obnavlja četničke i četničko-komunističke spomenike i javno slavi obljetnice četničkofašistikih ustanaka i pokolja Hrvata (Blagaj, Veljun, Srb...).

Zanimljivo je u kompleksu pitanja nacionalnih manjina u Hrvatskoj konstatirati, da nema reciprociteta za Hrvate, koji žive u drugim državama, iz kojih nacionalne manjine uživaju u Hrvatskoj nadprava.

Primjerice, u Republici Kosovu, u Makedoniji i u Sloveniji nisu Hrvati priznati kao nacionalne manjine...

U Srbiji, čak na povijesno hrvatskim prostorima, koje je Srbija nasilno uzurpirala u Srijemu, Bačkoj i u Banatu se Hrvate nasilno i privilegijama denacionalizira; po pokrajinskim hrvatskim nazivima Bunjevci i Šokci stvara Srbija nove nacionalnosti...

U srpskoj vladi ima samo jedan podobni Hrvat, a u Vladi RH ima 44% Srba, u HRT-u 35%; Brijunski Tito je petokolonaški Srbin Rade Šerbedžija...

Još ponešto o ponašanje Srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj

Kroz savez hrvatskih komunista sa Srbima svih ideologija u Drugom svjetskom ratu i poraću, Srpska nacionalna manjina je zadržala sve privilegije stečene s komunistima, koji vladaju u Republici Hrvatskoj.

Srbska nacionalna manjina je dobila od hrvatskih komunista sva nadprava i dodatno si je uzurpirala u Hrvatskoj veća prava, nego bi ih imala da živi u Srbiji.

Evo samo nekoliko primjera za to:

a) Srpska nacionalna manjina u Hrvatskoj je denacionalizirala je sve vjerski grkoistočne Vlahe u Srbe. Postoje povijesni dokazi o Vlasima, čak dokazi o Vlaškim privilegijama u Hrvatskoj vojnoj granici za ratovanje protiv Turaka i njihovih podanika Srba. Primjerice Nikola Tesla je hrvatski Vlah grkoistočne vjere, a ne Srbin (Vidi školsku dokumentaciju u Karlovcu).

Danas u Hrvatskoj nema Vlasa ni u statistici jer ih je kao pripadnike grkoistočne vjere posrbila Srpska Pravoslavna Crkva... Za taj propust zaslužuje Rimokatolička crkva u Hrvata crveni karton.

b) Vjenčanjem u Srbskoj Pravoslavnoj Crkvi (SPC) Hrvatice i Hrvati postaju Srbi kroz svoga bračnog partnera. I tu Rimokatolička crkva u Hrvata zaslužuje crveni karton jer se olako odriče svojih vjernika...

c) Srpska Pravoslavna Crkva je uzurpirala pravo na svima pravoslavcima u Hrvatskoj, koji nisu Srbi. SPC se uspješno uz podršku komunista suprostavlja osnivanju Hrvatske pravoslavne crkve i otežava pravo na Crnogorsku i Mkedonsku pravoslavnu crkvu...

d) Srpska Pravoslavna Crkva - povijesno i trajno je srpska nacionalna, srpska državna, srpska politička i srpska vjerska institucija, sutvorac i sprovoditelj velikosrpskih ideologija, koja si je uzurpirala sva ta prava u Hrvatskoj.

Osim što patrijarsi SPC vladaju u Hrvatskoj, oni vladaju iz Hrvatske sa Slovenijom i s "vascelom Italijom". Zašto se iz Zagreba, umjesto iz Beograda vlada s pravoslavcima u Sloveniji i u Italiji?! Zato jer je SPC pretvorio Zagreb u drugi Beograd pa vlada iz Zagreba sa Slovenijom i "vascelom Italijom".

e) Patrijarsi SPC i dakako četničko-fašistička vlada u Beogradu - velečetnici, primjerice Grobar Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin... se miješaju sa svojim nametanjem zabrane beatifikacije blaženoga Alojzija Stepinca za svetca i to prihvaća Vatikan pa također zaslužuje "Crveni karton" ili odgojne mjere iz ekumene.

To znači da Srbi iz Beograda neposredno vladaju u Hrvatskoj i posredno kroz Srpsku nacionalnu manjinu. To suvremeno srbovanje u Republici Hrvatskoj svih oblika je preraslo srbovanje iz vremena u obadvije velikosrbske Jugoslavije. Osjetno napreduje u komunističkoj Hrvatskoj.

d) Komunisti u Hrvatskoj su Zakonom abolirali i amnestirali srbske zločince, koji su u vrijeme Srbskog agresivnog i genocidnog rata na Hrvatsku (i BiH) ubijali, mučili proganjali, silovali, pljačkali i uništavali Hrvatsku (i BiH!). K tome su posijali u Hrvatskoj stotine tisuća ubitačnih mina, s kojima Srbija sprovodi trajni genocid i vandalizam u Hrvatskoj...

e) Republika Hrvatska je obznanila Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca pa najveći srbski zločinci, velečetnički sudionici u genocidnom ratu na Hrvatsku (i BiH) dolaze u Hrvatsku i hrvatski komunisti u vlastima ih primaju preko crvenog tepiha, umjesto da ih sprovedu pred Hrvatsko pravosuđe... Vesna Pusić se ljubi tropoljubcem s velečetnikom Aleksandrom Vučićem, koji je zajedno s kapetanom Draganom srbovao u okupiranoj Banovini. Treba poslušati Vučićev govor u "...Srpskoj Glini i Banovini, kao delovima Srbije, koji nikad neće da budu u ustaškoj Hrvatskoj..." Nije se taj Vučić (mali Vuk) ni za dlaku izmijenio, nego je postao Vučina (veliki vuk), koji usred Zagreba, godine 2015. izjavljuje da će granica između Srbije i Hrvatske ići polovicom vodotoka Dunava. Time Hrvatska kao pobjednica u ratu gubi svoje pravo na Dunav i na oko 1000 km/2 lijeve obale Dunava i jednog dijela Srijema, koji su pripadali Hrvatskoj, čak nakon Đilas/Rankovićevog, postavnojevskog određivanja granice.

f) Današnja fašističko-četnička Srbija na tradiciji i kultu četničkog vođe Draže Mihailovića obznanjuje Zakon o hapšenju Hrvatskih branitelja i taj Zakon je na snazi kao i novi SANO-Memorandumi velikosrpskh ideologija.

Komunističke vlasti u Hrvatskoj (SDP!) u sva tri stupa se ponašaju prema Srbiji doslovce kao "Sluga sam pokoran". Treba li za to bolji primjer od Hrvatskog branitelja Veljka Marića, kojeg je Sud fašističkočetničke Srbije osudio na 12 godina zatvora i SDP-vlast u RH ga je odkupila uz uvjet da Hrvatski branitelj ispašta u hrvatkom zatvoru po srbskoj presudi.

Ovo prelazi granicu ludila u komunističkim vlastima (SDP) u Hrvatskoj.

Suprotno fašističkočetničkoj Srbiji, koja stvara kaznene zakone protiv Hrvata , u Hrvatskoj vlada Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca pa imamo sudioništvo u vlasti vukovarskog zločinca Vojislava Stanimirovića, Milorada Pupovca... i posjet Zagrebu preko crvenog tepiha glinskog zločinca srpskog fašističkog velečetnika Aleksandra Vučića.

Na taj hrvatski zakom o zaštiti srbskih zločinaca (ALI NE I HRVATSKIH BRANITELJA ZA KOLATERALNE ŽRTVE!!!) nadovezuje se srbski fašističkočetnički zakon za svestrana zlostavljana Hrvatskih branitelja.

Od brojnih primjera srbovanja fašističkočetničke Srbije u Hrvatskoj dodat ću samo da je današnja SDP-ova i Pupovčeva Hrvatska izrazitija srbska provincija, nego je to bila ikada u povijesti.

Velikosrbski slugan komunistički sekretar je predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, koji se čak dodvara Beogradu, protuzakonitim uvođenjem srpske ćirilice u hrvatski grad Vukovar i već je izobličio svoja komunistička usta ljubeći usrane srpske guzice.

Za vrijeme srbodupeljubca Zorana Milanovića uvedena je u Hrvatsku srpska fašističkočetnička himna koju Srbi javno pjevaju u Hrvatskoj:

"...Bože spasi Bože hrani srpske zmlje srpski rod..." uz koju himnu se obično pale hrvatske zastave. To nije tradicijska srbska himna, koja glasi: "Bože pravde // Ti što spase // Od propasti srpski rod..." Što reći za sva ova srbovanja na hrvatski pozdrav: Za dom spremni!

Dakle, ako je ova komunistička (SDP-ova) Hrvatska suverena država, onda se postavlja pitanje, što je to suverenost jednog naroda. U tome je predizborno pitanje Hrvatskom narodu.

 

Mr.sc. Dragan Hazler - domoljubni Hrvat sa švicarskim genima: ZA DOM SPREMNI!