Srbi su najveći neprijatelji Hrvata, a Hrvati ih mazohistički ljube

Pin It

Odgovor jednoj Hrvatici iz Canade o ponašanju Hrvata. Slijede pitanja visokoobrazovane Hrvatice, kojoj ispuštam ime i prezime jer je nisam pitao za dozvolu. D.H.

Dragi Dragane - imam par pitanja vezanih uz Hrvatsku Ratnu Državu. Gradja o njoj, ako dobro shvaćam, jest jako raštrkana, i ne zna se čak ni, ima li je u kojim privatnim arhivima diljem svijeta. Bilo bi dobro da se ta gradja okupi na jednom mjestu - možda čak i digitalizira. Inače mrzim tu riječ - ali to da digitalizacija pomaže je istina.

Mislim da je Dr. Vjekoslav Vrančić napisao knjigu "Branili Smo Državu:. Postoji ovdje, u jednoj biblioteci, ali tu knjigu nisam mogla nigdje za sebe nabaviti.

Potrebna je ne jedna nova studija o toj problematici, nego baš udžbenik, koji je koherentan od početka do kraja.

Velika je vrijednost za povjesnu znanost da o jednom razdoblju postoje svjedočanstva suvremenika!

Ali treba objasniti nužnost stvaranja NDH (Hrvatska Ratna Država) sa stanovišta suvremnog demokratskog mišljenja.

Dakle, treba odgovoriti na ključno pitanje - ZAŠTO JE STVORENA? - Svima pravo-mislećim ljudima jasno je od prve da je država stvorena kao garant NEZAVISNOSTI. Ali treba takodjer navesti cijeli niz kriminlanih čina Kraljevine Jugoslavije, a kasnije se to ponovilo u tzv. Socijalističkoj Jugosalviji.

Dr.sc. A.A.S. (završna slova umjesto imena i prezimena jer nisam pitao autoricu za dozvolu)

 

Odgovor Dragana Hazlera poštovanoj Hrvatici Dr. znanosti

Ove Vaše postavke su sve u naboljem redu. Treba pisati knjigu - knjige udžbenik - udžbenike o svima aspektima ratne države, koja se je službeno zvala Nezavisna Država Hrvatska.

Najvažnije što treba reći i znati za sva vremena: Nezavisna Država Hrvatska sa svojom vojskom USTAŠAMA I DOMOBRANIMA je spasila hrvatski narod od SRBSKOG i od KOMUNISTIČKOG GENOCIDA, koji su planski, prvi po velikosrbskim ideologijama i drugi po Marxovoj idelogiji trebali izbrisati hrvatski narod iz živoga svijeta.

Boreći se na život i smrt za spas hrvatskog naroda USTAŠE su također primjenjivale srbske i komunističke metode ubijanja NEPRIJATELJA i pomagača, ali i tu treba dodati, uglavnom kroz pimjenu pravosudnih metoda. Bilo je primjene srbskih i komunistiökih metoda bez suda. Svaki rat od svake strane u ratu je zloöinstvo.

Odkad se znade da postoje SRBI oni genocidno ratuju protiv Hrvata: ubijanjem, progonom, mučenjem, silovanjem, pljačkom, vandalizmom, otimanjem hrvatskog prostora, prevođenem pošteđenih Hrvata u srbsku pravoslavnu vjeru, što znači u Srbe, zatim prisilom, brakovima i sa svima agresivnim i "umiljatim" metodama (vjenčanjem u srbskoj pravoslavnoj crkvi)... Ss srbskim multimetodama stvorenim i usavršavanim u Srbskoj akademiji SANU prave Srbe od Hrvata, od Vlaha, od Bošnjaka, od Crnogoraca, od Roma (pola Srba su posrbljeni Romi) i od drugih nesrbskih naroda.

Genetičkim metodama utvrđeno je da jedva 20% Srba ima genetičko srbsko podrijetlo. Sve ostalo su posrbljeni drugi narodi - Romi i napose Hrvati, koji postaju najzločinačkiji Srbi, primjerice predsjednik tzv. Republike srpske Dodik ima hrvatsku genetiku. "Poturica je gori od Turčina!".

Uz brojne Hrvate, koje su kroz državno političku SPC preveli i Srbe, Srbska pravoslavna crkva posrbila je sve Vlase (ili Vlahe) u Hrvatskoj, koji ne postoje danas niti kao nacionalna manjina u Hrvatskoj, a bili su brojno drugi narod u Hrvatskoj. U arhivima postoje i danas takozvani Vlaški statuti i vlaške privilegije, koje su dobivali za borbu protiv udruženih Turaka i protiv Srba - masovnih poturica.

O ovim istinama hrvatska povijest šuti i dodaje im još brojne krivotvorine od razinih Pupovaca, Stanimirovića, Goldsteina, Puhovskih, Jakovina, Pusića, Teršelička, Fuljića... dakako i od srbskih patrijarha, "naučnika" iz SANU i od srbskih političara mahom četničko-fašističke orjentacije.

Još živući stariji Hrvati pamte srbska zločinstva od 1918. naovamo

Starijih od mene i mojih vršnjaka, koji su punom sviješću živjeli i djelovali u prvoj Jugoslaviji i u NDH ima još vrlo malo i sve nas je u životu nešto klopilo. Udbaška mučenja, zlostavljanja i zatvori... Osobno sam pretrpio od djetinjstva nadalje u Slunju i u Zagrebu i kasnije 50-godišnja udbaška zlostavljanja u Hrvatskoj i u dijaspori.

Potjernica za Draganom Hazlerom "neprijateljem socijalističke Jugoslavije, povezanim s uastašama u inostranstvu..." visjela je do 1991. na svima graničnim ulazima u titovaču, čak i s grčke strane (imam primjerak te potjernice). U visokoj sam starosti (86 godina) i imam iza sebe tri moždana udara pa još jedva funkcioniram. Sam sebi se čudim po tom pitanju. Dosta o sebi i nastavljan u množini i miješano, kada što rasprava iziskuje.

Mi malobrojni živući starci bismo još mogli dati od sebe mnogo istina na temu o NDH, kad bi se netko s nama bavio u obliku razgovora: postavljanja brojnih pitanja i podpitanja, na koja bismo odgovarali. NE PISMENO POSTAVLJENA PITANJA i OČEKIVATI PISMENI ODGOVOR NA NJIH, NEGO RAZGOVOR UŽIVO I SNIMATI GA.

Ali za TAJ POSAO takvih Hrvatica i Hrvata među mlađima gotovo i NEMA. Moji najbliži suradnici u HAZUD-u su jedva zainteresirani ili su posve bezzainteresirani za tu temu. Jednom sam čak doživio neugodnost i prigovor od 30-godišnje djevojke prezimenom Štefanac u Slunju (u Slunju ima vrlo mnogo Štefanaca pa sam točno prezime npisao ne ugrožavajući nikoga), kojoj su svi predci bili ustaše i domobrani. Jednom prilikom sam u povećem društvu govorio o NDH i ustašama doživio od gđice Štefanac sljedeće: "Gospodine Hazler, molim Vas nemojte o ustašama i domobranima, nego govorite nama mlađima o partizanima, koji su nas oslobodili od ustaša!" Iz ovog stava, koji nije usamljen, se vidi što je srbski i komunistički odgoj učinio od generacija Hrvatica i Hrvata tijekom 20. stoljeća...

Komunistički i četnički partizani su poubijali više nedužnih Hrvata, nego sve vojske zajedno, koje su se kretale po hrvatskome tlu u Drugome svjetskom ratu. Unatoč poznatih masovnih ubojstava Hrvata oba spola i svih uzrasta, njihovi ubojice su za Hrvatski narod predstavljeni i usvojeni kao "naši osloboditelji". Ponavljam ovdje već gore napisano da je velezločinac Tito ubijao Hrvate sprovodeći marxizam po kojemu Hrvate "kao nepodoban narod treba uništiti!" (Karl Marx).

Iz ogromnog antihrvatskog opusa u Hrvatskoj, iznijet ću ovdje samo jedan, a taj je izvor i duboki tok "Sjaja i bijede" politike u Hrvatskoj, iz koje se razija sve problematično za Hrvate i Hrvatsku... Najkraće izraženo:

Hrvatska je usvojila o sebi i za sebe ocjenu proisteklu iz velikosrbskih ideologija, kojima su se pridružile marxističko-komunističke genocidne odrednice za Hrvate.

Ostanemo li kod kratkog izražavanja na što sam primoran, bojim se da me se neće razumjeti, a za jasnu sliku hrvatskog kapitulantstva pred Srbijom potrebna je knjiga - knjige i to od neutralnih hrvatskih stručnjaka. Takvih imamo premalo i nemoćni su.

Kapitulirala je hrvatska historiografija i državotvorstvo 20. stoljeća

Najgore je to, što je hrvatska historiografija, hrvatsko državotvorstvo, hrvatska pravosudna znanost, politika u Hrvatskoj, hrvatska kultura pa dobrim udjelom i Katolička crkva u Hrvata i nemali broj tako odgajanih Hrvata usvojili i promiču, čak sada u suverenoj državi Republici Hrvatskoj srbski i komunistički kriterij o NDH, o ustašama i za sve, što se je negativno događalo u tom vremenu, u 20. stoljeću, etiketira se ustaše i pripisuje im se bezbroj negativnih predznaka.

To je strašna hipoteka na Hrvatskome narodu, izmišljena i nametnuta Hrvatima iz svih najpodlijih velikosrbskih izvora i dodati je uvijek - pomognutim iz marxističkokomunističkih stavova s točno određenom svrhom: ratni i mrnodobski genocid nad Hrvatima da bi se na očišćenome prostoru mogla stvoriti Velika Srbija.

Ponavljam osobno radi odgovornosti i u množini radi istine

Ustaše uz pomoć domobrana su spasile hrvatski narod od srbskog genocida i od komuninističkog genocida.

Sve srbske teorije državno-političke, ideologijske i napose od Srbske pravoslavne crkve kroz čitavu povijest djeluju na uništavanju, progonu denacionalizaciji i prekrštavanju - prevođenju Hrvata u Srbe, za što postoje nepobitni dokumenti za prostor BiH i za prostor uže Hrvatske.

Mržnja komunistička i srbska vlada i danas u Hrvatskoj!!!

Na mržnji srbskoj iz Srbije upletenoj u Hrvatskoj kroz razne načine i petokolonaškoj u Hrvatskoj udruženim s komunističkom mržnjom vlastitog naroda ne može se stvarati stabilna i napredna država Hrvatske. Ovdje treba postaviti matematički točno pitanje: Kako se može mrziti Hrvatski narod, koji je skoro 100% s oduševljenjem prihvatio kao svoju najvoljeniju NDH i Ustaški pokret, kojemu se je s oduševljenem odazvao i kroz njega branio Hrvatsku i hrvatski narod. Komunisti i Srbi sa zadržanom mržnjom prema većini Hrvatskog naroda, ne mogu i neće stvoriti suverenu državu Hrvatsku. Zato ih treba lustrirati, da bi država Hrvatska mogla postojati i napredovati.

Srbi mrze Hrvatsku i Hrvate odkad postoje, a kroz Ustaše su započeli 1929.

Srbske klevete, demonizacija, sotonizacija i najstroža osuda ustaša započela je vće 1929. godine. Utemeljitelj Ustaškog pokreta Dr. Ante Pavelić je bio prije Drugog svjetskog rata triput osuđen na smrt od strane srbskih sudova.

Povijesno je poznato ubojstvo hrvatskih zastupnika čak u beogradskoj Narodnoj skupštini (Radić i pristaše). Ubijani su i batinani hrvatski intelektualci na ulici (Šuflay, Budak...).

Srbi su ubijali seljake na njivama (Podravina i okolica Slav. Broda) i čak na proštenjima, u Slunju i gospički gimnazijalci u Senju.

Hrvatski komunisti su bili i ostali na Marxovoj protuhrvatskoj liniji i u savezu sa Srbima svih velikosrbskih ideologija, itd...etc...usw... Takvi su hrvatski komunisti, na primjer SDP i danas, a lustraciju po EU rezoluciji 1481 ne sprovodi u Hrvatskoj nitko. Sva naša poduzimanja i nastojanja iz dijaspore za sprovedbu lustracije u Hrvatskoj, ostala su na mrtvoj točki.

Vi ste gospođo (ispustio sam identitet - D.H.) relativno mlada osoba i visoko ste školovana. Primite se posla oko pisanja ISTINE o NDH.

Uz poštovanje i srdačne pozdrave dodajem i krunski ZA DOM SPREMNI! odan Vam

Dragan Hazler "86"

Basel, polovicom kolovoza 2015.

Nastavak slijedi pod naslovom:

Naknadni nastavak i najkraća, ali točna pojašnjenja

Naknadni nastavak i najkraća, ali točna pojašnjenja

Republika Hrvatska je postala poderanija papuča i podilažljiviji "Sluga sam pokoran"

Beogradu i Srbima, nego je to bila u obadvije Jugoslavije - u prvoj kao Banovina Hrvatska i u drugoj kao Narodna Republika Hrvatska.

Kakove takove hrvatske vlasti na svome prostoru u obadvije Jugoslavije običavale su se manje ili više suprostavljati nametljivoj politici iz Beograda i znale su iako ne baš posve uspješno držati pod nadzorom petokolonaške Srbe u Hrvatskoj.

Vlasti, odnosno većina političara u "suverenoj" Republici Hrvatskoj se ponaša krajnje kapitulantski prema Beogradu i prema Pupovčevim petokolonaškim Srbima i posrbljenim Vlasima.

Zašto "Suverenoj" pod navodnicima?

U svima školama, u svima državama se uči da je suverenost nedjeljiva, a Hrvati u Republici Hrvatskoj dijele suverenost s 22 (dvedesetidvije) nacionalne manjine i oni su kao matični narod najmanje suvereni, štoviše Hrvati su slugani nacionalnim manjinama. Evo samo nekoliko dokaza:

1. Nacionalne manjine su plaćene hrvatskim novcem, od Hrvata platiša poreza, da nas mogu u Hrvatskoj svestrano zajebavati, krasti i vrijeđati. Takav status plaäanja nacionalnih manjina ne vlada u nijednoj državi svijeta.

2. Sve nacionalne manjine imaju u Hrvatskoj svoje vlade - nacionalna vijeća s čitavom strukturom raznih kulturnih, političkih i inih dodatosti kao u državi svoga iskona pa su kao takove u Hrvatskoj PETA KOLONA svoje matične države. Taj model ne pozna niti ne primjenjuju suverene države svijeta. Ne primjenjuju ga recipročno niti države u kojima žive Hrvati. Primjerice: U Sloveniji, Makedoniji, Kosovu...Hrvati nemaju niti status nacionalne manjine. Štoviše Kosovari su prognali Janjevačke i Letničke Hrvate...

 

3. Srpska nacionalna manjina vodi zajedno sa zločinačkom Srbijom genocidni rat protiv matičnog naroda Hrvata. Srbska nacionalna manjina u Hrvatskoj ubija Hrvate, progoni Hrvate, siluje sve žensko pa i muško, pljačka i uništava hrvatsku imovinu. Na kraju "balade" Republika Hrvatska daje srbskim zločincima aboliciju, amnestiju i sve oblike nadprava u Hrvatskoj.

Tom istom abolicijom i amnestijom za srbske zloöince nisu obuhvaćeni Hrvati, koji su u borbi protiv tih i takovih srbskih genocidnih zločinaca ubili ponekoga pravoga ili infrastrukturnog - kolateralnog zločinca ili pripadnika zločinačkoj strani, koji su svojim radom pomagali zločinačku djelatnost protiv Hrvata, pokapali poubijane Hrvate i postavljali ubitačne mine po Hrvatskoj.4. Srbska nacionalna manjina u Hrvatskoj još nije zadovoljna pa ucjenjivački traži daljnja nadprava: dvojezičnost i srbsku ćirilicu. To je drskost, kojoj nema ravne u Europi. Evo primjera za usporedbu. U Elzasu, u kojem živi većina naroda njemačkih korjena i njemačkog materinjeg jezika, zavladali su od 1945. naovamo Francuzi. Francuska država je zabranila njemački govor u javnosti radi sudjelovanja pojedinih Elsesera u njemačkoj vojski, izbacila trajno njemački iz svih škola i promijenila njemačke naizive gradova i svih naselja.

U Hrvatskoj je suprotno. Ne samo da srbska nacionalna manjina ima nastavu na srbskom jeziku, nego joj Hrvatska gradi SRBSKU GIMNAZIJU usred Zagreba. Srbska drskost ide i dalje pa izbacuje hrvatske imena ulica u Donjem Lapcu i čak mijenja povijesno hrvatsko ime Gvozd u Vrgin Most po jednom srbskom sileđiji poput Jove Čaruge.

Za eventualno korištenje

Želimo i dalje naglašavati da je hrvatskom društvu neodloživo potrebna politička odlučnost za distanciranje od jugoslavenskog komunizma. Korak svakako uključuje micanje preostale komunističke simbolike iz javnih prostora, oblikovanje prikladnih obrazovnih projekata te osnivanje memorijalnih, dokumentacijskih i muzejskih centara.

Europski parlament je u travnju 2009. donio odluku o utemeljenju Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima kako bi se nedvosmisleno istaknulo da su komunistički režimi bili jednako zli kao i fašistički režimi. Hrvatska je Dan sjećanja proglasila spomendanom, a sada je potrebno pokazati da su nositelji vlasti potpisivali istinito i iskreno.