Kada će prestati mržnja u Hrvatskoj protiv Hrvatske i Hrvata?!

Pin It

Jasno treba reći već na samom početku! Ovih dana je raspravljano u Hrvatskom "državnom" saboru o Kaznenom zakonu protiv govora mržnje. Nedavno su u Jasenovcu srbski fašistički četnici i srbski patrijarsi nastupali s ekstazom mržnje na ustaše i na NDH to jest na Hrvatsku i Hrvatski narod. U Press-klubu 3. svibnja povećen je znatan dio vremena govoru mržnje - općnito...

U srbsko-nacionalnoj i popratno nacionalno-manjinskoj emisiji HTV-1 PRIZMI po običaju uvijek se iskali poneka mržnja na ustaše i NDH, ali nikada ne na srbskofašističke četnike i na marxističke komuniste - partizane... Srbski tjednik "Novosti", kojega plaćaju hrvatski platiše poreza, izdaje srbska nacionalna manjina u Hrvatskoj samo radi pisanja uvredljivih kritika na Hrvate.

Srbski patrijarsi u Hrvatskoj slobodno pjevaju srbske četničkofašističke pjesme, posebice pjesmu popu Srbske pravoslavne crkve četničkom fašistu Momčilu Đujiću, koji je poklao oko 70.000 posve nedužnih Hrvata.

Zanimljivo je pripomenuti da najviši predstavnici komunističke vlasti Republike Hrvatske slave srbski božić i srbski uskrs s ovim patrijasima, koji pjesmom časte i oživljavaju uspomenu na četničke koljače nedužnih Hrvata u Hrvatskoj.

Treba reći istinu i o marxističkim mrziteljima Hrvatske vojske Nezavisne Države Hrvatske.

Dokumentarno je poznato iako se sve manje spominje da je Židov Karl Marx proglasio Hrvate odpadnim narodom, kojeg treba uništiti. Sljedbenici Marxa u Hrvatskoj su Titovi marxisti - komunisti veći dio partizana.

Marxist Tito je masovno ubijao Hrvate, napose Hrvatsku vojsku Ustaše i domobrane jer su ovi branili Hrvate, čime su vrijeđali njegovog učitelja Marxa.

Titovi marxisti, sprovodeći Marxovu teoriju o odpadnim Hrvatima poubijali su oko milijun Hrvata i prognali iz Hrvatske još dodatno više od miliujun Hrvata.

Ustaše nisu bile niti dorasli šegrti Titovim marxistima - komunistima jer u obrani Hrvatske i zločinačkim metodama odgovorni su za smrt oko 80.000 ratnih žrtava.

Jedan od glavnih razloga komunističke mržnje na Hrvatsku vojsku, na Hrvatsku državu NDH i na Hrvatski narod je upravo u tome, što nisu uspjeli sprovesti u podpunosti Marxov genocid na Hrvatima.

Marxisti - komunisti "antifašisti" u Hrvatskoj mrze vlastiti narod 70 godina iza rata, što je jedinstven slučaj u povijesti svih naroda u svijetu. Ne prihvaćaju pomirbu i ne odustaju od mržnje, a na mržnji se ne može graditi država nijednog naroda pa niti država Hrvata.

Zato Hrvatska propada i radi obstanka i napredka mora primjeniti EU rezoluciju 1481 za lustraciju komunista.

Osvrt na Nezavisnu Državu Hrvatsku - stalnu metu mržnje, kleveta i laži

Nezavisna Država Hrvatska bila je onakova kakova je bila kao što su sve države u ratu i ona je u svojoj obrani i po nalogu Sila osovine, kojima je pripadala pravila zločine, koji su za osuditi. Dodajem unaprijed, da "dobronamjernike" tzv. "antifašiste" (marxiste = komuniste) poštedim od njihovih kritika, da sam ja Dragan Hazler pravi antifašist i pravi antikomunist pa mi to daje legitimaciju da mogu pisati, govoriti i vladati se istinom i pravednošću, koja stoluje u mojoj ljudskoj hrvatskoj savjesti. Dodajem: Po muškoj genetici trebao bih biti nacionalno manjinski Švicarac jer sam pdrijetlom Švicarac u trećem koljenu, ali ja to neću. U najljepšoj državi svijeta Hrvatskoj biti nacionalnomanjinac, a ne Hrvat je propust da ne kažem kazna samom sebi ili čak zločin prema samom sebi. Ja sam samo Hrvat!

Nezavisna Država Hrvatska je bila država, koju je puninom svojih domoljubnih i državotvonih osjećaja prihvatio sav Hrvatski narod ili da budem još točniji: ratnu NDH je prihvatio najveći dio, više od 90% Hrvatskog naroda. Kroz čitavo vrijeme marksitičke titovine vrijeđana je puninom mržnje Nezavisna Država Hrvatska, što znači - vrijeđan je govorom mržnje i sav Hrvatski narod, koji je u svojoj većini prihvaćao, vojnički branio i ljudski domoljubno volio svoju državu NDH i Hrvatsku vojsku - domobrane, mornare, oružnike i ustaše. Ovi su branili Hrvatski narod od marxističko-komunističkog genocida i od genocida srbskofašističkih četnika i njihovih pomagača... Najdomoljubnije im HVALA!

Na početku je izraženo, da su u Nezavisnoj državi Hrvatskoj vršeni žločini: protiv Srba, ponajviše u obrani od srbsko-četničkog klanja Hrvata, a protiv Židova i onda zvanih Cigana po nalogu Sila osovine, poglavito iz Berlina. Ovo sam napisao radi istine i radi osude.

Hrvatski narod nije izmislio niti patentirao ubijanje ljudi bez obzira na naciju, vjeru, rasu...

Odmah valja dodati, da se izbiju lažni dokazi "antifašista" i srbskih četničkih fašista, da je među ustašama bilo pojedinaca zločinaca - malne ravnih zločincima u redovima komunističkih "antifašista" i srbskih četničkih fašista Draže mihailovića, Stevana Moljevića, prote SPC-a Momčila Đujića...

ALI, Hrvatska vojska domobrani, mornari, oružnici i ustaše kao vojno-obranbene formacije nisu bili zločinci, nego branitelji Hrvatskog naroda u ratnoj državi NDH. Ne može se radi šake zločinaca među ustašama i manje među drugim rodovima Hrvatske vojske potvarati zločinačkom državu Hrvatsku - NDH, njenu vojsku i sav Hrvatski narod, koji je tu državu volio i branio jer je ona branila Hrvatski narod.

Nažalost, ta mržnja na sve pod imenom NDH, kroz nju i izvan nje vladala je od samog početka proglašenja NDH, 10. Travnja 1941. kroz rat i poraće u Titovoj Jugoslaviji, nastavila u SRBSKOM genocidnom ratu na Hrvate i Hrvatsku 1991. do 1995/97. Upravo jučer 2. svibnja komemorirali smo smrt nedužnih hrvatskih oružnika, koje su u Borovu poubijali srbski zločinci, koje hrvatska terminologija naziva "pobunjenici", a dosada je samo jedan srbski zločinac blago osuđen na tri godine zatvora.

Mržnja na državu Hrvatsku i Hrvate uz i bez predznaka "ustaše" vlada i danas kod srbske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj i kod Srba "svuda i svagde". Nažalost, mržnja na NDH i Hrvatsku vojsku vlada i kod hrvatskih komunista i njihovih potomaka jer su oni sljedbenici genocidnog Židova Karla Marxa.

Zgražajući se na takav međuhrvatski odnos "antifašista" i pripuza naspram Hrvata u Hrvatskoj, trebalo bi s razboritim pogledom na hrvatsku prošlost onakvu kakova je bila postaviti ovdje najozbiljnije pitanje:

Može li država Republika Hrvatska obstojati i napradovati, ako u njoj vladju Hrvati "antifašisti" koji mrze sve Hrvate , koji nisu "antifašisti"- one koji su voljeli i branili NDH i ove Hrvate, koji vole Hrvatske branitelje, koji su obranili Hrvatsku od srbskofašističkog četničkog genocida 1991-1995/97.

U saborskoj raspravi o Zakonu protiv mržnje nismo čuli nijednom rječju, da treba staviti "Stop" na mržnju Hrvata, koji su volili i branili svoju ratnu državu NDH.

Nažalost u ovoj državi - Republici Hrvatskoj vodi se sudski postupak, čak proširen na međunarodno polje protiv starodrevnog najljepšeg, najdomoljubnijeg i najpoželjnijeg pozdrava ZA DOM SPREMNI. U "antifašističkoj" i fašističko-četničkoj mržnji pozdrava ZA DOM SPREMNI je mržnja na HRVATSKU jer neprijatelji Hrvatske spriječavaju biti SPREMNIM ZA HRVATSKU.

U Drugom svjetskom ratu jedino Hrvatska vojska, poglavito ustaše i domobrani su se borili za Hrvatsku i za spas Hrvatskog naroda marxističko-komunističkog i od srbsko-četničkog genocida i svih drugih vojski, koje su se borile protiv Hrvata i Hrvatske.

Ustaše i domobrani bi trebali u svakom kraju, u selu i gradu imati veličanstvene spomenike zahvalnosti jer su oni spasili Hrvatski narod od svih neprijatelja, napose od srbskog četničkog klanja i marxističkih komunista. U Hrvatskoj je obratno: Srbski četnički koljači imaju spomenike poput onoga u Srbu, a njihove žrtve - nedužni Hrvati nemaju javne spomenike.

Evo samo jednog primjera, za kojega se mogu svi uvjeriti dokumentarnim dokazima. Srbski četnici iz Veljuna i okolnih srbskih sela su već 5. svibnja 1941. poklali mirnu 8-članu hrvatsku obitelj, mlinara na Korani Jose Mravunca. Vođa klanja Hrvata bio je veljunski prota Srbske pravoslavne crkve Branko Dobrosavljević. Četnički zločinci su odkriveni, točno identificirani i osuđeni na smrtnu kaznu od Pokretnog priekog suda NDH i smaknuti 9. svibnja 1941. Ovi četnički zločinci s deseterostruko uvećanim brojem imaju golemi spomenik u Veljunu pokraj glavne ceste D/1, kojeg je s hrvatskim novcem obnovio četnik Milorad Pupovac, ali poklani nedužni Hrvati nemaju javni spomenik.

Uviđajući tu potrebu, pisatelj ovih redaka sa svojim veteranima domobranima i ustašama podigli smo 2001. veliki spomen križ s raspetim Isusom posvećen nedužnim žrtvama obitelji Mravunac i drugim hrvatskim žrtvama četničkog i komunističkog terora u Hrvatskom Blagaju.

Ovaj članak posvećujem sjećanju na prve hrvatske žrtve srbskočetničkog fašističkog terora, 8-članoj obitelji Jose Mravunca poklanih od veljunskih četnika 5. svibnja 1941.

Slava im! - S nam su!

Mr.sc. Dragan Hazler - predsjednik URV Hrvatski domobran Slunj i osobno