Hrvati dijaspore su za Europsku Hrvatsku s predsjednicom Kolindom

Pin It

Predsjednica Kolinda je najavila ujedinjenje svih Hrvata. Samo slogom na djelu - radno i u ponašanju ujedinjeni Hrvati domovine, dijaspore i iz okruženja predvođeni prvom damom Hrvatske - predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović mogu i hoće izvesti domovinu - državu Hrvatsku na pravi put gospodarskog, kulturnog, demografskog i općeg napredka...

Za to nam se treba otvoriti mogućnost, dobiti radnu dozvolu za par minuta, a ne čeketi dvije godine i podmićivati državne činovnike.

Poznata je stara hrvatska narodna mudrost, koja suvremenim izrazom glasi: "Složna braća i sestre pravu i bogatu kuću grade, a nesložni je razgrađuju". Predsjednica svih Hrvata Kolinda je to najavila obnovom i sprovođenjem ZAJEDNIŠTVA svih Hrvata.

Zajedništvo je odlični glavni projekt predsjednice Kolinde

Vrijednost ove hrvatske mudrosti prepoznala je predsjednica svih Hrvata Kolinda i uzela ju je kao vodilju, kojom će uz pomoć Božje ruke i svih domoljubnih Hrvatica i Hrvata učiniti sve ono, što Hrvatsku može i hoće izvući iz bijede, u koju su je gurnuli Milošević-Pupovčevi Srbi, Stjepan Mesić, Ivo Sanader, otac Ante i sin Ivo Josipović, magloviti kukurikavac Milanović, protuhrvatski Račanovi komunisti i orjunaši od Vicka Krstulovića do Ive Sanadera, zamaskiranoga lažnog Hadezeovca.

Takvima poput Ive Josipovića je mjesto u povijesnoj ropotarnici i zato nismo glasovali za njega jer ne dozvolimo da vodi Hrvatsku u ponor beznađa, u kojega tone napose pod komunističkom i agnostičkom palicom Ive Josipovića i Zorana Milanovića. Oni ne vole Hrvatsku i osim počinjene štete i ljudskih žretava nisu za Hrvatsku ništa dobroga učinili.

Mi, ujedinjeni Hrvati i Hrvatice, koji volimo i trebamo našu domovinu - Europsku, a ne balkansku Hrvatsku lustrirat ćemo ostatke komunističke bande, napose ubrložene u SDP-u Rezolucijom EU 1481 i ne ćemo dozvoliti da nas ta komunistička rulja vodi u propast.

Hrvatski narod je za Europsku Hrvatsku, a ne za balkansku regiju

Naša predsjednica Kolinda, za koju sam i ja dao svoj glas nastavlja po nekim ponašanjima smjer Hrvatske u Balkansku regiju, s kojom će se vladati (suvladati za EU) iz Beograda. To Kolinda ne smije činiti ni svojevoljno, ni slijedom lažnih konvencija niti pritiskom Brüssela, Washingtona...ni Boga ni vraga. Sa svima u budućnost, ali ne s genocidnim i pohlepnim Srbima!

Pozivati najvećeg četnika na inauguraciju je protiv zdrave pameti!

Gospođa Kolinda Grabar Kitarović poziva na predsjedničku inauguraciju (ustoličenje) najvećeg hrvatskog neprijatelja, srbskog četničkog fašistu Tomislava Nikolića u ulozi predsjednika Srbije, koja nije dosada vratila Hrvatskoj nijednu vrijedniju pljačkovinu, od srbskih mina pogibaju hrvatska djeca i odrasli ljudi, čak i životinje domaće i divljač.

O srbskim zločinstvima od 1918. istaknuto od 1941. do 1945. i ponovljeno od 1991. do 1995. postoje tisuće knjiga i milijuni hrvatskih grobova počinjenih od Srba svih ideologija, koji moraju upozoriti predsjednicu Kolindu na razboritost.

Srbija do danas nije odustala od svojih pohlepnih namjera velike srbije na hrvatskom prostoru, nego SANU usavršava planove za okupaciju Hrvatske i genocid na Hrvatima - SANU memorandum 2 i Srpska pravoslavna crkva zasjela je Zagreb i iz njega vlada Slovenijom i vascelom Italijom. Zašto to ne čini iz Beograda?!

Koliko je meni (pisatelju ovih redaka poznato) još nije podpisan niti mirovni sporazum između ratnozločinačke Srbije i Hrvatske kao polycidne žrtve svekolikog srbskog terora genocidom, urbicidom, pljačkom i vandalizmom...

Ako buduća izabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sve to ne vidi i ne suosjeća sa svojim Hrvatskim narodom i dočekuje preko crvenog tepiha na tropoljubac sa živućim najvećim zločincem prema Hrvatima, onda meni kao Hrvatu ne preostaje drugo, nego povlačim svoj glas, kojeg sam s puno radosti dao za Kolindu.

Dozvoljavam si pod gornjim naslovom "Hrvatski narod je za Europsku Hrvatsku, a ne za balkansku regiju" zapitati predsjednicu RH gđu Kolindu Grabar Kitarović, čiji glas ona sluša i sprovodi: Glas Hrvatskog naroda, koji ju je izabrao ili nečiji nalog za poljubac sa srpskim fašističkim četnikom Tomislavom Nikolićem velezločincem prema Hrvatskoj i prema Hrvatima.

Predsjednica RH i svih Hrvata, gdja Kolinda Grabar Kitarović treba ostati na Pantovščaku!

Buduća predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović se povlači u skromniju rezidenciju u zgrebačkoj Visokoj ulici. Ne gledajući šire tu skromnost moglo bi se uvjetno pozdraviti i zaboraviti troškove uređenja nove/stare rezidencije, ali je upitna razborotost u toj skromnosti?

Dakle, Kolinda Grabar Kitarović iz skromnosti napušta predsjednički Pantovščak, a ostavlja na tom širem prostoru predsjedničkog Pantovščaka, doživotnog predsjednika Stjepana Mesića, parazita, kojeg hrvatski narod plaća godišnje preko tri milijuna kuna. Umjesto na Pantovščaku taj okorjeli komunistički udbaš bi trebao imati doživotni odmor na Golome otoku, kojeg je uz Tita i titovce planirao i krvoločni udbaš, otac Stjepana Mesića...

Kad je u pitanju raskoš i smjer u skromnost, postavlja se ozbiljno pitanje po kojoj to zasluzi srpskohrvatski glumac Rade Šerbedžija tituje i srbuje na Brijunima?! To pitanje ne postavlja nova predsjednica RH gdja Kolinda. Osiromašeni Hrvatski narod plaća troškove Brijuna za Radu Šerbedžiju i njegove prijatelje iz Srbije, koji dolaze k njemu na besplatno ljetovanje...

Ima li u Hrvatskoj jedan čovjek - žena ili muškarac, koji bi Radu Šerbedžiju preselio u skromniji stan, a Hrvatska bi mogla iznajmiti Brijune UN-u ili EU za jednu međunarodnu instituciju. Na ovaj način bi Hrvatska dobivala najamninu za Brijune, imala bi cjelogodišnji državnički i srodni turizam, Hrvati bi se zapošljavali u uslužnim djelatnostima i kroz sve to širio bi se glas o Hrvatskoj po cijelome svijetu. Zar to ne bi bilo bolje za Hrvatsku, nego Brijune prepustiti na uživanje srpskohrvatskome glumcu Radi Šerbedžiji i njegovim srbskim prijateljima i gostima, što nažalost plaća Hrvatski narod.

Imam - imamo mi Hrvati u dijaspori brojne prijedloge za unapređenje Hrvatske

Slijedeći prijedlozi (ovo je dio iz veće cjeline!) imaju svoju svrhu, ako će gdja Kolinda Grabar Kitarović biti predsjednica Hrvatske i svih Hrvata, a ne sluškinja Balkanske regije kao što su bili slugančići - udbaš Stjepan Mesić i komunistički agnostik Ivo Josipović.

l. Pomiriti i ujediniti sve Hrvate (uvijek se misli skupmo Hrvatice i Hrvate!) domovine i dijaspore. Hrvati u dijaspori imaju ljubav, sredstva, kapital, volju, znanje... i tehnogije, kojima će zaokrenuti pad Hrvatske i usmjeriti sve u željeni napredak. Ne ćemo trebati zaduživanje niti strane investitore (ne ćemo ih niti odbijati!). O ovome pobliže u drugom pismu!

2. Zakon o otvaranju radnih mjesta, koji koči otvaranje novih radnih mjesta do dvije godine, još dulje ili nikada, treba odmah ukinuti. Radne dozvole se trebaju izdavati u par minuta, kao što je to na primjer u Švicarskoj, kontrolne službe (kojih ionako imamo previše u Hrvatskoj) trebaju vršiti nadzor i pripomoć pravilne sprovedbe dozvole za pošteni rad, a ne se baviti kažnjavanjem onih koji hoće raditi.

3. Unapredjivati hrvatsko gospodarstvo na svim poljima djelatnosti, proizvoditi sve za sebe i za IZVOZ. Uvoziti samo ono, što mi ne možemo proizvoditi. Hrvatska danas uvozi barem 90% raznih proizvoda, koje Hrvatska može proizvoditi za svoje potrebe i za IZVOZ. Na uvozu zgrću milijune uvoznički lobbyji - tajkuni - protuhrvati - lopovi...

4. Paralelno sa svima uključenim djelatnostima NAPRAVITI 10-godišnji plan općeg razvoja Hrvatske. Taj plan trebaju praviti domoljubni stručnjaci, a ne podobni političari i uvoznici.

5. Najvažnija radna mjesta u Hrvatskoj su zemljoradnja (u najširem smislu!) i pomorstvo uključujući turizam (isto u najširem smislu). Turizam bi trebao biti (uz prodavanje usluga) najveći hrvatski bezcarinski izvoz, što danas turizam nije. Turisti na Jadranu jedu ne samo belgijsko odmrznuto meso, nego i uvoznu salatu. To je ljudska i nacionalna sramota hrvatske gospodarske politike, koja se mora pod hitno mijenjati.

6. Demografiju u padu treba spriječiti. Ima više realnih načina. Hrvatska država raspolaže s milijunima hektara poljodjelskog, šumskog, krškog, primorskog i otočnog zemljišta... Svakome mladom čovjeku Hrvatici i Hrvatu, koji namjerava otići u tuđinu, treba ponuditi dio zemlje, na kojemu si može zasnivati sve životne potrebe i obitelj.

To se odnosi i na davanje mladim ljudima druge oblike imovine, koja sada uglavnom propada: vojni objekti i kuće u napuštenim selima... Na taj razrađeni i sprovođeni način Hrvatska će ojačati demografski i gospodarski, znanstveno, stručno, kulturno i umjetniki...

a) prirodnim priraštajem

b) povratkom Hrvata iz dijaspore u domovinu

c) uvozom marljivih i asimilativnih djelatnika iz drugih država. Ne trebamo neasimilativne nacionalne manjine, koje u Hrvatskoj služe kao pete kolone svojim matičnim državama...

Završno samo po pitanju nacionalnih manjina u Hrvatskoj i oslovljavanje

Pisatelj ovih redaka je Hrvat iz švicarske nacionalne manjine - četvrto koljeno. Posve sam asimiliran u Hrvate jer to smatram normalnim. Treba se prilagoditi domadaru, a ne nametati mu ideologiju i politiku države svoga iskona, kako to čine brojne nacionalne manjine u Hrvatskoj, napose Srbi i Talijani, koji su svu hrvatsku Istru potalijančili talijanskim natpisima ili dvojezičnim natpisima.

Ponavljam istinom matematičke točnosti. Nemam osobno ništa protiv zadržavanja svoga nacionalnog iskona, uključujući i običaje svih nacionalnih manjina u Hrvatskoj, ali sam polazeći od norma europskih država protiv petokolonaške politike u Hrvatskoj, koju Srbi čak nameću Hrvatima u Vukovaru i drugdje. To je protivno prirodnom zakonu i poštenju u ponašanju pa makar to izglasali u ovome ili onome postotku komunjare i hrvatski bezdušnici u Hrvatskom (državnom) saboru. Oni toliko "vole" državu Hrvatsku, da su izbacili iz trorječne sintagme pojam "državni", ali se hvale sa zvijezdom petokrakom, koja je poslala u smrt više od 100 milijuna nedužnih ljudi. Više nego 10 Hitlera zajedno! Nota bene!

Ovaj pojam "državni" treba vratiti i naslov Hrvatskog parlamenta treba glasiti: Hrvatski državni sabor jer postoji mnogo raznih sabora, ali samo jedan Hrvatski državni sabor.

Analogno vrijedi i za obraćanje narodu: Hrvatice i Hrvati! & građanke i građani!

Jesu li državu Hrvatsku stvorili i kroz čitavu povijest održavali i branili Hrvati i Hrvatice ili građani i građanke, među kojima ima i onih, koji su ratovali protiv Hrvatske.

IMENA HRVATSKOG SE NE ĆEMO ODRICATI RADI NIKOGA JER U NJEMU SMO MI HRVATI!

Za dom i domovinu Hrvatsku uvijek spremni!

Sve za Hrvatsku, a Hrvatsku nizašto! (Dr. Franjo Tuđman prvi predsjednik Hrvatske i svih Hrvata.) Takove i takovi trebaju biti u ponašanju i djelu Tuđmanove sljedbenice!

Dragan Hazler - hrvatski djalatnik

Basel, 17. siječnja 2014.

Posvećujem ovaj članak velikom hrvatskom domoljubu, najplodnijem hrvatskom dokumentarnom piscu svih vremena, mojem nezaboravnom prijatelju u međusobnom suradništvu †Zvonimiru Kulundžiću, rođenom 17. siječnja 1908. u hrvatskom gradu Osijeku.

Slava Ti dragi Zvonimire i lahka TI ZEMLJA HRVATSKA, koju si iznad svega volio!

Tvoj prijatelj i suradnik Dragan Hazler