Jeli ovo Hrvatska, za koju smo se borili???!!!

Pin It

Ne smijemo nikada zaboraviti da su Marxovi i Titovi komunisti lijevi i desni pojačani sa srbskim fašističkim četnicima i petokolonašima najveći neprijatelji Hrvatske i Hrvatskoga naroda. Razlikuju se samo po tome, što HDZ-ovci drže crvene knjižice u ormaru, a KPJ-SDP-ovci u džepu. Ni jedni niti drugi ne misle niti rade za Hrvatsku, nego za svoje džepove koalirane u tuđinskim bankama.

Hrvatskim braniteljima

Vlastodržcima u Hrvatskoj

Hrvatskom narodu

Pravosuđu u Hrvatskoj

Ne miješajmo prirodne datosti i dobre ljude s onim što čini politika!

Hrvatska je lijepa i prirodno bogata zemlja s pretežno poštenim, dobrim i marljivim ljudima uz dio onih od kojih je komunizam i (ponajaviše) srbski četnički fašizam napravio pokvarenjake svih vrsta.

U ovoj Hrvatskoj je dobro sve prirodno, a ne valja ništa, što ovisi o ljudima komunističkih i petokolonaških struktura vlasti i onima, koji se na njih nadovezuju.

Ne smijemo nikada zaboraviti da su Marxovi i Titovi komunisti lijevi i desni pojačani sa srbskim fašističkim četnicima i petokolonašima najveći neprijatelji Hrvatske i Hrvatskoga naroda.

Razlikuju se samo po tome, što HDZ-ovci drže crvene knjižice u ormaru, a KPJ-SDP-ovci u džepu. Ni jedni niti drugi ne misle niti rade za Hrvatsku, nego za svoje džepove koalirane u tuđinskim bankama.

Ni jedni ni drugi se NISU do sada niti formalno ispričali djeci Ustaša i Domobrana, koje su u desetcima tisuća poubijali u ratu i mnogo više iza Drugog svjetskog rata i u ovome srbskom genocidnom i okupacijskom ratu 1990-1997. godine, koji još nije završio. Od srbskih nagaznih mina svakodnevno ginu hrvatska djeca i odrasli ljudi, divlje i domaće životinje...

Lažu i jedni i drugi o USTAŠAMA i DOMOBRANIMA, a ovi su bili JEDINA HRVATSKA VOJSKA u Drugom svjetskom ratu.

Sve druge vojske, napose Titovi komunistički partizani i Srbi svih ideologija.su ubijali Hrvate u odorama i u civilu, ne štedeći niti hrvatske majke ni hrvatsku dječicu.

Tko Hrvatsku Ustašku vojsku naziva zločincima taj i ta je najveći živući zločinac – zločinka!

Isti ti komunisti i Srbi sa svojim potomcima drže u zločinačkim raljama današnje živuće pokoljenje Hrvatskog naroda. Uspjeli su čak od znatnog broja Hrvatica i Hrvata napraviti mazohiste, koji vole ubojice svojih roditelja i rođaka - svoje mučitelje komuniste i fašističke četnike Srbe, a mrze svoje predke jer su bili USTAŠE I DOMOBRANI. Ovo je malne jedinstven slučaj u redovima svih naroda svijeta, da se potomci (dio potomaka!) ovako odnose mržnjom prema svojim predcima.

Trebalo bi u Hrvatskoj zakonski – ustavno zabraniti potvaranje Ustaša i Domobrana zločincima jer je više od 90% Hrvata bilo sa svojim domoljubnim opredjeljenjem uz Ustaše i Domobrane. To znači da i danas pravi zločinci – komunisti i Srbi nazivaju sav Hrvatski narod zločincima.

Ustaše i Domobrani su se kao ratna vojska u nametnutim okolnostima borili za zaštitu Hrvatskog naroda i uspostavu države Hrvatske, koja nije bila idealna u ratu, ali bi zasigurno bila najbolja država Hrvatska da je obstala u miru. Srušili su ju najveći hrvatski neprijatelji Marxovi komunisti u redovima Titovih bandita i faštički zločinački četnici.

Marxovci i Srbi svih ideologija su zločinci, koji svoje zločinsvo zataškavaju sotoniciranjem ustaša!

Znamo i ne smijemo nikada zaboraviti da je njemački Židov Karl Marx proglasio Hrvate odpadnim narodom, kojeg treba uništiti. To je sprovodio marxovac – velezločinac Tito sa svojim banditima. Drugi vjekovni neprijatelj Hrvata su Srbi svih ideologija, lakomi na zemlju Hrvatsku i na more Hrvatsko. Takovi su Srbi svih vremena od cara Dušana do Slobodana Miloševića i njegovih sljedbenika u Srbiji (Nikolić, Vučić...) i petokolonaša u Hrvatskoj, među kojima su najistaknutiji Srbin po profesiji Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović.

Napose od 1918. naovamo Srbi ubijaju Hrvate na svakom prostoru zemlje Hrvatsske pa čak na gradskim ulicama Šuflaj i Kozarčanin...) na hodočastima u Senju i Slunju, hrvatske seljake u Slavoniji, napose u Podravini... i čak hrvatske zastupnike u beogradskoj skupštini jer ih na to vodi bezkrajna pohlepa na hrvatsku zemlju i more.

Tim srbskim namjerama su se osvetom i obranom najuspješnije suprostavili Ustaše i domobrani, koje nisu mogli pobijediti oružjem pa su prešli na lažne obtužbe, na sotoniziranje, demoniziranje i klevetanje Ustaša i Domobrana.

Ponavljam već spomenuto. Najveća tragikomika jest u tome, da je jedan broj Hrvatica i Hrvata prihvatio i sprovodi srbsku mržnju i lažne klevete na Hrvate - Ustaše i Domobrane. Srbi s pridruženim komunistima nazivaju ustaše i domobrane zločincima jer ih nisu mogli pobjeđivati u ratu, kad su branili svoj narod i svoju domovinu.

NIKADA USTAŠE I DOMOBRANI nisu išli osvajati Srbiju, ali srbski osvajači išli su do Trsta. Nažalost brojni Hrvati i Hrvatice ne rabe zločinački naziv za prave zločince: komuniste i četničke fašite, koji su pravili stostruko veća zločinstva na Hrvatskom narodu, u napadima, nego Ustaše i Domobrani u obrani svoga naroda i svoje Hrvatske...

Laž je da su Pavelić i ustaše dali Talijanima veliki dio Hrvatske!

To je super-laž. Poglavnik Dr. Ante Pavelić nije mogao obraniti od fašističkih Talijana dijelove Hrvatske, koje su Talijani dobili Londonskim ugovorom iz 1915. On je tužnog srca morao to podpisati isto kao što je francuski maršal Philippe Petain morao podpisati za 4/5 Francuske, koju je okupirala nacistička Njemačka. Ima čak nekih povjesničara, koji tako misle i pišu pa im postavljam postavljam im pitanje: Jeli Pavelić dao pola Slovenije Talijanima, a drugu polovici Nijemcima. Jeli Pavelić dao Crnu Goru i Albaniju Talijanima. Ne gospodo i drugovi, praznoglavi politčari i slični povjesničari. Nije Pavelić dao ništa Talijanima, nego su oni uzeli ono što im je dao Londonski ugovor, a u takvim neprilikama uvijek netko mora popisati nasilno konfiscirano...

Zabrinjavajuća je pasivnostnost Hrvatskih branitelja!

Među naslovljenima prvo sam naveo Hrvatske branitelje i pitam vas: Jeli ovo država Hrvatska, za koju ste se vi Hrvatski branitelji borili i svoje živote davali? Ako mislite da jest, onda „Hvala lijepo!“

Obzirom da se obraćam Hrvatskim braniteljima po pitanju vlasti, u daljnjem ću pisati u istom sklopu, a svaki evetualni čitatelj(-ica) znat će razlikovati, odnosno staviti sve na svoje mjesto.

U ovoj državi koja se zove Republika Hrvatska vladaju isti komunisti i srbski četnički fašisti - (NE-)ljudi ili (i) njihovi potomci pogoršanog svjetonazora, A NE VLADAJU HRVATSKI BRANITELJI NITI ONI HRVATI, KOJI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN RADE ZA HRVATSKU ČITAV SVOJ ŽIVOT.

Vidite li vi to Hrvatski branitelji???

Ako vidite, zašto se jalovo ubijate, umjesto da se udružite i uspostavite u Hrvatskoj pravu HRVATSKU VLAST, koja neće rasprodavati Hrvatsku i VAS HRVATSKE BRANITELJE DELOŽIRATI U STANOVIMA ili VAS DRUGIM NAČINIMA DOVODITI U SVA NEZADOVOLJSTVA.

Takovi Hrvatski branitelji pogođeni komunističkim i „antifašističkim“ državnim zlom se jalovo ubijaju, umjesto (ako već nemaju drugog izbora!) da sa sobom povedu u smrt nekoga iz onih redova, koji su ih ugrozili i doveli u počinjenje samoubojstva.

NE ubijajte se, dragi Hrvatski branitelji, nego ubijajte one, koji vas guraju u samoubojstvo!

Ovi vlastodržci bez obzira na stranke u kojima služe sebi su veći protuhrvati, nego njihovi pređi u bivšoj SRH!!!

Pređi od ovih vlastodržaca nisu prodavali hrvatsku nacionalnu imovinu i uz sve neprijateljstvo prema Hrvatima, nisu imali ovako zaleđen i ovako protivnički, da ne kažem neprijateljski odnos prema Hrvatima u dijaspori.

U zadnjem Popisu stanovnika RH 2011. godine uskraćeno je Hrvatima u dijaspori upis u žitelje Republike Hrvatske, a za loše države SRH (ZAISTA LOŠE KOMUNISTIČKE DRŽAVE!!!) smo u dijaspori dobivali poštom Upisnice za popis stanovnika ili smo ih mogli podići u konzularnim predstavništvima, u Hrvatskim katoličkim misijama, u nekim hrvatskim društvima, itd..

U SRH se nije provodila takova strašna neprijateljska hajka protiv USTAŠA kao što se sprovodi sada u RH, iako se znade da su se u redovima HRVATSKIH BRANITELJA zajedno borili potomci USTAŠA i potomci hrvatskih partizana.

Vlastodržci u Republici Hrvatskoj NE VALJAJU, A NE VALJATE NITI VI HRVATSKI BRANITELJI JER IM DOZVOLITE SPROVEDBU LOŠE POLITIKE PREMA VAMA HRVATSKIM BRANITELJIMA I PREMA HRVATSKOJ.

Udružite se svi HRVATSKI BRANITELJI i obračunaje demokratskim metodama sa svima neprijateljima, kriminalcima i svima ostalim lopovima Hrvatske države, Hrvatskog naroda i VAS HRVATSKIH BRANITELJA.

Rasprodaja Hrvatske je zločin, za kojeg bi trebalo obnoviti smrtnu kaznu!

Jeste li se VI HRVATSKI BRANITELJI BORILI I ŽIVOTE DAVALI ZA DOMOVINU-DRŽAVU HRVATSKU, koju ovi lopovi lijeve i desne strane prodaju u korst svojih džepova?!

Nitko ne smije prodati ni pedlja hrvatske zemlje, ni žlice hrvatskog mora niti hrvatske tvornice ili radionice. Svaka prodaja hrvatske nacionalne imovine je IZDAJNIČKI ZLOČIN, za kojega treba podići VJEŠALA na javnom mjestu.

Reforme, kojima nas varaju sve vlade, trebale bi biti otvaranje radnih mjesta, novih poduzeća i novih tvornica s novim proizvodima za domaće i izvozno tržište. Isto se odnosi i na seoska gospodarstva, koja lopovi u vlastima uništavaju jeftinim uvozom, umjesto da na uvoz uvedu visoku carinu i time zašite hrvatskog seljaka.

Umjesto „reformama“ uvoditi nove tvornice suprot tome postojeće tvornice se zatvaraju ili one produktivnije se prodaju strancima u bezcjenje. Trebam li ponoviti da je to zločin, kojeg bi trebalo najstrože kažnjavati, čak smrtnom kaznom.

Imamo u Hrvatskom saboru bitange i hrvatske neprijatelje sa stažom od 25 godina

U Hrvatskom saboru, Hrvatskoj vladi i u odgovarajućim visokim institucijama NITKO ne bi smio biti biran više od dva mandata. Mi danas imamo iu spomenutim državnim tijelima lopove i lopuže iz vremena Račanove i Sanaderove ere, čak i od ranije. Postali su specijalisti(-ice) za nerad i za rasprodaju hrvatskih dobara, uključujući zapostavljanje, ponižavanje i vrijeđanje Hrvatskih branitelja.

Hrvatska mora preobraziti samu sebe u smjeru i sadržaju svih pozitivizama!

Ne treba mijenjati broj županija, čime nas zabavljaju vlastodržci niti sprovoditi novu regionalizaciju Hrvatske. Županije moraju imati sve vlasti na svojim lokalitetima, kao što to imaju KANTONI u Švicarskoj. Švicarska je manja od Hrvatske za nekih 5.000 km/2, a ima s polukantonima čak 26 kantona i sve funkcionira uzorno. Hrvatska se treba ugledati u Švicarsku. Svaka hrvatska županija treba birati jednaki broj zastupnika, na primjer 4 (četvero): jedan za Sabor, jedan za Vladu i jedan za odgovarajući visoki supanj potreba, a četvrti ostaje u Županiji za župana.

Isti kriterij vrijedi i za NAJVIŠE TRI oporbene stranke. Ovo čudovište od 152 političke stranke u Hrvatskoj treba ukinuti i zakonski zabraniti. Taj broj političkih stranaka je za sprdnju i za Guinnessovu knjigu.

Čak u sportu se određuje, kojiko članova može imati liga, a u državi Hrvatskoj se ne određuje broj političkih stranaka. To je absurd absurda. Isto je absurd absurda preko 50.000 nevladini udruga i bezbroj sindikata. Sve se to treba svesti na najviše 20 udruga i na desetak sindikata.

Ako netko želi može biti i 100.000 nevladinih udruga, ali neka djeluju iz svojih članarina i priloga, a ne na jaslama Proračuna države Hrvatske.

Svi smo za poštivanje nacionalnih manjina, ali nismo za plaćanje nacionalnih manjina!

Sustav nacionalnih manjina u Hrvatskoj treba riješiti isto preme vrhunokom dometu za status nacionalnih manjina u najdemokratskijoj Švicarskoj ili u Francuskoj. Nacionalne manjine su ravnopravne s matičnim narodom i nema za njih nikakvih nadprava kao u Hrvatskoj.

Uostalom, u Hrvatskoj živi 80 nacija (podatak iz Wikipedije), a ima 22 nacionalne manjine s posebnim nadpravima na sisanje hrvatskog novca iz proračuna. Takovo čudovište da od 100 zasupljenih nacija NADPRAVA imaju samo 22 nacionalne manjine nije jasno ni Bogu ni vragu i to najviše novaca povlači srbska i talijanska manjina, koje potječu iz nacija, koje kroz čitavu povijest ugrožavaju Hrvatsku. Dakle to su od Hrvatske plaćeni petokolonaši, zasvjedočeni (Talijani u II. svjetskom reatu, a Srbi kroz ćitavu povijest uključujuči i srbski genocidni i okupacijski rata 1990-1997. ( i sada u Vukovarskom okolišu).

Nitko nema pravo ugrožavati nacionalne manjine u njihovim osjećajima i pravima jednakima kao što ih ima matični narod Hrvati! ALI isto tako nitko nema pravo novčano plaćati skupine ljudi, koje su potekle iz drugih naroda, a žive u Hrvatskoj.

U naslovu je spomenuti Hrvatsko pravosuđe! Bit će obrađeno u nastavku jer je članak i dovle predugačak. Dakle nasatavka slijedi.

Mr. sc.Dragan Hazler – hrvatski djelatnik u dijaspori