Dokad će komunisti i četnici vladati u hrvatskim medijima

Pin It

Sram vas budi mladi komunjare u medijima i drugdje u RH!!! Dokad ćete vi komunistički potomci, isto kao i vaši komunistički roditelji nazivati NDH zločinačkom, a glorificirati Titovu Jugoslaviju, koja je bila po svima negativnostima uperenima protiv Hrvatskog naroda i svih njegovih dobara barem 10 do 100 puta zločinačkija nego ratna Nezavisna Država Hrvatska prema svima svojim neprijateljima.

Nitko normalan pa tako ni pisatelj ovih redaka ne poriče nego naprotiv osuđuje (osuđujem! D.H.) zločinstva koja su u Drugom svjetskom ratu izvođena od jednog dijela vlasti u NDH i jednog dijela radikalnih privrženika tom dijelu vlasti i njoj vjernih vojnika. ALI, veći dio svih vlasti u NDH nisu bili zločinci!!! NDH nije bila zločinačka država, nego ispunjena vjekovna želja većine Hrvatskog naroda. Nažalost nastala je u vrlo nepovoljnim okolnostima i nije mogla biti bolja jer su je svi ugrožavali, čak i Hrvati marxove i staljinističkotitoističke bande. Niti najveći dio Hrvatske vojske USTAŠA i DOMOBRANA nije bio zločinački nastrojen, nego braniteljski bojovnici svoga Hrvatskoga naroda i države. USTAŠE i DOMOBRANI su bili jedina vojska na tlu NDH, koja se je u postojećim okolnostima borila za DRŽAVU HRVATSKU I ZA OBRANU HRVATSKOG NARODA, UGROŽENOG OD KOMUNISTA, NACISTA I FAŠISTA.

Najveći neprijatelji Nezavisne Države Hrvatske uz marxističke, staljinističke i titoističke partizane, bili su srbski fašistički četnici, napose oni pod vodstvom žednog hrvatske krvi Dražom Mihailovićem.

U Srbiji se obnavlja fašističko četništvo, niču spomenici Draži Mihailoviću kao gljive iza kiše, sve srbske vlasti i većina srbskog naroda su protkani fašističkim četništvom.

Hrvatski mediji kritiziraju samo ustaše i domobrane, ali ne srbske četnike

Još nismo doživjeli od komunjara u medijima Republike Hrvatske osude i negativno izražavanje o srbskim fašističkim četnicima. Naprotiv Vesna Pusić prima četničkog velezločinca iz okupirane Banovine Aleksandra Vučića preko crvenog tepiha, a Hrvatsko pravosuđe ne izdaje nalog za hapšenje toga velezločinca.

Ovih dana su bili izbori u Srbiji. Pobjednik je četnički zločinac Aleksandar Vučić. Novinarke i novinari iz Kumrovečke komunističke škole, kao glavni djelatnici u Hrvatskim medijima NISU se nijednom odgovarajućom negativnom riječi izrazili o Aleksandru Vučiću niti Tomislavu Nikoliću 100%-tnim nasljednicima fašističkog četništva Draže Mihailovića.

Ima ljudi u Hrvatskoj, koji smatraju da je prošlo vrijeme za sprovođenje EU rezolucije 1481 za lustraciju komunista. Ne, upravo se nameće potreba za lustraciji. Glavni komunjara, sekretar komunističkog SDP, dijeli Hrvate na „Mi i oni!“, Republiku Hrvatsku naziva „slučajnom državom“, govoreći protiv Hrvata u dijaspori je promukao, nasilno uvodi srbsku ćirilicu u Hrvatskom Vukovaru, ubija Hrvatskog branitelja, koji je rušio taj simbol velike Srbije, privrženi prokomunistički sud, kažnjava hrvatsku braniteljicu Zoricu Gregurič i još nekoliko Hrvatskih branitelja, koji spriječavaju posrbljivanje Hrvatskog Vukovara nametanjem srbske ćirilice.

Kakovi su to hrvatski mediji, koji nisu u ničemu odlučujućem uz Hrvatski narod, nego su uz komuniste poput Mesića, Milanovića, Fumića... Takovi tzv. hrvatski mediji štite protuhrvatske stavove raznih pročetnika poput Milorada Pupovca i

podilaze Šoroševcima... i drugim hrvatskim neprijatelkjima poput Vesne Teršelič, Zorana Pusiča – osobnog prijatelja od Save Štrbca, čelnika iz SAO krajine...

Većina hrvatskih medija (velika čast i hvala vrijednim iznimkama!!!) su izbacili imenicu države Hrvatske i zamijenjuju Hrvatsku za zemlja, kopno, unutrašnjost. „Spikerice“ iz Kumrovečke škole javljaju: „U zemlju je ušlo trostruko više vozila, nego je izašlo iz zemlje“, nita bolje nisu niti izvjestiteljice o vremenu. Jedna od njih, s ruskim imenom u nekoliko svojih izvješća spomene tek jedanput Hrvatsku. Inače je u njenom riječniku: zemlja, unutrašnjost, u središtu unutrašnjost, kopnu, sjeverni predjeli unutrašnjosti... Jedini je Zoran Vakula, koji na svakom mjestu gdje traba kaže Hrvatske.

Prestanite nazivati Nezavisnu Državu Hrvatsku zločinačkom, jer time sebe nazivate zločincima. Ima vas „Kumrovčanka“, koje ste unuke od USTAŠA I DOMOBRANA pa time same sebe nazivate zličinkama.

Uz najljepši domoljubni pozdrav: Za dom i domovinu Hrvatsku – uvijek spremni!

Mr.sc. Dragan Hazler – hrvatski djelatnik u dijaspori

Prilaže se članak u kojemu „Kumrovčanka“ nazivaju ND Hrvatsku zločinačkom. Stidite se!!! Dragan Hazler – Hrvat: antifašist, antikomunist i antinacist

Na HRT greškom pročitana čestitka godišnjice NDH

Srijeda 10.4.2013. 21.14

Voditelji emisije "Dobro jutro Hrvatska" na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT) danas su slučajno, zbog sopstvene nepažnje, pročitali poruku jednog gledaoca u kojoj se čestita 10.

Voditelji emisije "Dobro jutro Hrvatska" na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT) danas su slučajno, zbog sopstvene nepažnje, pročitali poruku jednog gledaoca u kojoj se čestita 10. april, dan zločinačke Nezavisne države Hrvatske.Do incidenta je došlo kada su voditelji oko 7.40 sati čitali komentare gledaoca na društvenim mrežama, preneo je veb portal index.hr. Prva dva komentara bila su pozdravi ekipi emisije i gledaocima, a treći komentar glasio je - "Evo jedan lipi pozdrav uredništvu ove emisije, a svim Hrvatima/cama sretan i veseo 10. april". "To je možda vezano za ono ko je sve rođen 10. aprila", rekla je, nakon što je pročitala taj komentar, voditeljka Melita Hrengek, i nastavila da vodi emisiju u jednako ležernom i opuštenom tonu kao i do tada. Prethodno, emisija TV Kalendar je najavljena sledećim rečima: "Mnoge slavne osobe su rođene na današnji dan, 10. aprila. Uz Slavoljuba Penkalu tu je i naša velika književnica i pesnikinja Vesna Parun, zatim naš dragi kolega proslavljeni TV reditelj Anton Marti, po kojem je jedan od naših studija na Hrvatskoj televiziji dobio ime. Pa tu je još i Pulicer i puno, puno još ljudi... Pogledajte TV Kalendar". Iz kancelarije za odnose s javnošću HRT-a smatraju da se nije dogodilo ništa posebno dramatično. Kako prenosi index.hr, oni poručuju da su u emisijama koje u etar puštaju komentare gledalaca ponekad moguće neželjene situacije, ali veruju da je voditeljka emisije "Dobro jutro Hrvatska" idealno odreagovala. "Smatramo da se u današnjoj emisiji nije dogodilo ništa dramatično. U etar emisije uživo se ''provukao'' jedan neprimeren komentar gledaoca. S obzirom da se radi o interaktivnoj emisiji, koja u etar svakodnevno pušta mišljenja i komentare gledalaca, ponekad su moguće i neželjene situacije. Voditeljka je ignorisanjem komentara gledaoca, odreagovala idealno za taj tip emisije", smatra kancelarija za odnose s javnošću HRT-a.

Post scriptum: Tko je pisao ovaj članak nehrvatskim pravopismom?! Jeli i to proizvod Kumrovečke škole? Hrvatska treba lustraciju komunističkih i srbskih zločinaca, također hrvatskih pripuza k zločincima.

Dragan Hazler