Blokada uma

Pin It

U Vukovaru su vladini kerovi jednostavno zablokirali. Zablokirali su nigdje drugdje već u svojim šupljodomoljubnim glavama, koje su napunjene svim i svačim osim hrvatstvom. I zato nije ni najmanje čudo što su zablokirali upravo u bolnici. I to u vukovarskoj bolnici, koja je simbol hrvatstva i početak masovnog hrvatskog mučeništva novijega doba. Nisu se usudili izaći van, jer su se sigurnije osjećali u bolnici, kao ustanovi, koja im je u tom trenutku bila najprikladnije mjesto za njihovu umnu blokadu.

Da, blokadu, poput umne, unutarrogovne blokade byka, okolo kojeg su vukovi hrvatskih ratišta.

Naime, znali su da ih diljem mimohoda do vukovarskog groblja čekaju poruke naroda, vukovarskih majki, udovica i djece poginulih i poklanih vukovarskih branitelja, koji su položili život na Oltar domovine Hrvatske. Te poruke su bile upućene upravo njima, vladinim kerovima, a zapravo sve poruke su se svele na jedno sveukupno ZAŠTO? Zašto nam činite sve ono što ne želite da mi činimo vama? Ili: uzeli ste prva mjesta u svadbi, pa vas je gospodar svadbe otjerao na posljednja mjesta, koja i zaslužujete. Ta posljednja mjesta ste zauzeli prvi u ratu, te vam sada prva mjesta pripadaju kao posljednjima u miru! Ponizili ste krvavi Uskrs. Ponizili ste Oluju u Kninu. Sad ste htjeli poniziti i kolonu sjećanja u Vukovaru, ali ste jednostavno umno zablokirali.

Od tolike pakosti, pljačke i svih zala koja ste nanijeli hrvatskome narodu, sad još taj isti hrvatski narod optužujete za svoju umnu blokadu? Narod vas je blokirao? U čemu? U pljački? U otimačini? U prodaji hrvatskoga blaga? U izdaji? U lažiranju povijesti? U zaštiti koljača Hrvata bilo četničkih, bilo partizansko-udbaških? Vi, vladini kerovi, bolesnoumni anacionalni blokatori uspjeha hrvatske države, vi ste četničke barikade novoga doba. Vi ste bolesnoumna komunistička ljaga hrvatske države, koja je utemeljena na krvi i smrti hrvatskoga naroda od 1918-e godine.

Vi, vladini kerovi, vi niste Hrvati! Vi ste jugokomunistička i velikosrpska teroristička banda u modernoj hrvatskoj državi, koju svojim umnim blokadama vučete na dno. Vi ste nazadnjaci. Vi ste slika i prilika homoseksualne politike, u kojoj politika više nije kurva, već je homoseksualizam. Vi ste propast roda, obitelji, doma, naroda i države u cjelosti. Zašto? Zato jer blokirate, umno! Vaša politika umne blokade, je fraz hrvatske zdrave politike u cjelini. Prodali ste duše i napunili ste se zlom. Prodali ste srca i napunili ste se mržnjom. Zlo gledate i mrzite na one, koji su vam sve dali.

Za vas su domoljubi, branitelji i njihove obitelji ulična, nekulturna ustaška banda, koja vas je blokirala? Što upravo vi niste dospjeli na ova mjesta, koja ni najmanje ne zaslužujete, laktarenjem i guranjem, ulizivanjem? Vi, vladini kerovi, kroz narod se ne treba laktariti, samo treba lijepo zamoliti: ''Malo mjesta molim.'' A vi to ne umijete. Vi to niste naučili. Zašto? Zato jer ste u blokadi! Umnoj! Besramnici! Bezumnici! Mjesto vam je u Hagu, kod vašega majstora psihijatrijske prakse Rade Karadžića, uz teoriju Vuka Karadžića, kojeg od sada zovete Bik. Možda tek tad odblokirate i shvatite, kako ste vi zapravo četnici, odnosno štetnici svake slobodne hrvatske države! Mi to znamo od 1918!

A vi, vladini kerovi, zablokirali ste toliko, od sudstva, pravosuđa, policije, ekonomije, odgoja, vjere, povijesti, medija, športa, i.t.d., da čak ne znate ni razliku između dvojezičnih ploča i dvopismenih ploča koje ste i postavili, što je još samo jedan blokum, u nizu vaših umova obogaćenih blokadama. Drugo nije bilo ni za očekivati.

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI! NAŠ SAN ĆE SE OSTVARITI!

Johnny Otočac