Je li Super Super novi Jasenovac?

Pin It

Nakon što je javnost konačno čula, i to osobno iz ustiju najvećeg antifašista svih vremena Stipe Mesića, punu istinu o spasonosnom centru Jasenovac, u glavama antifašista zavladao je vrtlog beznađa: kako ćemo dalje bez svog najvećeg mita o Jasenovcu, tom zloglasnom filokleroustaškom gubilištu? Srećom, povijest je opet ispisala sve vrijednosti antifašizma ružičastim slovima: Jasenovac je mrtav, živio Super Super!

Krvožedna neofašistička ustašoidna bagra, predvođena osobno Pavelićem, Hasenbegovićem, papom Benediktom, Bozanićem, Željkom Markić, Ilčićem, Kolindom, Stierom, Trumpom, sa samim Hitlerom na čelu ove srednjovjekovne kolone mraka, ovoga puta je, bez imalo pretjerivanja, počinila genocid nezapamćenih razmjera, bacivši suzavac u klub Super Super i pri tome likvidiravši najmanje milijun i pol Srba, Židova, Roma, homoseksualaca, Onih Koji Ne mrze, i Hrvata antifašista koji ne spadaju u prethodno navedene skupine (ako slučajno postoji netko takav).

Na sreću, moglo je biti i gore, ovaj zločin se mogao dogoditi i u nekom drugom trenutku. No, dogodio se točno sada, nekoliko dana nakon što su otkrivene naznake pljačke u HAVC-u, dan nakon što je propala operacija rušenja Barišića i dva dana nakon što je u zatvoru završio malecki SDP-ovac Saucha uz mogućnost da uskoro u Remetincu završe i drugi antifašisti, čime je pažnja javnosti uspješno skrenuta s navedenih događaja na straobalno katolibansko ustaško orgijanje u koncentracijskom logoru Super Super - Birkenau.

Živio, dakle, Super Super, mjesto koje će nas od sada, umjesto Jasenovca, učiti o povijesnim istinama, ljudskim pravima koja trebaju imati samo oni koji ljube druga Tita, opravdanosti korištenja sredstava iz državnog proračuna za odabrane, ustaškim gujama, genocidnosti Hrvata i Katoličke crkve, antifašizmu koji je zapisan u Ustavu mada to nitko nikada nije uspio pronaći u tom istom Ustavu i o tome da je istospolno ispunjavanje debelog crijeva vrhunac progresivnosti i urbanog duha.