TDH (Teroristička Država Hrvatska)

Pin It

Razlike između terorizma i Titoizma nema. Prema tome Hrvatskom državom vladaju teroristi, koji sprovode dugoročan teror nad Hrvatima i Hrvatskom. Ti teroristi su najgori teroristi, koji su ikada zabilježeni u povijesti Hrvata. Taj terorizam je ukorijenjen od lokalne samouprave, policije, sudstva, pa sve do terorističkih stranaka koje i sudjeluju u višegodišnjoj terorističkoj vlasti sa svojom terorističkom neradničko-pljačkaškom politikom terorizma nad Hrvatima i Hrvatskom.

Da to nije tako, svi oni pozatvarani ili svrgnuti teroristi, bi sa svojim utamničenjem ili svrgnućem bili obezpravljeni, kao prvo što bi se ukinuli svi njihovi teroristički zakoni koje su donijeli za vrijeme svojega sudjelovanja u terorističkoj vlasti.

Veleizdajnik Sanader je u zatvoru, a njegovi teroristički zakoni vrijede i danas. Linić je smaknut, a njegovi teroristički zakoni vrijede i danas. Mirela (NE)Holy je smaknuta, a njeni teroristički zakoni vrijede i danas i još k tomu je i osnovala novu 'popularnu' stranku terorizma zvanu KARCINOM. Cijela pretvorba je teror i još je na snazi. Zašto? Upravo zato što nad Hrvatima i Hrvatskom vladaju teroristi. Tko je ubio Antu Paradžika nego teroristi koji su sada na vlasti, kako ih on ne bi smaknuo s vlasti. Tko je Karamarko? Tko je Tomašička? Ima li razlike između njih Teršeličke, Kosorice, sele i brale Pusić, Đapića, Bandića, Josipovića, Perkovića, Jovića, Mesića, Manolića, Boljkovca, itd,itd? Nema! Svi su oni teroristi koji teroriziraju Hrvate i Hrvatsku. Zar jedno Srpsko nacionalno vijeće koje je 2. travnja 1991 godine proglasilo pripajanje istočne Slavonije i Baranje SAO Krajini, nije teroristička organizacija, koja to terorističko ime ima i danas uz terorističke 'Novosti'? Gdje je sud??????? Ma teroristi.....Na primjer Bandić postavlja terorističke kamere od 10 milijuna Kuna po Zagrebu, a ne zna dati žmigavac u vožnji, u što sam se uvjerio s prijateljima. Što to nije terorizam. Rekoh prijateljima na semaforu, kad smo stajali uz njega: "Ajmo sada van i razbit i njega i auto!" - oni rekoše: " Ma ne....", a ja rekoh: " To smo radili 90-e po Zagrebu. Takve bi polupali na brzaka!" E to su bila protuteroristička vremena za razliku od sad. Zar Ivan Zvonimir Čičak nije terorist koji se uhljebio u HHO, te koji teroristički napada: "ZA DOM SPREMNI je Ustaški pozdrav!" A taj pozdrav je priznat u svijetu isto kao i postrojbe HOS-a, odnosno Hrvatske Vojske. Napade terorist Čičak Joe Šimunića, čovjeka, Hrvatinu, koji je svojom reakcijom u Beogradu za koju je dobio crveni karton i odveo naše nogometaše u Brazil. I to mu je hvala, dakako od terorista.

Zar Sanader nije terorist, ako je veleizdajnik i pljačkaš? Zar premijerovanje Kosorice nakon njega nije bio običan sprdalaški terorizam nad Hrvatima i Hrvatskom? Je li Todorić terorist, koji sustavno truje Hrvate? Je li Mudrinić terorist, koji je od svoga prokletoga dolazka u Hrvatsku najveći pljačkaški terorist u povijesti Hrvata, čiji su đepovi bunari bez dna? Je li Milinović terorist, koji je potrošio milijune Kuna na bačena, bezvrjedna cjepiva, a novac nije vratio? Je li Josipović terorist, koji je kapu hrvatske vojske odbacio i 'nalepio' si trorogu partizanušu, repliku šajkače? Jesu li bralad Ostojić teroristi, jedan nad 'zdravljem' (smaknut je, a naziv je ostao), a jedan policijom terorizira Hrvate ne samo po ulicama, već i u njihovim dvorištima i u domovima iz kojih ih teroristički izbacuje? On je operirao nosinu. Kakvu? Otrovnu. Milanović, je li on glup čovjek ili pametan terorist? A tek teroristica Merzelica, vrijede li i danas njeni zakoni iako je uhapšena? Vrijede. Vrijede li zakoni bez slova 'Š' terorista Jovanovića iako je smaknut? Vrijede! Terorizirala nas je i (S)Lepa Brena, pa se polomila do koske. Stavila pevaljka najskuplje kreme pomlađivanja na lice, a iz jumbo plakata ipak i samo izvire glazbeno-teroristički kostur stare babe četnikuše, koje čuva budno terorističko oko milicije hrvatske policije. Tu moram spomenuti i bakrenu kraljicu srbije koja teroristički proguta najveću tortu na svijetu u dva krokodilska ugriza, što je slikovit primjer kako otprilike teroristi i žderu Hrvatsku: brzo i u velikim zalogajima, a da ni ne slute da je udav u njima sve veći i veći i sve bliži plijenu, iako poplavu vide vani. Nije li terorizam prodaja Dukata, Plive i ostalih giganta hrvatske proizvodnje. Nije li terorizam ni to, da mi Hrvati nemamo ni svoje pivo osim Velebitskog? Što mi pijemo i što mi jedemo osim terorizma. Što slušamo? Terorizam. Što čujemo? Terorizam. Zašto ne radimo? Terorizirani smo. Ostati ćemo i bez pećina, kad nam teroristi oduzmu i domove i zemljišta i izvore i šume.

Tko tim svim teroristima omogućuje daljnju uporabu terorističkih zakona iako su teroristi smaknuti? Sud! Kakav je to sud koji omogućuje opstanak terorističkih zakona? Pa teroristički! Je li Opačička bila tajnica glavnog terorističkog ratnog huškača Jovančeta Raškovića? Je! Ona nije terorist? Još je otela braniteljima skrb od 600 Kn pa na dalje da bi se fukarala s mladim partizanima na čelu,a četnicima u srcu, što isto nije terorizam prema Hrvatima? Zar homoseksualci/pedofili nisu teroristi nad rodom i nad našim naslijeđem? Zar BABE nisu raspušteničke teroristice? Zar jedno društvo za zaštitu životinja nije terorističko, ako ne brani opstanak životinja na selu, a ne u gradu? JE! I te kako! Kaj i Kolindin muž nije terorizirao hrvatsko veleposlanstvo u SAD krađom auta i benzina, o čemu su i pisali neki mediji? Ako je to točno, odoše i INA I MOL u vječan gol. A onaj kockar hrvatskim novcima koji ne vene Neven Jurica nije terorist? Zar bezbožna srpska pravoslavna crkva nije teroristička crkva slobode u vječnoj smrti? Kome se Hrvati mogu žaliti na njen terorizam? Jedino Bogu, što se moglo ne tako davno vidjeti u Zagrebu kad je onaj tamo neki lažni pop Irenej uzeo u svaku ruku po tri zapaljene svijeće, te htjede tri puta mahnuti njima pred 'svojim' vjernicima, što bi označilo tri šestice, pa mu se u trećem mahanju omakla jedna svijeća pod haljinu, te skoro krivokletnik izgori u otetoj grkokatoličkoj crkvi u sred Zagreba. Valjalo bi naći taj video zapis. Bio je gluparda upozoren, a on i dalje sotonuje i sotonizira Sv. Savu koji i je dobio državu od Vatikana. Dokle će se duša Sv. Save roštiljati radi srbenda poput svećenika u Srbu 1941, to ovisi o propasti te iste ratnohuškačke, krvoločne, zločinačke i lažne crkve. Stoga: SPC- FUCK OFF FROM HRVAT'S!

Mesić je 'prvi' predložio borbu protiv svjetskog terorizma (u koji svijet svakako ne ubraja i Hrvatsku), što je bio jedan od njegovih najbljutavijih i najslinavijih viceva, jer bi prvo morao presuditi sam sebi! Ili on vidi teroriste u braniteljima? Ne samo da ih vidi, već ih je i prije vidio teroristima i vidjeti će nas teroristima i dalje dok mi to sami dopustimo, što je pred njim i izrekao smrdljivi, obrejani teroristički četnik Pupovac: „Branitelji su fašisti!“ Opa. Više četniko/partizani nisu fašisti, već smo to mi branitelji i dragovoljci. Mi smo za njihov teroristički, naivan podmladak i (J)udbaši. MI JUDE, KOJI NIKADA NISMO NITI ĆEMO IZNEVJERITI NITI IZDATI HRVATE I HRVATSKU? I to nam četničko smrdilo u Hrvatskoj govori pred OLUJU. Zato i jesu 27.srpnja u Srbu, kako bi napravili neku vagu između četniko-partizana i Hrvata između OLUJE 1995 i četničkog koljačkog ustanka 1941. Tu bi im nož u leđa zabila Cazinska krajina. Što oni čekaju s proslavom OLUJE koja ih je spasila opkoljene od srpskih noževa iz Srebrenice?

Da bi se obistinilo ono što je rekao Stjepan Radić, kako će Hrvati lako otpuhnuti svakoga s leđa kada za to dođe vrijeme, odnosno kad narodu prekipi, prvo se po tim leđima mora dobiti! Jesmo li spremni za to?

Ako jesmo – OTPUHNIMO IH! OLUJOM! Vođa je tu:

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI UMRIETI!

Johnny Otočac