Hrvatsko pravo i hrvatska sloboda

Pin It

Nema hrvatskog narodnog prava ni hrvatske narodne slobode, nema smaknuća poganog rasizma prljavih fašističkih komunista sve dok hrvatskim narodom i vlada ta ista protunarodna vlada (bilo na vlasti ili u lažnoj opoziciji), poganih rasista fašističkog komunizma.

Ta je vlada duboko omražena ne samo u Hrvatskoj, već i među Hrvatima diljem svijeta, radi njenih, stagnirajuće lažnih (srpskih i komunističkih) obećanja Hrvatima (sjetimo se samo lažnih ratnih primirja), radi sve jačeg gaženja ikakove reakcije naroda, radi krvave tiranije poreznog sustava, radi šurovanja sa ostalim poganim rasistima prljavog komunističkog fašizma inih država i samopomaganja poganim rasistima fašističkog komunizma, koji su spremni i dalje obnašati pogani protuhrvatski denacionalni (razrodni) rasisizam i komunističko fašističku politiku svehrvatskog uništenja svojim bogohulnim mislima i djelima protuhrvatskog svetogrđa kroz samu vlast, opoziciju, te okupirana TV i tiskana središta (medije) i bespravno opljačkane i okupirane sustave svih veza (komunikacija). Oni viču: ''Zločin nema nacionalnost!'' – Upravo to i je bit njihovog zločina: denacionalizirani svijet u rukama njih; poganih rasističkih komunista prljavog fašizma!

Srušimo takvu protuhrvatsku vlast svetogrđa, uništimo sramotni sistem diktature poganih i rasističkih komunističkih fašista, tiraniju, teror i bezpravlje; koji je počeo propalim izdajništvom u Haagu i koje se idalje nastavilo kroz tajni nam zakon o zaštiti odavno crkle, usmrdjele i istrunule Jugoslavije, milicijsko-komunističke i rasističke diktature poganog fašizma, sve od proganjanja, lociranja, transferiranja, uhitbe, mučenja i smaknuća poglavnih, te ostalih branitelja Hrvata od strane postTuđmanovog, deTuđmaniziranog i izdajnički nasilnog režima poganog rasizma komunističkih fašista nad hrvatskim čovjekom, rodom i narodom.

Učinimo kraj svakoj protuvladavini nad Hrvatima! Osigurajmo Hrvatima u Hrvatskoj podpuna i neoskrvnuta misaona, govorna i najvažnija: djelotvorna prava i slobode! Iz toga ne smije biti izključena podpuna sloboda seljaka Hrvatske, radnika Hrvatske i domoljubne inteligencije Hrvatske i njihovih političkih, ekonomskih i uljudbenih najhrvatskijih, dragovoljnih pokreta!

Nema i ne može biti hrvatske narodne slobode, ni hrvatskog narodnog prava bez slobodnog javnog djelovanja svih samostalnih, pojedinačnih i prohrvatskih dragovoljnih domoljuba i domobrana združenih u hrvatski osovinski zbor koji kliče:

''U javnost sa svim političkim, korupcionaškim i lažno braniteljskim krvnicima i izdajničkim udrugama, te lažnim građanskim nevladinim organizacijama! Pod sud sve one koji su vršili nasilja nad hrvatskim narodom! Pod sud s korupcionašima svih dlaka i rasipnicima narodne imovine Hrvata!''

Bez hrvatske narodne ravnopravnosti nema opstanka današnje Hrvatske; ugroženi su sloboda, nezavisnost i samostalnost hrvatskoga naroda. Samo slobodan, ravnopravan, složan i zadovoljan hrvatski narod biti će itekako voljan, snažan i sposoban odlučno suzbiti svaki pokušaj invazije poganog rasizma prljavih komunističkih fašista iz vana na Hrvatsku, a iznutra će odlučno i lako osloboditi i junački obraniti i očuvati svoju nacionalnu slobodu i nezavisnost.

Slobodno izabrano i samostalno hrvatsko domoljublje suverene Hrvatske je pozvano, da po prvi puta od osnutka Hrvatske kao države, ostvari slobodno sporazumno vijeće izpaćenoga hrvatskoga naroda, to jest da sam hrvatski narod slobodno uredi svoje unutar narodne odnose i svoju državnu zajednicu. Pogana, rasistička, demagoška i plutokracijska vlast prljavih komunističkih fašista u Hrvatskoj, danas može samo izazvati rat i napad poganih rasista fašističkog komunizma sotoniziranih EU i Srbije (kao krvoloka Balkana u službi te iste EU i Rusije), kako bi pretvorila našu Hrvatsku u ruševine i kako bi umjesto jednog jarma hrvatskoga naroda, nametnula drugi, još gori jaram Buxellesa i Beograda zajedno.

Prema tom im, jedinom cilju, oni šire protunarodni, protureligijski i sotonistički šovinizam i histeriju protiv Hrvatske u samoj Hrvatskoj i u svijetu (pročitajmo samo reakcije svjetskih medija na oslobađajuću presudu našim velebnim junacima Domovinskog rata), a naročito protiv hrvatskog čovjeka i nastoje mu omesti svaki prirodan razvoj od nataliteta do prospiriteta.

Živjelo jedinstvo hrvatskoga naroda u Hrvatskoj i u svijetu! Usmrtimo rat! Živio mir!

Za Dom Spremni! Bog i Hrvati!

 

Johnny Otočac