Raskid ugovora sa antihrvatskom televizijom

Pin It

Stoga s današanjim danom raskidam poslovnu suradnju s HRT-om, kao distributerom partizanskih filmova, stranih „sapunica“, anti-hrvatskog odnosa, a TV prijemnik neću zapečatiti, jer preko njega gledam DVD, tj. filmove koje nisam vidio. Raskidam suradnju s tzv. nacionalnom televizijom, koja sa svojim programom to uopće nije.

HRVATSKA (?) RADIO TELEVIZIJA

OTVORENO PISMO I OTKAZ PRUŽANJA USLUGA

Štovani!

Moram se vratiti u svoje rano djetinstvo, kada je u mom rodnom selu, Mjesna zajednica kupila jedan televizor za cijelo selo, sreća moj otac je u to vrijeme bio obrtnik, pa je za nas i susjedstvo , svojim zarađenim novcem kupio drugi TV prijamnik, te od onda plaćao TV pristojbu. Koliko je to godina? Pa skoro preko 40 godina, koliko je to u novcima, ne znam, ali znam da je to podosta izdvajanja.

Kad me pitaju, jesi li nešto gledao na TV-u, moj je odgovor ne gledam TV, jer nemam što vidjeti. Od meksičkih, španjolskih, turskih, nešto naših sapunica i to je skoro sve što se prenosi na Vašoj TV kući, da i mali milion repriza filomova koje sam gledao po nekoliko puta. I što onda da gledam na TV? Možda pokoju nogometnu utakmicu, ali to isto mogu preko interneta, tako da mi više niste potrebni. Isto tako, ono plaćeno, nije mi uzvraćeno pruženom uslugom. Za novac koji izdvajam mjesećno, nisam zadovoljan programom, jer nema hrvatskih filmova, nema ništa o Domovinskom ratu, a što je najgore, vrši se cenzura, ljudi, Hrvati dobivaju otkaz, dok recimo provokatori sa yugonostalgičarskim stavom dobivaju udarne termine i k tome uz svoj užitak vrijeđaju hrvatske građane. Ne samo učesnike u emisiji, nego cjelokupni hrvatski puk, koji ipak gleda Vaš program.

Ja to više ne činim, ne gledam program HRT-a. OD OVOG TRENA BOJKOTIRAM HRT! Ne gledam ni ostale TV kuće, ali vi ubirete harač na negledanost svog programa.

U zadnje vrijeme, tko Vam je stao na žulj, od Vaših zaposlenika? Karolina Vidović Krišto koja se suprotstavila spornim dijelovima zdravstvenog odgoja, DEGRADIRANA!

Nada Prkačin, autorica dokumentarnih filmova „Časni sude, nisam kriv“ i „Lov na Gotovinu“, jer je eto koristila materijale HRT-a, upitno je što će biti s njom. HRT je dao izvanredni otkaz svojoj pravnici jer je prije dva mjeseca “u kasne noćne sate sa službenog telefona puštala jednom muškarcu Thompsonovu pjesmu ‘Čavoglave!’

Mediji u rukama vladajuće garnuture. Slobode govora i mišljenja svedena na minimum, cenzuriranje emisija i degradiranje hrvatskih zaposlenika u HRT-u. Nepotizam. Te harač na malog potrošača. Još podosta toga smrdi iz Prisavlja, a ima i „bijelog“, samo to meritorni ne mogu pronaći, jer nisu kao oni s manjih TV kuća.

Nadalje, Vaši kontrolori su uvježbani kao tajni agenti UDBE, te na svaki način žele ući u vaš dom, pritom kršeći pojam „dom-stan“, prethodno se ne predstavljajući da se došli ispred HRT-a, već tek kada uđu u tuđi dom. Zakonom je regulirano kada se i tko smije i pod kojim uvjetima može ući u tuđi stan i dr. prostorije.

Stoga s današanjim danom raskidam poslovnu suradnju s HRT-om, kao distributerom partizanskih filmova, stranih „sapunica“, anti-hrvatskog odnosa, a TV prijemnik neću zapečatiti, jer preko njega gledam DVD, tj. filmove koje nisam vidio. Raskidam suradnju s tzv. nacionalnom televizijom, koja sa svojim programom to uopće nije.

Za kraj Vam predlažem, onaj tko želi gledati HRT program, korištenje obračunajte po vremenskom gledanju, ista tako kako npr. T-com, obračunava svoj trošenje inpulsa.

 

Dražen Šemovčan - Šeki