Emigranti ili način kako naseliti Europu bombašima...!!!?

Pin It

Gledajući na televiziji priloge iz Makedonije upada u oči da među tim ljudima ima više muškaraca u najboljim godinama nego žena i djece . I mi smo ne tako davno imali rat , i naravno mnogi su bježali ali bome nismo išli u Siriju .

Svjedoci smo velike emigrantske krize na granici Makedonije i obasipaju nas različitim viđenjima , kao i različitim rješenjima iste. Naša prepametna vlada kao i uvijek uostalom nema plan , rješenje ni protokol predviđen za krizu koja je za koji dan na našim granicama.

Ruku na srce takav plan nema ni EU koja pokušava gurati glavu u pijesak valjda očekujući da se problem riješi sam po sebi a to se naravno neće dogoditi. Dok bogate evropske zemlje shvate da je situacija eskalirala , rubne zemlje među kojima smo i mi biti će preplavljene izbjeglicama koji budimo iskreni po svom svjetonazoru , kulturološkom i vjerskom poimanju svijeta oko sebe nimalo nisu skloni uklapanju u novu sredinu , asimiliranju i učenju , već upravo suprotno , vrlo agresivno nameću svoj svjetonazor svima oko sebe.

Gledajući na televiziji priloge iz Makedonije upada u oči da među tim ljudima ima više muškaraca u najboljim godinama nego žena i djece . I mi smo ne tako davno imali rat , i naravno mnogi su bježali ali bome nismo išli u Siriju .

Milanović i njegovi patuljci ne bi trebali imati dilemu kako postupiti jer oni su dobili mandat od hrvatskog naroda da prije svega vode brigu o interesima hrvatskog naroda i države . E to je teorija jer crvena družina koristi svaku priliku da našteti hrvatskoj državi pa će zasigurno tako biti i ovaj put.

Dileme ne bi trebalo biti jer u interesu hrvatskog naroda nije nikakvo zbrinjavanje i prihvaćanje izbjeglica od kojih se razlikujemo kao da su stigli iz druge galaksije , jer itekako treba voditi računa o posljedicama prihvaćanja tih ljudi ma koliko sebično i nehumano to zvučalo .

Tim više što se među izbjeglicama zasigurno kriju i ubačeni teroristi kojima je cilj doći u Evropu i posijati nasilje u zemljama koje ne odobravaju njihov način borbe , odsjecanje glava , dizanje u zrak automobila bombi i bombaša samoubica .

Kad gledate mučne scene sa makedonske granice i mislite kako treba pomoći , zapitajte se želite li hodati ulicama svojih gradova i misliti hoće li i gdje nešto eksplodirati . U Rijeci je prije nekoliko godina krivnjom naše vlade jer su se petljali u igre svjetskih igrača i izručili traženog terorista pukla auto bomba , na sreću bez previše žrtava ali svakako nije baš bilo lijepo.

Svi koji se licemjerno zgrazaju nad postupcima makedonske policije mislim tu na svjetske i evropske licemjere istovremeno itekako pokušavaju učiniti sve da problem izbjeglica ne bude njihov već po mogućnosti nečiji , u ovom slučaju naš.

E pa moram reći ne hvala , rješavajte sami svoje probleme i kašu koju ste zakuhali ratujući po Iraku , Afganistanu , namećući neke svoje norme a sve za svoje interese. Trebamo se ugledati na Australiju koja je ispravno reagirala , njihov premijer je odlučno rekao da će potopiti svaki brod koji pokuša ući u australske vode i to je to , jasna poruka ne želimo vas i vaše probleme ovdje i točka.

Dakle budući da se očekuje val izbjeglica iz Srbije jer nema sumnje da će ih se oni htjeti što prije riješiti i uvaliti nama , treba razmjestiti vojne i policijske postrojbe na granicu sa jasnim zapovijedima , nema ulaska u zemlju , i dozvolom za upotrebu sile. Tako se ponaša odgovoran narod i političari ali znajući kakav smo narod a pogotovo kakve političare imamo , nema sumnje najebali smo opet…..

Popaj