Krv je pala, druže 'Ostoja', pod tvojom komandom!

Pin It

„Samo je pitanje ne više hoće li, nego kada će pasti krv a onda će odgovornost biti na vama koji to dopuštate, o tome šutite i to podržavate“, poručio je jučer 'krvavi Ostoja' vladajućima.

Za ovu bezobrazno optužujuću izjavu bivšeg glavnog pandura možda je upravo kriva rakija pa ga stoga potaknimo na otrežnjenje! 

Licemjerno, smetnuo on s uma da je krv već i potekla i to ulicama Vukovara, za hrvatske branitelje grada-heroja:

Maloljetni dragovoljac Domovinskog rata Darko Pajčić, čovjek koji je preživio rat i srbijanske logore, stradao je u miru i to pred, dali i hrvatskom, policijskom postajom u Vukovaru prije dvije godine. 

A umro je u noći s 20. na 21. Studenog 2015. godine. 

Image result for darko pajčić

Related image

Pajčić je bez ikakve sumnje život izgubio od posljedica po život opasne, teške ozljede glave koju je zadobio od Ostojićeve policije 12. studenog 2013. godine u Vukovaru. Darka Pajčića teško je ozlijedio glomazni 'Rankovićev milicajac', Saša Sabadoš u Vukovaru, nakon što je pokušao razbiti dvojezičnu ploču koju je Milanovićeva vlada pod okriljem noći provokativno postavila na hrvatske institucije u Vukovaru; okrvavljenom Darku nitko od policije nije priskočio u pomoć!?.

Podsjetimo, kako bi ublažio odgovornost policije u ovom slučaju, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u Saboru je javno kazao da je 'rakija kriva za teško ozljedu Darka Pajčića'….ili je možda nesretni Darko sam udario glavom o pločnik kad je samo vidio onu gromadu od milicajca Saše Sabadoša!

 A krv umalo nije potekla i u slučaju Marka Franciškovića, u kolovozu 2013., kojeg je ondašnji glavni pandur Ranko Ostojić dao uhititi nakon što se nije mogao intelektualno suprotstaviti nesretnom Marku….u uzajamno oštroj 'prepisci' na Facebook-u.

Evo što je o tome tada pisao Markov zabrinuti otac, Jure Francišković u strahu za, sistematskim trovanjem,….ugroženi život svoga sina:

Related image„'Kanibal' Ostojić, službena 'Trovačica'-doktorica Biško, 'Pobočnik' državnog odvjetnika Mladena Bajića, drug Grubišić i sudac Benčić koji su moga Marka (hrvatskog branitelja, nap. a.) proglasili 'ludim-shizofrenim i opasnim za okolinu' pa ga treba 'uhititi, izolirati i likvidirati' što i rade već više od pet mjeseci! 

Oni 'liječe' zdravog Čovjeka. 

Ako su ONI proglasili moga nevinog sina ludim-shizofrenim dozvoljavaju mi da ih nazovem 'shizofrenom bandom/ novovjekom inkvizicijom' nedostojnom rada kojeg obavljaju…. U cijeli 'slučaj' uvlači se psihijatrija, ova neegzaktna i fluidna grana medicine po kojoj 'može biti i ovako i onako': upravo 'onako kako to hoće i traži' režim a 'prodani' psihijatri revnosno izvršavaju. 

Zapitajmo se zašto Biško ne analizira zdravstveni život Marka a morala je, vidjeti u prilogu i zdravstveni karton Marka koji je i više nego čist. Dr. Biško je u 'teškom' sukobu interesa; nekoliko sati vještači Marka u zatvoru a zatim ta ista 'Spodoba' mjesecima 'liječi'/truje Marka u Zatvor-bolnici! (neregistriranoj psihijatrijskoj ustanovi!).

Krv, ovaj put, umalo nije potekla a žrtva je i u ovom slučaju bio hrvatski branitelj, otac troje djece, visoki intelektualac!

 Jednako tako, krv hrvatskih branitelja samo što nije potekla na Trgu svetog Marka; takve scene mi stariji nismo vidjeli ni u vrijeme po krvi poznatog milicijskog režima Titinog doglavnika Aleksandra Rankovića!? 

Žrtve policijskog terora pod komandom ovaj put  Ranka Ostojića, od 'milja' nazvanog Ostoje Rankovića, i ovaj put su bili, a tko bi drugi nego, hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi…Domovinskog rata!

Prosvjednicima  koji su u četvrtak, 28.svibnja 2015., prosvjedovali na Trgu svetog Marka potporu su dali i branitelji iz Savske 66 koji su se u velikom broju okupili ispred zgrade Vlade. 

Osim branitelja iz Savske, pred Vladu su krenuli i branitelji iz Vinkovaca, Vukovara, Osijeka, Zadra. Branitelji kažu da su došli dati podršku radnicima koji prosvjeduju, ali, uzalud i očekuju da ih premijer Zoran Milanović primi.

Na Facebook stranici Potpora Đuri Glogoškom javljaju kako im se javio sin Glogoškog: 

„Otac je dobro. Pozlilo mu je ali su liječnici odradili jako dobar posao. 

Trenutno se Đuro odmara u crkvi na klupama. 

Image result for pater ike mandurić markov trg

Naš Lula, hrvatski branitelj, je ozlijeđen dok je policija pokušala na ulazu u crkvu silom uhvatiti Josipa Klemma, Lula je stao ispred njih te su ga povukli na pod te ga doslovno našutali.

Na ulazu u crkvu nekoliko je svećenika. Nešto ranije policija je propustila šestoricu franjevaca u crkvu.“

I što na kraju zaključiti?

-'Našem Ostoji' izgleda braniteljske krvi nikad dosta; iako više nema bezgraničnu represivnu moć i dalje mu se po glavi mota zloćudna doktrina njegova bivšeg šefa…'ili mi ili oni?' 

A daleko bi mu bilo pametnije da hrvatskom narodu konačno objasni tko je to bio misaoni kreator svastike na Poljudu i što je bila tema njegova razgovora na večeri prije utakmice u splitskome restoranu 'Lučica' s Antom Maslovim, direktorom tvrtke 'Jadro' koja je, 'veoma brižno i veoma stručno', održavala zeleni travnjak na Poljudu!?

 

damir kalafatić