S Josipovićem kao i s Mesićem

Pin It

Iz Hrvatske i iz dijaspore dobivam razne prijedloge za predsjednika RH. Ne znam kako početi pa za uvod donosim najnoviji članak od osobe, koju vrlo poštivam i respektiram. Prije toga članka i kao refleks na stotinjak raznih mišljenja i prijedloga o budućem predsjedniku ili predsjednici upozoravam sve Hrvatice i Hrvate, koji mi pišu i one druge da bi nam se s Josipovićem mogla dogoditi repriza Mesić

Evo toga članka s adresom cijenjene pošiljateljice radi zaokružene istine kao polazišta za rasprave:

"Gesendet: Freitag, 10. Oktober 2014 um 04:16 Uhr

Von: "Kornelija Pejcinovic" <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>

An: "Dragan Hazler" <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>

Betreff: Re: Na jedan autobiografski članak vezan uz smrt kralja Aleksandr

Poštovani g. Hazler,

Hvala Vam za ovo Vaše sjećanje, za ove žive i tragične slike iz Vašeg djetinjstva i naše povijesti. Iako ste stigli do broja od 80 u brojenju godina ipak pišite svoja sjećanja pa dokle stignete.

Evo i jednog drugačijeg sjećanja na atentat i smrt kralja Aleksandra. Moja mama je rodom iz Gline koja je uvijek do kraljevine Jugoslavije bila hrvatska, a naseljavanje srpskog življa je počelo stvaranjem trojedine kraljevine a nastavljeno nakon 1945. Moja mama je rodjena 1926. 1934 godine je imala 8 godine. Na nju je smrt kralja Aleksandra ostavila poseban dojam kojeg se sjećala čitavog života. Na vijest o smrti kralja Aleksandra svi seljani Joševice, 4 km udaljene od Gline, su pjevali od veselja, a kad su žandari došli da ih otjeraju u zatvor mojoj mami je ostala u sjećanju slika povorke ljudi koji pjevaju noseći jastuk pod rukom znajući da idu u zatvor.

Inače moj djed je bio školovani austrijski policajac i pričao je da je u buretu prevozio kralja Petra koji se incognito i ilegalno vraćao preko austrijskog teritorija u Srbiju. Kasnije kad je saznao da je vozio srpskog kralja govorio je da bi ga s buretom bacio u vodu da je onda znao što vozi. Tako su Hrvati rastakali Austrougarsku da bi odmah uskočili u još gore ropstvo. Tako su stvorili samostalnu i neovisnu državu Hrvatsku da bi odmah uskočili u EU i NATO ropstvo. Ima nešto masohističko u hrvatskoj svijesti. Inače kad pozivate da Hrvati glasuju za Kolindu Grabar Kitarović pitam Vas da li znate da je ona članica grupe Bilderberg, da nije ne bi mogla biti duznosnik NATO-a. U jednom tekstu Josipa Jovića u ožujku ove godine sam u analizi kandidata za hrvatskog predsjednika države pročitala da Josip Jović, kojega kao domoljuba i novinara izuzetno cijenim to izričito kaže navodeći razloge za izbor Kolinde Grabar Kitarović. "Kažu da je članica Bilderberg grupe, pa što, neka nas ima i tamo".

Od čovjeka tako izvanrednog političkog analitičara nisam mogla razumjeti toliku neobavještenost.

Najsrdačnije Vas pozdravljam i želim Vam da zadržite bistru pamet i dug i zdrav život i da pišete memoare. Srdačan pozdrav! Kornelija

P.S.

Mario Monti, član Bilderberga i Trilateralne komisije je za dvije godine provodeći njihove direktive upropastio kao predsjednik vlade Italiju, a Lukas Papademos iz istog gnjezda je uništio Grčku.

Žalosno je da nemamo čestitu i snažnu političku ličnost koja bi se znala othrvati izazovima ovog vremena."

Sadržaj ovog pisma vrlo repektiram i autoricu, Prof. Korneliju Pejčinović vrlo poštivam. Iz njenog pisma uzimam zadnju rečenicu i podebljat ću je:

"Žalosno je da nemamo čestitu i snažnu političku ličnost koja bi se znala othrvati izazovima ovog vremena".

Nažalost, nemamo snažnu ličnost s Hrvatskom u srcu, u hrvatskoj politici!

Jadna je Hrvatska, koju vode razne Pusićke, Mesići, Josipovići, Milanovići, Stazići, Kaini i u njihovim redovima srodni nesposobnjaci, čak mrzitelji i neprijatelji Hrvatske.

Nisu ništa bolji ni Sanaderi, Polančeci, Šeksi, Šukeri, Karamarki...

Razlika između KPJ/SDP i KPJ/HDZ je samo u tome, što SDP-ovci nose crvene knjižice u džepovima a HDZ-ovci ih drže u ormaru.

Tko očekuje plodove od Mirele i ORAH-a u zabludi je. Ako nešto pišljivaca i urodi to ide u hambar KPJ/SDP-a...

Hrvatska treba domoljubne, poštene, stručne, sposobne i marljive političare, a takvih nam za sada nije dao Bog niti ih je rodila majka zemlja Hrvatska.

Sve što imamo je politička osrednjost i ta nema svoga JA, nego se jednim dijelom oslanja na crvenu, a drugim dijelom na crkvenu podršku. Od ovih ništa.

"Reformirani" crveni su nas doveli u ovu bijedu labirintskog bezizlaza, a tko može očekivati izbornu pomoć od Crkve, kad je ovaj od svih hvaljeni papa Franjo izričito zabranio hrvatskome kleru svako miješanje u politiku.

Uostalom, u najjačim katoličkim središtima poput Rijeke, donedavno i Zagreba vlada KPJ/SDP od početka srbskog genocidnog i okupacijskog rata (kojeg mi pogrešno nazivamo domovinski rat) do sada. Što tek reći na kaptolski Zagreb, iz kojega državom Hrvatskom vlada Pantovščak s crveno agnostičkim zmijama na čelu s poskokom Ivom Josipovićem.

Dosadašnji vladari svih razina i vertikala su upropastili Hrvatsku!

Jedni i drugi, još jedanput pojašnjeno, da se znade: KPJ/SDP i KPJ/HDZ su svestrano upropastili Hrvatsku. Pri krađi jedni su drugima držali lojtru, a nakon krađe u skrivečkom bijegu su jedni za drugima vikali: "Držte lopova!"

Neubrojivo i neizbrojivo mnogo je počinjeno šteta od tih mirnodobskih "patriotskih" zlotvora i ne ću njihovim imenima obterećivati nedužna slova.

Hrvatska treba mirnu revoluciju i Hrvatski opći preporod!

O tome je već mnogo pisano i zboreno u svima molovima i durovima, a sve je ostalo kao gluhome: "Dobro jutro tugo!"

Moram "okrenuti ploču" s preporoda na izbore jer sam jutros dobio točno 27 mailova

Ozbiljni ljudi, s kojima se poznam i njima (sa stavovima pridruženi!) koje ne poznam kritiziraju me jer sam u nedavno objavljenome članku stao uz predsjedničku kandidatkinju gđu Kolindu Grabar Kitarović.

Jedan od najozbiljnijih ljudi, antikomunist, visokoobrazovani čovjek do kojega zaista mnogo držim predlaže za predsjednika čovjeka, od kojega nikada u životu nisam čuo ni ime ni prezime, dakako NITI bilo koju učinkovitost.

Ne ću u ovom pisanju poimence spominjati nikoga je ću upasti u jalovi posao međusobnog dopisivanja za kojega nemam ni vremena ni snage. Umjesto pojedinačno, svima upućujem samo jedan odgovor:

Nama će se s Josipovićem dogoditi repriza Mesić

Isto tako smo rasipali glasove na nekoliko Mesićevih protukandidata, što je njemu, uz pomoć medija i "prijatelja" omogućilo pobjedu. Tek ću pripomenuti, da smo mi u Baselu ustrojili čak jednu trajnu predizbornu promičbenu anketu za jednog ozbiljnog kandidata. Naš kandidat, inače Hrvat i Čovjek pisano s veliko "H" i veliko "Č" pomogao je indirektno sa svojim glasovima pobjedu udbašu Stjepanu Mesiću.

Ne rasipavajmo glasove na više natjecatelja jer to koristi samo poskoku Josipoviću!

Molim sve moje kritičare, da nakon pobjede ove komunističko-agnostičke spodobe Josipovića ne računaju na moje rame za plakanje.

Mi moramo maknuti Josipovića s predsjedničkog trona pa makar na to mjesto došao crni vrag ili crna vražica, kad nemamo "anđela". Dalje neka razmišljaju pojedinci iz ove jutrošnje 27-orice mailaša i oni replikaši nakon moga stava, kojim sam podržao kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović jer je ona jedina osoba, koja može poraziti Josipovića.

Naime, da "razrijedim žuč" iz taštine onog dijela mojih kritičara, koji igraju na kartu Dr. Milana Kujundžića, nedvojbeno im izjavljujem:

"Kad bi se radilo o izboru između Dr. Milana Kujundžića i gospođe Kolinde Grabar Kitarović, ja Dragan Hazler sam za Dr. Milana Kujundžića!" Jesam li jasan poštovane gospođe i gospodo kritičari i replikaši?!

Ovdje se radi o zmijurini Josipoviću iza kojega su mediji i "pigra masa"

Prema sadašnjem stanju i prilikama Dr. Milan Kujundžić vodi ispred raznih "bezimenjaka" poput žabe, koja je vidjela da se podkiva konja pa je i ona digla nogu za podkivanje.

Vodi Dr. Milan Kujundžić i ispred Ante Đapića, kojeg je na kandidatsku listu uvrstio crveno-agnostički protuhrvat Ivo Josipović, koji će s glasovima "pigre mase" oslabiti Kolindu i daleko iza nje Kujundžića pa će protuhrvatski crvendać Josipović pobijediti već u prvome krugu.

Ne ću o ovome više pisati i molim "moje protivnike" da me poštede od svih uvjeravanja ove ili one verzije. Ja, Dragan Hazler sam dušom i tijelom i čitavim svojim bićem protiv Ive Josipovića jer je on protuhrvatska zmijurina, čak opasnija od tzv. alternativne nobelovke - zlovenke Vesne Teršelič i od velečetnika Milorada Pupovca. Nota bene!

Za dom i domovinu Hrvatsku - Uvijek spreman!

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik - antifašist i antikomunist

Basel, 11. listopada 2014.