Đapiću, kako to da ti smeta Kujundžić, a ne smeta ti Josipović?

Pin It

Tebe Ante, što je vidljivo iz ovog članka, kojeg namjerno prilažem kao dokument, ne smeta komunistički velezločinac Tito, a smeta te čovjek - Dr. Milan Kujundžić, koji navještava konačni obračun s velezločincom Titom, bez kojeg obračuna nema u Hrvatskoj ni gospodarskog, ni kulturnog, ni nacionalnog ni društvenog niti bilo kojeg pozitivnog napredka.

Dragi Ante,

Zar si Ti zaista za ovog komunističkog i ateističkog protuhrvata Ivu - Jovu Josipovića?!

Ti bi trebao znati na temelju golemog političkog iskustva, da nemaš nikakve šanse pobijediti na predsjedničkim izborima, a svi glasovi, koje dobiješ služe u prilog Josipovića, a ne protiv njega.

Poznam Te kao Hrvatčinu, a ne samo kao Hrvata, a Hrvat biti znači boriti se protiv protiv genocidne, okupacijske, silovateljske i vandalske Srbije (Ti tražiš s njom kompromise!) i protiv komunizma pod svima komunističkim naslovima: KPJ(SDP), SKH(SDP), ORAH(SDP)... i SDP/SDP...

Hrvat biti, znači - biti protiv velezločinca Tita i protv njega se boriti. Mi Hrvati u diaspori, a vjerujem i većina Hrvata u domovini dat će svoj glas onome natjecatelju ili natjecateljki za predsjednika - predsjednicu RH, koji u svoj program stave na prvom mjestu:

Skinuti ime velezločinca Tita sa svih toponima u Hrvatskoj i zabraniti svaki kult velezločincu Tutu. Na to imamo pravo po svojoj hrvatskoj savjesti, po antikomunizmu i uz podržku EU rezolucije 1481 za lustraciju komunista, koju je usvojio Hrvatski sabor. Nota bene!

U ovom članku, na kojeg sam naletio u Večernjaku i prilažem (ga bez slika, kojih si priložio više nego svojevremeno Tito) Ti se ne boriš protiv velezločinca Tita i partije, Mesića i partije, Mirele i partije, Vesne i partije... nego si navalio na čovjeka - jedinog pravog Hrvata u natjecanju za predsjednika RH - na Prof. Dr. Milana Kujundžića.

Osobno sam čuo iz redova Dr. Milana Kujundžića, da on namjerava konačni obračun protiv Tita i partrije. Planira izbaciti Tita s Trga Hrvatskog narodnog kazlišta u Zagrebu i sa svih toponima u Hrvatskoj, koje prlja zločinačko ime Tita, 9-og s liste najvećih zločinaca 20-og stoljeća u svijetu.

Tebe Ante, što je vidljivo iz ovog članka, kojeg namjerno prilažem kao dokument, ne smeta komunistički velezločinac Tito, a smeta te čovjek - Dr. Milan Kujundžić, koji navještava konačni obračun s velezločincom Titom, bez kojeg obračuna nema u Hrvatskoj ni gospo darskog, ni kulturnog, ni nacionalnog ni društvenog niti bilo kojeg pozitivnog napredka.

Kad mi je netko nedavno rekao (znam tko, ali ne volim uvlačiti ljude u međusobna sukobljavanja pa ne navodim identitet) da je Ivo Josipović uveo Antu Đapića u kandidatske liste za predsjednika RH, ja sam toga čovjeka ismijao. Sada vidim da je on bio u pravu.

To je očito da si se Ti Ante stavio na stranu Ive - Jove Josipovića sina komunističkog zločinca - Ante Josipovića. Po narodnoj: Kakav otac - takav sin. Otac Ivin Ante Josipović spada u vrhunac zočinaca: Tito, Ranković, Dolanc... i Ante Josipović - Titov namjestnik za Goli otok.

Što je više kandidata kao Ante Đapić to je veća šansa da opet pobijedi komunist - agnostik Ivo Jovo Josipović. Taj minimum političkog znanja i računice mi morao biti poznat Anti Đapiću.

Ja Te molim Ante, u znak našeg davnog i trajnog prijateljstva na temeljima hrvatstva, da odustaneš od kandidature za predsjednika RH jer NEMAŠ šanse pobijediti, ali će svaki glas koji dobiješ služiti u korist Ive - Jove Josipovića.

Kako možeš Ante rabiti izraz zločinac - zločinci uz imena hrvatskih branitelja, koji su nepravedno osuđeni. Je li Mirko Norac hrvatski junak ili zločinac jer je maknuo nekoliko četničkih fašističkih zločinaca u civilu, kad je zauzimao srbsko četničko gnijezdo Medak. Svi četnički snajperisti su bili u civilu, a ubijali su Hrvate i hrvatsku djecu na svakom koraku.

Nijedan hrvatski branitelj nije zločinac jer je ratovao za obranu svoje države i svoga Hrvatskog naroda, koji je bio napadnut ne samo od srbske JNA, od Srba iz Srbije, nego ponajviše od srbske pete kolone u Hrvatskoj. Svi Srbi u Hrvatskoj, koji su služili na bilo koji način srbskim genocidnim i okupatorskim, silovateljskim i vandalskim zločincima su također zločinci. Razlika je samo u stupnju, obimu i vrsti zločinstava. Petokolonaški Srbi u Hrvatskoj su postavili najviše ubitačnih mina u Hrvatskoj.

Kako možeš Ti Ante vezati zločinački naziv uz hrvatske branitelje. Jesi li to naučio od spikerica HTV-a, koje su završile Kumrovečku školu pa ne vole ništa hrvatsko. Hrvatsku ne nazivaju imenom Hrvatska, nego zemlja, a narod ne nazivaju Hrvati, nego građani?

Nisam vidio iz ovog članka da ćeš osloboditi iz srbskog zatvora hrvatskog branitelja Veljka Marića.

Najkraće rečeno: Jako si me Ante razočarao. Nije te valjda kupio Ivo - Jovo Josipović, kojemu bi temeljem EU rezolucije 1481 trebalo zabraniti natjecanje za predsjednika RH.

Stavi se Ante na čelo Hrvatske komisije za sprovedbu EU rezolucije 1481, koju je ratificirao Hrvatski Sabor, pa ćeš steći ugled među Hrvatima i čak će te platiti Europska Unija.

Uz najljepši hrvatski pozdrav, kojeg nemoj oskvrnuti: ZA DOM SPREMNI!

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

 

Post scriptum: Jesi li zaboravio, kad smo u Slunju odkrivali spomenik najboljem hrvatskom ratniku svih vremena - vitezui Juri Francetiću - u Slunju 8. lipnja 2000. godine?!

 

Slijedi članak iz Večernjaka bez slika jer zauzimaju mnogo prostora, a Ti nisi Tito ni Jovanka da se razbacuješ sa sliklama. Kako vidim dobio si za svoj nastup u Večernjaku jedva nešto preko trojke. Zašto dozvoliš da padaš na tako niske političke razine. Žalim Te Ante i molim Te da se vratiš u pravo hrvatstvo. D.H.

 

Pregled dana navigacija vecernji list Hrvatska

Objava: 24.10.2014 | 13:25

Predsjednički kandidat

Đapić kritizira Kujundžića: Na Pavelićev grob išao je iz znatiželje

– Pustit ću iz zatvora sve hrvatske branitelje koji su ondje zbog ratnih zločina, a to se posebno odnosi na one koji su osuđeni po zapovjednoj odgovornosti – istaknuo je Đapić

Autor: Ivica Kristović

– Oni mogu biti bolji pravnici, liječnici i diplomati, ali ja sam bolji političar – kazao je o svojim protukandidatima, Ivi Josipoviću, Milanu Kujundžiću i Kolindi Grabar Kitarović, bivši predsjednik Hrvatske stranke prava, bivši saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Osijeka Anto Đapić koji je u Zagrebu predstavio program za predsjedničke izbore.

Đapić je kazao da će njegova nezavisna lista prerasti u stranku naziva Demokratski savez nacionalne obnove s kraticom DESNO. Na prigovore da će njegova kandidatura raspršiti glasove desnice i da time čak radi za predsjednika Ivu Josipovića, Đapić je kazao da kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić nije političar desnice.

"Iz znatiželje otišao na grob Ante Pavelića"

– Njega kao političara desnice delegitimiraju dvije bitne stvari. Napravio je politički kompromis s HDSSB-om prihvaćajući regionalizam. Druga stvar, koja je još bitnija za mene, bila je što je na novinarsko pitanje Kujundžić rekao da je iz znatiželje otišao na grob Ante Pavelića. Da ja odem na Pavelićev grob, a još nisam ondje bio, pomolio bih se i zapalio svijeću čovjeku koji je imao svoje vrline i mane, u prvom redu zato što je bio hrvatski političar – objasnio je Đapić razloge zbog kojih Kujundžića ne smatra političarem desnice.

Zbog kritika da je njegova kandidatura "rastakanje desnice", pozvao je Kujundžića da onda napusti kampanju, kako bi bio samo jedan predstavnik desnice. – Tada bi rekli da uzimam glasove Kolindi Grabar Kitarović. Zbog toga bismo se mogli dogovoriti da i Kujundžić i ja napustimo kampanju – komentirao je Đapić kritike. HDSSB je nazvao "kriptodesnicom", a protivi se regionalizaciji Hrvatske jer bi to bilo "daljnje raslojavanje Hrvatske, dok je za koncept ukidanja županija i ustrojavanja "otprilike 100 gradova ili općina".

Pomilovat će branitelje osuđene za ratne zločine

– Kad postanem predsjednik, pustit ću iz zatvora sve hrvatske branitelje koji su ondje zbog ratnih zločina, a to se posebno odnosi na one koji su osuđeni po zapovjednoj odgovornosti – istaknuo je Đapić koji to želi provesti kroz institut pomilovanja. Dodao je kako će Srbiji predložiti razmjenu zatvorenika po modelu "svi za sve". Njegova ideja za ustavne promjene je da se uvede da je Hrvatska "država političkih Hrvata", a ukinuo bi manjinske izborne liste za Sabor. – Pripadnika manjina ima u svim strankama pa neka budu izabrani sa stranačkih lista – kazao je Đapić koji bi mijenjao i Zakon o državljanstvu na način da "svaki hrvatski dragovoljac mora imati pravo na hrvatsku domovnicu".

– Hrvatska vanjska politika je bila "trabant" onih koji su rušili vođe u arapskom svijetu, a potom smo izgubili veliki broj radnih mjesta u Libiji i bili gospodarski oštećeni u Siriji – rekao je predsjednički kandidat koji svoje protukandidate kritizira zato što su osuđivali Rusiju i Putina u vezi ukrajinske krize jer zbog takvih stavova trpimo gospodarske gubitke. Zalaže se za "multipolarnu multilateralnu vanjsku politiku" te da temelj diplomacije bude gospodarska diplomacija.

Borba protiv radikalnog sekularizma

– Jasno je da ću se postaviti čvrsto prema Srbiji – kazao je Đapić kojemu smeta što, uz sve probleme koje imamo s istočnim susjedom, od hrvatskih političara čuje da Srbiji nećemo raditi prepreke na putu prema EU. Smatra i da je loše što imamo "zapuštene odnose s Republikom Kosovo" zato što su oni "naš prirodni saveznik". Za loše stanje u Hrvatskoj vojsci Đapić dijelom krivi činjenicu što je nestala "sloga i solidarnost" koja ju je krasila u Domovinskom ratu. Smatra da "bez snažne oružane sile, nema stabilnosti u Hrvatskoj" i lošim smatra što nemamo "svoju vojnu doktrinu". – Što da u BiH dođe do vojnih nemira, kako će se postaviti Hrvatska kao članica NATO-a? Pitanje je hipotetsko, ali već sutra bi to mogao biti realan scenarij – kazao je Đapić koji smatra da se moramo više osloniti na vlastite snage, a manje na NATO partnere.

Najavio je i da bi kao predsjednik krenuo u borbu protiv "radikalnog sekularizma", a kao primjere takve prakse naveo je i napad na Ružicu Čavar na Cvjetnom trgu. – Zalažem se za sustav kršćanskih hrvatskih vrijednosti, a ne smijemo dopustiti radikalni sekularizam – kazao je Đapić.

Post scriptum:

Radi nepobitne istine u članku priložen je članak ovdje, kako bi poslužio Anti Đapiću za pokajanje.

Priložio Dragan Hazler

Basel, 24. listopada 2014.

Na obljetnički dan velike ratne pobjede Hrvatskih domobrana protiv neprijateljskih Talijana 1917. u Carbidima.