Vratit će se Ante - toliko da znate

Pin It

Da, prijatelji moji dragi i taj dan se bliži. Jesmo li spremni na taj dan? Svjedoci smo što se sve događa u javnom životu Hrvatske od onoga dana kada smo na Trgu bana Jelačića ustali protiv zla i nepravde. Od tog dana proradila je udbaško komunistička propaganda i to u svoj svojoj veličini.

Uslijedila su podmetanja, laži i objede. Vladajuća komunistička kamarila, bez obzira u kojoj stranci bila ne štedi sredstva da nas razjedini..

Nemojmo zaboraviti kakvu smo paniku izazvali kad je prosvjed najavljen a i sada se gaće tresu i Jaci i ostaloj bandi. Pa vidi se po njima kakve poteze očajnika vuku. Te ovo jadno i nemoralno našetavanje Purde, te povratak „velikog“ Đapića na čelo desnice. Fuj.

Za nekoliko dana haški sud donijet će presude našim zatočenim generalima. Bez obzira kakve te presude bile narod će biti na ulici. To je ono čega se banda najviše boji.

Jesmo li mi spremni dočekati naše heroje ili ćemo ih pustiti u kandže udbaške mašinerije. Ne sumnjam ja u čast i poštenje naših generala, ali banda ne poznaje granice ljudskosti.

Jadranka Kosor, kompletan HDZ, oporba na čelu s onim slabokrvnim Zokijem, izdajnici s Pantovčaka uključujući i Mesića, novinari svih prodanih medija i televizije, sve što Hrvatsku mrzi i želi joj zlo trude se u zadnje dane gurnuti u drugi plan haške presude. Kupuju vrijeme glupim sastancima i još glupljim izjavama. Mažu narodu oči. Strah iz panika izviruje na sve strane.

Bojte se izdajnici imate se čega i bojati.

Još imate malo vremena lagati, krasti, tapšati po leđima jedni druge i praviti budalama ovaj jadni narod.

Ali vratit će se Ante, bez obzira na koji način.

S Antom ćemo se i mi vratiti.

Naš prosvjed dao nam je novog vođu, jednog generala već imamo da nas vodi, sada još čekamo ostale.

Jasna