Komunistička 'kulturna' revolucija jaše dalje...!!!?

Pin It

Donedavno anonimni i ne baš previše talentirani bosanski redatelj Oliver F (P) rljić izvrsno se snašao u ulozi političkog komesara u Rijeci. Nakon njegove kazališne predstave "Aleksandra Zec" koja se održala prije nekoliko mjeseci u Rijeci i kojom je kriminalizirao cijeli domovinski rat i sve branitelje karijera mu je naglo krenula uzlaznom putanjom.

Sama predstava nije izazvala svojom antihrvatskom tematikom gotovo nikakve reakcije osim prosvjeda nekoliko branitelja jer je u u Rijeci "hrvatska šutnja" oduvijek još više izražena nego u ostatku zemlje.

Komunistička partija hrvatske prepoznala je Frljićev talent za pljuvanje po Hrvatima i odlučila ga je nagraditi mjestom intendanta Hrvatskog Narodnog Kazališta Ivan plemeniti Zajc u Rijeci , valjda zato da jadni Oliver ne mora moljakati okolo za prostor gdje bi m0gao izvoditi svoje antihrvatske performanse već da za to ima itekako reprezentativan prostor , cijeli ansambl HNK na raspolaganju i ne manje važno sve to radi na raćun poreznih obveznika po kojima pljuje.

Najnovija akcija riječkog partijskog komiteta i njihovog komesara Frljića odigrala se upravo danas na Dan neovisnosti , drugovi iz komiteta na čelu sa gradonačelnikom Obersnelom odlučili su današnji praznik uveličati tako što su "prigodno" preimenovali kazalište u Hrvatsko LGBT Kazalište Ivan Plemeniti Zajc , na kazalište objesili stiliziranu Hrvatsku zastavu u duginim bojama i izvjesili natpis čestitamo Dan nezavisnosti. E pa što je puno previše je , makar došlo od drugova iz partije.

Pitam se gdje su granice komunističke "kulturne" revolucije u Rijeci jer se drugovi ponašaju kao da su ovog časa istrčali iz šume i brže bolje požurili narodu ponuditi svoje viđenje kulture. Jugoslavenski nacionalizam uzeo je maha , ispuzali su baš svi jugoslaveni iz podruma i tavana gdje su bili skriveni devedesetih . Jugoslaveni vješto koriste manjine za ostvarenje svojih ciljeva , a temeljni je uništiti ovaj narod i zemlju. Devedesetih su koristili Srbe a danas koga stignu važno je da pljuje po ovom narodu. Iako neznam otkad su to pederi nekakva manjina u Hrvatskoj i kako su to postali ja sam uvjek mislio da su malo trknuti pojedinci koji koriste određene tjelesne otvore u svrhe za koje nisu namjenjeni.

Bitno je nanjeti štetu hrvatskom narodu na bilo koji način a kroz ovakve LGBT igrokaze nanosi se ekonomska šteta , i šteta kroz pokušaj mjenjanja svjetonazora. I prolazi im , jer mi hrvati smo poznati kao glup i naivan narod , tako smo devedesetih pustili jugoslavene u sve stranke a danas ih imamo na vlasti , danas plaćamo nekakve pederske udruge , parade i prava da bi nam isti neprestano govorili kako smo nazadnjaci i ognjištari. E tako nam i treba ,možda bi trebali i na Hrvatski Sabor napisati Hrvatski LGBT Sabor i na Vladu Hrvatska LGBT Vlada jer ruku na srce i nisu baš jako različiti.

Meni pederi ne smetaju sve dok me ne diraju a danas to baš i nije tako , a riječ je tu ipak samo o novcu jer ti pederi , LGBT , građanske udruge i hrpetina njima sličnih nisu ništa drugo nego bitange i neradnici kojima se jako sviđa živjeti na račun proračuna i poreznih obveznika i ne raditi baš ništa , to je cijela istina.

E gospodo , drugovi , LGBT , napredni građani , i ostale manjine nitko u ovoj zemlji ničim ne ugrožava i ne umanjuje vaša prava ali ta svoja prava ostvarujte o svom a ne našem trošku. Oćete pedersko kazalište , srpsku skolu , kulturno drušvo , ma sve može ali zavucite ručice u svoj džep i to platite svojim a ne našim novcem.......

Popaj