Vukovar....!!!??

Pin It

U osvit još jednog Dana sjećanja..... Dana sjećanja na žrtvu , krv , očaj jednog grada Heroja i kalvariju njegovih branitelja i stanovnika. Ali tragedija Vukovara nije samo vječni podsjetnik na tužnu i tragičnu sudbinu tog grada , njegovih znanih i neznanih heroja već je isto tako i vječni podsjetnik svim neprijateljima hrvatskog naroda na snagu hrvatskog domoljublja , na prkos , na ludu i beskompromisnu hrabrost hrvatskog čovjeka u obrani svog doma .

I danas dvadeset i više godina nakon , to i je najveći problem. Vukovar simbol hrvatskog herojstva i poraz neprijatelja svega hrvatskog . Ove godine smo kao nikada prije izloženi medijskom bombardiranju raznoraznim porukama , proglasima u kojima se od reda poziva na "jedinstvo hrvatskog naroda , nedopuštanje podjela , jedna kolona sjećanja ....." , zanimljivo poruke i proglasi od formalno politički potpuno da ne kažem dijametralno različitih političara , a proglasi im zvuče kao da ih je pisao isti autor .

Drugovi političari , hvala na brizi ali NE , danas plaćamo podmetnuto kukavičje jaje mirenja sa komunistima devedesetih , i tada se pozivalo na jedinstvo hrvatskog naroda , na mirenje sa komunističkim krvnicima i krvolocima i danas vidimo rezultate tog mirenja. Živimo u Republici Hrvatskoj samo na papiru nacionalnoj državi hrvatskog naroda , samostalnoj i suverenoj . Jer današnja "moderna" Hrvatska nije ni izdaleka ni blijeda slika one države koju smo sanjali po rovovima devedesetih , današnjom Hrvatskom vladaju potomci komunističkih zlotvora , vlada sin Golootočkog zločinca , vlada četnik sa Kninskih barikada , sekretarica četničkog ideologa Raškovića , unuka ubojice sa Jelačić placa Anđelinovića i samo njima slični iz istih krugova mrzitelja svega hrvatskog potekli i iz iste jugoslavenskosrpske ideološke škole.

Danas je u toku vjerojatno jedna od zadnjih etapa rastakanja i uništavanja Hrvatske države , nakon nezapamćene privatizacijske pljačke , ratnog profiterstva , posljeratne privatizacije i rasprodaje vitalnih dijelova hrvatskog gospodarstva potrebno je uništiti same temelje hrvatske državnosti a to su Domovinski rat , branitelji i sjećanja na Vukovar , Škabrnju i bezbroj drugih mjesta čija je žrtva utkana u temelje Hrvatske države.

Zato nas danas petokolonaši i političarski štakori tako panično pozivaju na dostojanstvo i jedinstvo , na jednu kolonu sjećanja jer će se u njoj naći i branitelji i domoljubi ali i četnici i Jugoslaveni , još samo fali da visoko dignu Jugoslavensku zastavu , nabiju kapu titovku , simbol mira i ljepote i zaplešu kozaračko ulicama Vukovara u ime novog bratstva i jedinstva koje nam prikriveno a sve više i otvoreno nameću.

Zato se napada Stožer za obranu Vukovara i Tomislav Josić jer je jasno rekao da u koloni sjećanja nemaju što raditi oni koji Hrvatsku nikada nisu ni htjeli kao što je ne žele ni danas , da u koloni nemaju što raditi oni koji su sudjelovali u agresiji na ovu državu i narod .

Poručuju nam tako predsjednički kandidati odreda isto , dapače jedan i poručuje da nitko pa ni hrvatski branitelji nema pravo svojatati Vukovar niti odlučivati o tome tko će biti u koloni. Pitam se a tko će to onda odlučivati i tko je za to kvalificiraniji od onih čiji su životi , dijelovi tijela i zdravlje ugrađeni u temelje ove države , hoće li možda beogradski zet koji u životu nije izustio riječ Hrvat , ili će možda liječnik koji je hrabro Hrvatsku branio u Americi ili će pak Sanaderova namiguša koja nas je ugurala u ralje EU .

Drugovi komunisti , jugoslaveni , ili obični kleptomani profiteri i petokolonaši uzalud vam , iako se svojski trudite uništiti ovu državu , proglašavate domovinski rat građanskim a branitelje i četnike izjednačavate definicijom sudionici rata , gurate četnike u sve institucije , opet vam uzalud jer sve dok je i jedan branitelj živ bojati ćete se kao što se i sada bojite jer jako dobro znate kakva sve zla radite i spremate ovom jadnom narodu , kao što znate i to da nisu baš svi naivni i glupi . Uvijek u hrvatskom narodu postoji barem jedan posto onih kojima je hrvatska ispred svega a dobro ste vidjeli devedesetih da je i taj jedan posto i više nego dovoljan.

Hrvatski branitelji , ostali smo dužni sami sebi i poginuloj braći . Ako već mirno gledamo pljačku , otimanje i uništavanje države za koju smo bili voljni poginuti , ako već mirno gledamo kako uništavaju budućnost našoj djeci , imajmo barem toliko samopoštovanja i nemojmo hodati Vukovarom sa onima koji su ga napadali , blatili i izdavali , uvodili u njega pismo agresora i koji bi najradije uništili svaki spomen na grad Heroj......

 

Popaj