U svakoj iole suverenoj državi Pupovac bi 'zaslužio' ono što ga pripada

Pin It

Cmizdravi Milorad Pupovac još uvijek nije odlučio ostaje li njegov (i Goran Hadžićev) SDSS kao koalicijski partner u mazohističkoj hrvatskoj vladi. Kaže on da će se to saznati tek nakon što se sastane 'centralni komitet' pro-četničkog SDSS-a.

Cijela nacija je napeta poput strune očekujući tu, po vladu, sudbonosnu odluku jedne izrazito fašistoidne stranke osnovane po jednom od najvećih zlotvora hrvatskog naroda tijekom srbo-četničke agresije na našu zemlju. Novinari su pitali Pupovca o dužnoj isprici koja se od njega tražila nakon njegovog istupa.

On se ne namjerava nikome ispričati ali zato namjerava i dalje biti u vladajućoj koaliciji i pljuvati po hrvatskoj državi kako i kad mu to padne na pamet.

Dakle, unatoč tomu što po njemu politika vlade destabilizira 'region', unatoč tomu što je izjednačio aktualnu državu s NDH, on namjerava i dalje biti u toj ustašoidnoj vladajućoj koaliciji. Makar to bilo i protiv njegova vlastitog uvjerenja on i dalje ostaje, figurativno rečeno 'političkim ustašom'….a što drugo nego iz čistog materijalnog interesa!?

Veoma pragmatično: Iako osuđuje svoju državu zbog ustašluka ipak su njegovu pro-četničkom džepu drage, eto, makar to bile i 'ustaške kune'!

Interesantno, veli Milorad u pozi povrijeđene 'mile Gere': „Svrstavaju me među zločince i ubice(hrvatski: ubojice, nap. a.), ja to nikad neću biti. Bio sam nazivan raznim imenima u posljednjih 30 godina.

Ja nisam četnik, ali od onih koji misle da jesam, nikad neću tražiti ispriku“, poručio je taj izraziti filo-četnik….bez isprike.

Samo naivnim budalama nije jasna ova rafinirana četnička retorika koju i ovako možemo protumačiti:

„Vama, revidiranim ustašama, i dalje ću kao i kroz dosadašnjih tridesetak godina pljuvati po licu kad god mi se to svidi, ali, ni na kraj pameti mi nije da vam se zato ispričam…a vi me zato možete poljubiti u moju filo-četničku stražnjicu (hrvatski: u gu*icu)…jer bez mene niste u stanju održati vašu ustašoidnu vlast!“

Uistinu, nije se dosljedni Milorad Pupovac nikad ispričao 'svom' hrvatskom narodu niti za neprijateljsko djelovanje svoje rođene braće, Mladena i Vojislava, aktivnih boraca četničke bande kapetana Dragana, ratnog zločinca.

Nije se nikad ispričao ni katoličkoj Crkvi, pok. kardinalu Kuhariću zbog besramnih uvreda o pokrštavanju desetak tisuća pravoslavne 'nejači' na katoličku vjeru.

Svake godine u lipnju taj provokator dolazi u Jadovno kako bi optužio hrvatski narod za genocid naričući nad sablasno praznom Šaranovom jamom u kojoj evidentno nema niti jedine kosti od pobijenih desetak tisuća Srba, Židova ….kako to izvještava 'naša', dali i hrvatska RT!?

Za njega ne postoji termin velikosrpske agresije ili, nedajbože, obrambenog Domovinskog rata, njemu je to bio etnički sukob ili građanski rat, ne poštuje on ni državni blagdan-Dan domovinske zahvalnosti, 5.kolovoza, njemu je to dan tuge i žalosti zbog okupacije Krajine, 'vekovnog srpskog ognjišta'!

Nitko tog ordinarnog petokolonaša, poslušnog vazala beogradske čaršije, do danas nije niti optužio zbog toga što uporno i nekažnjeno skriva poznatu mu tragičnu sudbinu po njegovim 'zemljacima'-četnicima ubijenog doktora Ivana Šretera!

U svakoj iole suverenoj državi zbog ovakvog u najmanju ruku političkog bezobrazluka Pupovac bi 'zaslužio' ono što ga pripada, nogu u stražnjicu, jedino će naša mazohistička vlast strepiti pred odlukom 'centralnog komiteta' jedne minorne strančice….filo-četničkog SDSS-a.

Nakon toga slijedit' će sastanak aktualne, do korijena trule i neprirodne vladajuće koalicije, čekat' će se nekoliko dana, tjedana, dok se cmizdravi Milorad Pupovac odluči sazvati još jednu teatralnu 'konferenciju' za tisak….

….I nakraju bit' će to neviđeni politički apsurd, hrvatska vlast/politika koja se po Pupovcu približila stečevinama ustaške NDH sačuvat' će svoj dignitet odnosno pro-ustaški legitimitet zahvaljujući političkoj podršci jednog kamufliranog četnika!

Razumnom čovjeku teško je shvatiti čemu toliku važnost smušena hrvatska politička elita poklanja Miloradu Pupovcu, što je taj notorni petokolonaš učinio za dobrobit 'svoje', hrvatske države?

-Nije učinio ništa osim političke štete a i dalje je u centru svekolike pažnje 'mainstream' medija i zbunjene hrvatske javnosti!?

Pa, zaboga, ostavimo tog tipa na miru jer narod lijepo kaže: što drek(hrvatski: go*no) više diraš, to više smrdi!

Ugroženog Pupovca bi trebalo i fizički zaštititi pa bi mu za tjelohranitelja preporučili jednako tako ugroženog pravoslavca iz Uzdolja, rabijatnog Borisa Petka s majicom oslikanog Draže Mihailovića a što se verbalne zaštite tiče tu je 'naša' Vesna Pusić, kodnog imena 'Erasmus Gilda' jer:

„Moram reći da nisam doživjela ni ono (Pupovčevo izjednačavanje s NDH, nap. a.) kao neki napad na Hrvatsku. Nisam ni ovo(aktualna Pupovčeva konferencija za tisak, nap. a.) doživjela kao ispriku nego kao dodatno objašnjenje. 

Nakon svih tih incidenata koji su svi bazirani na etničkoj podlozi, on je rekao nešto što je apsolutno šokiralo hrvatsku javnosti i mislim da je to dobro“, sic!

Eto, tako to veli žandarova unuka Vesna Pusić-etički žigosana hrvatska veleizdajnica-koja je s pritajenim četnikom, Miloradom Pupovcem bila suosnivačica anti-hrvatskog UJDI-ja, Udruženja za Jugoslavensku Demokratsku Inicijativu, iz veljače 1989.

Sapienti sat, pametnom dosta!

Damir Kalafatić