Zločinac Tito ponižava i sramoti Hrvatsku pred svijetom

Pin It

Zašto hrvatski i svjetski genetičari ne utvrde tko je Tito?! Ovo je pitanje od neprocjenjive važnosti jer se po genocidnosti Tita potvara genocidnim sav Hrvatski narod, a velezločinac Tito uopće nije Hrvat i Hrvatska ga se treba odreći!!!

Tko brani Prof. Dr. Draganu Primorcu da genetički utvrdi identitet Tita? Nitko!?

Zašto se bar ne utvrdi tko je bio Tito?!

Poznavatelji Josipa Broza, kojih nažalost nema živih su više potajice, nego javno govorili da kumrovečki dječak Josip Broz, s kojim su išli u školu i provodili djetinjstvo nije Tito. Svojevremeno je Vjesnik u Srijedu objavio jedan članak o Josipu Brozu, kojemu je bio učitelj Fran Jurica Marković iz Slunja. Najavljen je nastavak članka o učitelju Markoviću i dječaku Josipu Brozu, ali se isti nije nikada pojavio.

Selo Kumrovec je raseljeno i naseljeno novim žiteljima, koji su po naučenoj lekciji govorili o Titu kao Josipu Brozu. Njegova majka, navodno Slovenka nije u njemu prepoznala svoga sina. Genetika mora ispitati tko je Tito, što je važno da Hrvatska odbaci za sva vremena kult prema genocidnom zločincu, koji spada prema međunarodnom kriteriju među 10 najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca u svijetu 20. stoljeća.

Ni ime Tito nije dovoljno poznato javnosti!

Čak i podrijetlo imena Tito se je tajilo, a toj tajni pridonosila su njegova brojna konspirativna imena, od kojih je najpoznatije bilo Valter...

Tito je kratica imena, koje mu je dao učitelj Staljin: TITO = Tajna Internacionalna Teroristička Organizacija, kojoj je Staljinov ljubimac bio na čelu. Time nije odkrivena zagonetka, tko je taj internacionalni i nacionalni terorist i velezločinac Tito.

Da je Tito terorist potvrđuje mu ime, kojim se je čitavog života ponosno predstavljao i teroristički djelovao.

Da je Tito velezločinac to potvrđuje njegovo mjesto na međunarodnoj listi desetorice najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca dvadesetog stoljeća u svijetu.

Titova zločinstva na ljudima su tako golema u svima oblicima sadizma, mučenja, silovanja i ubijanja, da bi ih se jedva moglo sva obuhvatiti u podebljem leksikonu. Uz veliki broj poznatih Titovih zločinstava ima ih i nepoznatih.

Manje poznata zločinstva Tita izražena natuknički, da ih znalci mogu obraditi:

Uz sva zločinstva vezana uz Tita, studenti iz Ugande govore da je Tito bio i ljudožder.

Sa svojim prijateljem Idi Aminom Tito je sa znanjem jeo dječje meso, bio je djecožder.

Idi Amin, ljudožder i djecožder je uvjeravao Tita, da se od dječjeg mesa pomlađuje.

Da bi se pomlađivao, Tito je u Ugandi s prijateljem Idi Aminom jeo dječje meso.

Nije poznato u YU-javnosti, a nije ni isključeno, da je Tito bio djecožder i u Beogradu.

Srbi u dijaspori govore da je Tito osobno silovao žene i mučio ljude prije ubijanja.

Titova metoda mučenja ljudi prije ubijanja poznata je iz Udbe, iz logora i Golog otoka.

Srbi u dijaspori pišu i govore da je Tito najbolji dokaz hrvatske genocidnosti.

Srbi pripisuju hrvatskom zločincu Titu razni genocid nad više od 5 milijuna ljudi.

Inače se govori da je Tito sprovodio sve oblike terora nad 20 milijuna građana YU.

Ime velezločinca Tita sramoti Hrvatsku pred svijetom i zato ga Srbi drže u Beogradu.

Ima dovoljno razloga, da Hrvatsko pravosuđe primjeni na Tita EU rezoluciju 1481.

Ovdje treba izraziti pohvalu Njemačkom pravosuđu i kritiku Europskoj Uniji.

Njemačko pravosuđe je prisililo Hrvatsku na izručenje komunističkih zločinaca.

Zašto Europska Unija ne prisili Hrvatsku na lustraciju komunističkog zločinca Tita?!

Ozbiljna kritika na Europsku Uniju

Europska Unija objelodanjuje Rezoluciju 1481 i srodne akte za lustraciju komunizma u Hrvatskoj, ali ne nadzire sprovedbu lustracije, iako je Sabor RH usvojio Rezoluciju 1481.

Europska Unija dozvoli da je lažu najviše vlasti u Republici Hrvatskoj: Hrvatski sabor, Vlada RH, Pravosuđe RH i mediji u RH. Kult velezločincu Titu vlada posvuda u RH!

Ovdje se upućuje ozbiljna kritika na Europsku Uniju i traži se od nje da po uzoru na Njemačku brine o sprovedbi lustracije komunizma u Hrvatskoj.

Primjerice SDP je titov naziv za KPJ, a pod tim imenom SDP u Hrvatskoj vladaju komunisti i s njima surađuje Europska Unija. Očita sramota za EU i ozbiljna kritika jer ne sprovodi Rezoluciju 1481 protiv komunizma - za lustraciju komunista u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj prima tzv. boračku mirovinu oko 40.000 komunista, a među tim komunistima ima zločinaca većih od trojice izručenih Njemačkom pravosuđu (na primjer Josip Boljkovac, Josip Manolić, Milutin Baltić, Srećko Mamula...).

Još nešto o velezločincu Titu i genetičkom dokazivanju identičnosti s Josipom Brozom

O porijeklu takozvanoga Tita, već odavno postoji sumnja da se pod menom Josipa Broza, skriva i prikriva druga osoba.

Uz brojne Hrvate, čak srpski pisac, Miroslav Todorović, prošle godine, napisao je knjigu pod naslovom HOHŠTAPLER, u kojoj dokazuje da se je taj takozvani Tito, sakrivao, pod imenom Josipa Broza.

U toj knjizi tiskanoj 2013. u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, gdje je zatvarao i ubijao i srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da nisu poslušni i odani njemu - Titu.

U toj knjizi, nije opisan Titov pokolj, nad hrvatskim narodom, gdje su Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ''partizanima'' iz Srbije, zajedno sa Simom Dubajićem i njegovim ''partizanima'', preobučenim četnicima, poslije rata 1945.godine, s naređenjem takozvanoga Tita, pobili preko 300.000 Hrvata, pobivši i 601 hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i mučenjem, hrvatskog blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca...

Titov teror svakog oblika trajao je na Hrvatima (nešto manje na drugim narodima) za trajanja njegova života i do propasti njegove Jugoslavije. Što reći za Goli otok - mučilište i stratište najvjernijih Titovih komunista. Tito je bio teroristički i genocidni manijak.

Hrvatska ima odlične genetičare za utvrditio istinu o Titu

Spomenut ću od brojnih znanstvenika i istraživača samo dvojicu, za koje smatram da su najaktivniji. To je Prof Dr. Dragan Primorac i Prof Dr. Ivan Jurić. Ovdje moram o njima dvojici napisati dio znanstvene biografije, ne samo da ih pohvalim, nego da ih podsjetim na odgovornost po pitanju genetičkog podrijetla velezločinca Tita, koji se predstavlja kao Josip Broz iz Kumrovca, što je vrlo upitno.

Tito je smatrao jednog čovjeka svojim bratom i otac mu je sahranjen u Kumrovcu. Dakle genetički materijal u Hrvatskoj postoji, a pitanje je samo postoji li u Beogradu jer vlada sumnja da je njegova lešina u "Kući cveća" na Dedinju. U tome je razlog više da se pristupi znanstvenom ispitivanju: Tko je Tito?

Prof. dr. Dragan Primorac

-Prof.dr. Dragan Primorac hrvatski je liječnik (pedijatar), forenzičar, genetičar i stalni sudski vještak. Utemeljitelj je forenzičke DNA analize u Hrvatskoj i među prvim znanstvenicima u svijetu koji su primijenili DNA analizu u svrhu identifikacija žrtava rata pronađenih u masovnim grobnicama. Autor je izvornih rezultata o genetskom podrijetlu Hrvata. Profesor je na američkim sveučilištima Penn State University i University of New Haven, te na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku.Suosnivač je Sveučilišnog studijskog Centra za forenzičke znanosti u Splitu i suosnivač prestižne međunarodne znanstvene organizacije iz područja kliničke i sudske genetike "The International Society for Applied Biological Sciences" (ISABS), čiji se skupovi svake dvije godine održavaju u Hrvatskoj, a u čijim su znanstvenim tijelima neki od vodećih svjetskih znanstvenika, uključujući i dobitnike Nobelove nagrade.

Dobitnik je dvadesetak domaćih i međunarodnih nagrada među kojima je i Nagrada za životno djelo, (University of New Haven, USA); Young Investigator Award, Maurice Attie Memorial Award (American Society for Bone and Mineral Research, USA); Outstanding Platform Presentation Award, East Coast Connective Tissue Society Meeting (East Coast Connective Tissue Society, Philadelphia, PA, USA); Veneto Region Award for special achievements and promotion of science in the European Union, (Italy), itd. Počasni je građanin u 5 gradova u RH i izvan RH, a osim toga imenovan je počasnim članom pri Hrvatskoj akademiji tehničkih znanosti, Hrvatskoj udruzi kriminalista i International Crime Analysis Association.

Očekujemo od Prof. Dr. Dragana Primorca, da utvrdi tko se krije iza imena velezločinca Tita.

Prof Dr. Ivan Jurić

Objelodanio je dva izdanja knjige Podrijetlo Hrvata - Genetički dokazi utentičnosti. Ako se je ovaj vrijedni autor uspješno pozabavio genetičkim podrijetlom čitavog Hrvatskog naroda i susjednih naroda i to kroz tisućljeća, onda je za njega, moglo bi se reći - igračka utvrditi identitet velezločinca Tita.

Ta analiza je neophodno potrebna jer se kroz ime genocidnog velezločinca Tita baca ljaga na pošteni i miroljubivi Hrvatski narod.

Dragan Hazler - Hrvatski djelatnik

Basel, 18. travnja 2014.