Podsjetnik na 10. travanj 1941. i čestitka

Pin It

Nije lako govoriti o najvažnijem danu novije hrvatske povijesti 10. Travnja 1941. jer su se marxisti ili marxovci u sve tri svoje varijante: komunizmu, fašizmu i nacizmu okomili na Hrvate, na Nezavisnu Državu Hrvatsku i sve što pripada Hrvatskome narodu. Tuđe poviestnice marxističke i druge prikazuju Hrvatski 10. Travanj 1941. u svojim prljavim bojama:

Prije pobližeg osvrta na 10. Travanj 1941. treba reći puninom istine, da je marxizam najveće zločinstvo 20. stoljeća i svih vremena u Europi i u svijetu!

Marxizam je ideologija genocida u svima svojim varijantama: komunizmu, fašizmu, nacizmu i u subvarijantana: lenjinizmu, staljinizmu, titoizmu, maoizmu, polpotizmu...

10. Travnja 1941. je proglašena Nezavisna Država Hrvatska protiv koje su se urotili brojni neprijatelji i potvorili je zločinačkom državom, što je laž i kleveta.

NDH nije zločinačka država, ali je u njoj bilo marxističkih zločinaca svih vrsta i podvrsta!

Nitko u Hrvatskoj i nigdje nema pravo nazivati Nezavisnu Državu Hrvatsku zločinačkom državom, kako ju takvom nazivaju mnogi marxisti kao fašistokomunisti, nacikomunisti....

Nezavisnu Državu Hrvatsku napose sotoniziraju, demoniziraju i bestijaliziraju i kleveću srbski zločinci svih ideologija, posebice fašistički četnici.

Jednako sotoniziraju NDH patrijarsi i prote separatističke svetosavske Srbske pravoslavne crkve, koja i nije Kristova crkva, nego velikosrbska politička družba - svetosavska zadužbina.

Srbi kleveću Nezavisnu Državu Hrvatsku jer im je ona razbila sve iluzije o stvaranju Velike Srbije na hrvatskome prostoru.

Marxisti komunističke, fašističke i nacističke sljedbe djeluju u prilog Srbima jer svi skupa, svaki na svoj način su provodili genocid na Hrvatima, od kojega ni danas nisu odustali.

Žalosno je da ima među Hrvatima sljedbenika marxizma, koji su djelovali, djeluju i danas protiv Nezavisne Države Hrvatske iz vremena Drugog svjetskog rata i protiv ove iz Domovinskog obranbenog rata 1991-1995.

10. Travnja ove godine nazvali su i izvjestitelji(-ce) HTV-1 Nezavisnu Državu Hrvatsku zločinačkom. To je svojevrstni kanibalizam u rudimentima otrova iz titoističkog marxizma.

Nezavisna Država Hrvatska je narod i taj narod - Hrvati su s radošću dočekali, iz srca pozdravili, s oduševljem prihvatili i s domoljubnom hrvatskom ustaškom i domobranskom vojskom branili svoju Nezavisnu Državu Hrvatsku.

10. Travanj 1941. je ne samo Dan uskrsnuća Nezavisne Države Hrvatske, nego je to dan Spasa hrvatskoga naroda.

Smatramo svojom dužnošću prikazati 10. Travanj 1941. kao poviestni dan, kojemu hvala da još živimo pod imenom Hrvati na ostatku ostataka poviestne države Hrvatske.

Znade se: Komunističkofašistički marxizam sa svojom dialektikom je stavio Hrvate na listu za totalno uništenje; velikosrbske ideologije su namienile za Hrvate masovne grobnice i prisvajanje Hrvatske, drugi susjedi su spremali svaki svoj plien od Domovine Hrvata.

Čelni političari u Zagrebu su uz dan 10. Travnja 1941. godine digli ruke od Hrvata ili su im spremali smrt:

Solunaš i ban Dr. Ivan Šubašić je pobjegao iz Hrvatske. Lajbek-Hrvat Dr. Vladko Maček se je odrekao politike za Hrvatsku.

Marxistički komunistofašist Josip Broz, po Staljinu nazvani Tito dočekao je u Zagrebu prijatelje po bratstvu Hitler-Staljin i odlazi u Beograd, gdje među fašističkim četnicima i nacističkim Nijemcima specijalizira genocid na Hrvate.

Ubijanja Hrvata su započela već 10. travnja i ranije na čitavom prostoru Hrvatske: u Crikvenici, oko Bjelovara, u Slunju, u predjelima Like i Hercegovine, u Podrinju, u Međimurju... Posvuda!!!

Spas Hrvatima donose Ustaše iz talijanskih logora i Dr. Ante Pavelić, pušten iz talijanskog kućnog pritvora, kojima se pridružuju svi Hrvati iz Domovine Hrvata.

Zahvaljujući Ustašama i domobranima 10. Travanj je poviestni dan za spas Hrvata i uskrsnuće NDH!

Da nije bilo Ustaša, danas ne bi bilo Hrvatskoga naroda jer su svi napried spomenuti neprijatelji imali svoje planove za genocid nad Hrvatima, na prisvajanje, odnosno komadanje Hrvatske po tajnim i javnim dogovorima Londona, Rima, Beograda, Berlina... i Moskve.

Nitko razuman pa niti pisatelj ove zahvale NDH-u Dragan Hazler ne poriče ratne zločine, koje su u obrani Hrvatske činili Ustaše. Ne poričem, nego osuđujem Jasenovac, Jadovno, Lepoglavu i Gradišku...

Žalim za svima nedužnim žrtvama ma kolike one bile, ali isto tako trebamo žaliti za stostruko većim hrvatskim žrtvama, koje su počinili marxistički komunistofašisti pod vodstvom Tita i Draže i po genocidnim planovima Karla Marxa i raznih Hitler-a, Mossolini-a, Horthy-a...

Jedina vojska u Drugome svjetskom na hrvatskome tlu, koja se je borila za Hrvatsku i za spas Hrvatskoga naroda, bili su Ustaše i Domobrani.

Sve druge vojske bez obzira na njihova imena i atribute su se borile protiv Hrvatske i protiv Hrvatskog naroda.

U ovoj istini je dio zasluga vezan uz 10. Travanj 1941. Dalje neka govore i sude pravi Hrvatski povjesničari i pravnici, a ne samo praznodušni političari i povjesničari iz Hrvatske s podkupljivim medijima.

Toliko po osobnom sjećanju na 10. Travanj 1941. godine i voljenu Nezavisnu Državu Hrvatsku 1941-1945. uz tvrdnju: Da nije bilo ustaškog i domobranskog 10. Travnja, danas ne bi bilo ni Hrvatske niti Hrvatskog naroda jer se je protiv njega urodio genocidni marxizam svih naziva i oblika.

Neka je vječna slava i čast svakom Hrvatu - svakom Ustaši i svakom Domobranu, koji su pali za obranu i spas Hrvatskog naroda!

Svakoj Hrvatici i Hrvatu ponosnom na svoje hrvatsko ime čestitam najveći dan novije hrvatske povijesti 10. Travanj 1941.

Za dom i domovinu Hrvatsku - Uvijek spreman, dok mi živo srce bije...

Mr.sc. Dragan Hazler, osobno kao hrvatski djelatnik i predsjednik HAZUD-a u Baselu

Basel, 10. Travanj 2014.

U znak obljetnice uskrsnuća Nezavisne Države Hrvatske, 10. Travnja 1941.

Uz radostnu zvonjavu Uskrsnih zvona uskrsnula je naša voljena i jedina Nezavisna Država Hrvatska!

Puška puca

(Ustaška himna)

Puška puca a top riče, grmi kao grom,

Sad Ustaša bojak bije za Hrvatski dom.

 

Puška puca krv se lije, dušman bježi klet,

A Ustaška hrabra vojska vrši zavjet svet.

 

Tjera smjelo dušmanina, s praga djedovskog,

I podiže staru slavu roda Hrvatskog.

 

Puška puca a top riče, barut miriše,

Mlad Ustaša na bojištu ranjen izdiše.

 

Ne plaši ga grom pušaka ni topova jek,

Dom, sloboda, vjerna ljubav, rani su mu lijek.

 

Oj Hrvatska zemljo mila, sviše danak tvoj,

Sad Ustaška hrabra vojska za te bije boj.