Nenad Stazić: Ne dajmo 'naše ljude' tuđinskim sudovima!

Pin It

Stazićevi 'naši ljudi' su zvijeri ljudskog lika koji su ubili Đurekoviće, oca i sina! Krunoslav Prates, osuđen je u Njemačkoj na doživotnu robiju zbog okrutnog ubojstva (ili sudjelovanja u tom ubojstvu?) nesretnog Stjepana Đurekovića!

Dogodilo se to 28. srpnja 1983. godine u Wolfrathausenu, malenome mjestu u Gornjoj Bavarskoj, nedaleko od Münchena. Četiri godine kasnije 'udbaška sjekira' tih istih, Stazićevih 'naših ljudi', prekinula je životnu nit i njegova sina Damira u dalekom Calgary-u, u Kanadi.

I, da ponovimo još jednom, udbaški plaćenici, dakle Stazićevi 'naši ljudi', nedavno su provalili u stan Đurekovićeve udovice!

Okrutno počinjeno ubojstvo zaprepastilo je njemačku policiju i njemački narod, a kasnije i njemačko pravosuđe. Hrvatski politički emigrant, dakle državni neprijatelj tada 'naše, Stazićeve' Jugoslavije, Stjepan Đureković (57) ležao je mrtav na podu u lokvi krvi. Nije mu bilo više spasa.

Udbini ubojice-monstrumi u njega su ispalili pet metaka iz dva pištolja, a zatim ga jakim udarcem, najvjerojatnije sjekirom udarili po glavi i razbili mu lubanju.

Bio je to prepoznatljiv pečat 'naše UDBA-e' ili, po potpredsjedniku časnog doma hrvatskog Sabora Nenadu Staziću, krvavi potpis 'naših ljudi'.

Te ubojice, uistinu zvijerima nalik ali ipak 'naš ljudi', imali su tada dobru zaštitu ondašnje, i Stazićeve, jugoslavenske vlasti i ondašnje, 'naše' diplomacije, te su uz njihov blagoslov i logističku potporu brzo napustili teritorij tadašnje SR Njemačke i vratili se u sigurnost tada 'naše, Stazićeve' SFR-Jugoslavije.

Jugoslavenske vlasti nastojale su na svim političkim razinama po prokušanom komunističkom receptu perfidno zataškati Đurekovićevo ubojstvo, koje je moglo pred njemački sud dovesti vodeće jugoslavenske obavještajce poput 'naših, Stazićevih ljudi', Josipa Perkovića, Zdravka Mustača i dr., ali i tada vladajuće političare poput, i opet 'naših ljudi', Stane Dolanca i Mike Špiljaka.

Možda je Stjepana Đurekovića, prema nekim izvorima, osobno likvidirao Arkan, Željko Ražn(j)atović, također 'naš čovjek' rodom iz Brežica!?

Nenad Stazić ipak 'otkrio' koga to vlast štiti!

Na nedavnoj sjednici Sabora neurotični Nenad-Neša Stazić, potpredsjednik časnog doma hrvatskog Sabora otkriva nam pravu istinu!

Tumači on kako je vremenskim ograničenjem europskog uhidbenog naloga Vlada pokušala zaštititi nacionalne interese i poentira svojom prepoznatljivom žučljivom retorikom, cit.:

„Želimo da se NAŠIM LJUDIMA(!?), ako su počinili bilo kakav zločin, sudi ovdje, u Hrvatskoj, a ne da ih izručujemo(tamo nekakvom švapskom sudu!, nap. a.). To je motiv vlade i tu ona štiti nacionalne interese!“

'Naši ljudi', 'nacionalni interesi', 'bilo kakav zločin', kojeg li morbidnog komunističkog sarkazma u tim Stazićevim riječima!?

Dakako, ovom svojom izjavom o vladinom motivu Stazić je doslovno 'pljunuo u brk' svom, eto, domoljubnom premijeru Zoranu Milanović koji za razliku od njega hrvatsku javnost želi obmanuti tvrdnjom da je primarni cilj zakona 'Lex Perković' zaštita branitelja iz Domovinskog rata; uistinu naših ljudi!

„Zakonom smo željeli zaštititi hrvatske branitelje od neopravdanog progona“; tim je riječima premijer Zoran Milanović na sjednici Predsjedništva SDP-a svojim stranačkim kolegama, dakle i Nenadu Staziću, još jednom obrazložio glavne razloge zbog kojih je proteklih dana 'ušao u klinč' s potpredsjednicom Europske komisije Viviane Reding oko Europskog uhidbenog naloga.

Namjera ili želja tog naprečac donesenog zakona svakome je jasna osim notornim političkim idiotima, jer:

'Lex Perković' i zahuktala kampanja za bespotrebnom i 'silovanom' promjenom Ustava samo su licemjerni paravan za pokretanje tužbe protiv Josipa Perkovića na 'domaćem terenu' kako bi ga se, i njemu slične, zaštitilo od pravde demokratske države na čijem su tlu zločine i počinili; jasno k'o dan!

Obzirom da je Bavarski sud temeljem niza neoborivih dokaza već odmjerio doživotnu zatvorsku kaznu Krunoslavu Pratesu hoće li, uime zaštite nacionalnih interesa, to jest zaštite 'naših ljudi', temperamentni filo-udbaš, Nenad Stazić tražiti reviziju tog procesa i ekstradiciju Krunoslava Pratesa kako bi mu u ponovljenom procesu sudio naš, eto, pravedni sud?

Ne bi se ni tome previše čudili obzirom na svjetonazor aktualne vladajuće klike čije su moralne kvalitete dodirnule 'dno dna' u izjednačavanju ljudi s blago rečeno….ljudskim ološem!

Naime, ako objedinimo licemjernu, 'plemenitu skrb' premijera u zaštiti ljudi-hrvatskih branitelja i Stazićevu proširenu zaštitu nacionalnog interesa na sve 'naše ljude' to jest 'neljude', zar nas to ne upućuje na morbidnost jednakog zaštitarskog tretmana hrvatskih branitelja s udbašima, 'ubojicama sa sjekirom'; i tu zaštitu će vladajući propisati još i zakonom, Ustavom….suludo, van pameti!?

Nije li to (a)moralno 'dno dna' vladajuće klike!?

A jednom drugom saborskom zastupniku, politikantskom imbecilu i etno-biznismenu, krvava UDBA ne znači ništa, koliko i crno ispod nokta.

Taj opskurni tip libi se otići i na komunističko stratište Golog Otoka ili otoka Sveti Grgur, pokloniti se sve do danas nepoznatom broju pobijenih(400-4.000???), dakako i Srba, od po Staziću 'naše', OZNA-ško/UDBA-ške ruke ali zato spremno trči na Jadovno da bi se poklonio 'do dna praznoj', Šaranovoj jami i nabijen šovinizmom optužio hrvatski narod za genocid, jer, citiram:

„Ustaški zločini u Jadovnom su matica svih kasnijih zločina u Hrvatskoj i BiH.“

Ma, koga to takve besramne, klevetničke laži u ovoj zemlji uopće i zanimaju, ponajmanje pravednog muzikologa Ivu Josipovića, bivšeg komunističkog tužitelja Mladena Bajića koji je čak i fizički nalik Savi Štrpcu ili Zorana Milanovića-od milja nadimka' Broz'!?

-Taman posla, njih jedino jako zanima zaštita Stazićevih 'naših ljudi', ljudskog ološa s dna moralne kace; uostalom, vrana vrani nikad nije po očima kopala!

damir kalafatić