Dawn Dawns: Petak 13-ti, kad je Grobar eutanazirao Hrvatsku

Pin It

Nemamo Hrvatsku!

Ovaj nesretni petak trinaesti, pokazao je to jasno. Oni koji imaju „bistro oko“, vidjeli su to još ranije, čim se oformila perverzna i krajnje nemoralna koalicija, koja nam od tada donosi samo bolest i trulež. 

Ona donosi smrt onom državotvornom HDZ-u, koji se još malo održava „na aparatima“ dok ne budu gotove i zadnje pripreme za sveopću koaliciju i stapanje HDZ i SDP u jednu partiju koja, nakon toga misli vladati vječno, jer je nitko neće  biti u stanju, na  izborima, skinuti s vlasti. Taj čas se bliži, a kad se dogodi, bit će samo pitanje dana kad ćemo se probuditi u nekoj trećoj Yugi, bez obzira kako se zvala.

Odmah nakon međunarodnog priznanja u siječnju 1992., pred mnoštvom od preko sto tisuća ljudi ,okupljenih na Trgu bana Jelačića, predsjednik Tuđman je uzviknuo: "Imamo Hrvatsku !" 

Danas nam je iz Sabora, preko svojih poslušnika, izdajnika, slabokrvan, kad je u pitanju hrvatstvo, ali čistokrvni nasilnik Plenković poručio da nemamo Hrvatsku. Ima je on, a hrvatski narod je još jednom grubo prevaren. 

On ju pak ne želi, pa je daje za dobru poziciju u novoj „kuli babilonskoj“ u Briselu, kao da je tu, za njega neželjenu zemlju, dobio na poklon ili u nasljeđe, pa sad „može što hoće“ i gleda kako bi je se što prije riješio, a usput iz toga izvukao za sebe što veću korist.

Hrvatsku, izborenu u krvi domoljuba, ondašnji dezerteri i  jugo simpatizeri, pa čak i sudionici u agresiji, Hrvatsku poniziše razbijajući i odbacujući  sve njene vrijednosti.

Nakon otvorenog neslaganja s politikom trenutne nehrvatske vlasti, izjava mnogih osoba, poznatih i nepoznatih, te izlaskom na zagrebačke i splitske ulice, na desetke i desetke tisuća  nezadovoljnih hrvatskih građana, nije probudilo ni malo časti niti osjećaja odgovornosti u političara, nego su oni, vođeni dobitkom i probitkom za vlastitu stražnjicu, izglasali nemoralni, protuprirodni  nadzakon u obliku nekakve konvencije. O časti moralu ili eventualnom sramu, takvima se nema što govoriti. To su sve nepoznanice, onima koji digoše ruku izglasavajući neku novu Sodomu i Gomoru.

Taj se umišljeni, bezobrazni lik, sve vrijeme ruga cijelom hrvatskom narodu, asocirajući svojim izjavama da su  nepismeni i glupavi, pa ništa ne razumiju, dok im u isto vrijeme uvaljuje protuprirodna pravila EU sotonizma.

Već smo više puta čuli kako, o  generalu  pobjedničke hrvatske vojske, našem  Željku Glasnoviću, razne antihrvatske protuhe, govore i njemu se obraćaju, bez imalo poštovanja i  na najružnije načine. 

Hrvatska država je srozana na niske grane i kad se usred  hrvatskog državnog Sabora, briselski poslušnik ruga hrvatskom branitelju Miri Bulju, zato što mu je s punim pravom rekao: "Trebate nam reći kad ćete početi voditi suverenističku politiku, a ne biti briselski ćato", te ustvrdio kako Hrvatska financira EU na štetu vlastitih građana. Prozvani Plenković mu je odgovorio:"Zahvaljujem, zastupniče Panj, pardon, Bulj.“, pa nakon što ga je nazvao panjem,“ izjavio kako je to o bio simpatičan lapsus. 

Kome je taj „lapsus“ simpatičan? 

Eto ti, države u kojoj se, za obranu nesposobni civil, izruguje jednom branitelju.

Podsmjehivanje ljudima koji su isključivo zaslužni za današnju državu, jer su je oni stvarali, a koje dolazi od onih koji nisu prstom mrdnuli, niti su željeli hrvatsku samostalnost, alarmantni je pokazatelj da je zemlja na sasvim krivom putu.

Prihvaćanje Istanbulske konvencije,  direktno je protivljenje volji većine naroda, izdaja onih koji su im omogućili ulazak u Sabor.

Ovo više nije hrvatski Sabor, on je prestao biti predstavničko tijelo većine hrvatskog naroda. Pretvorio se u izdajničko tijelo, koje je uz rijetke iznimke, sastavljeno od prodanih duša, potkupljivih interesđija, koji rade na preveliku štetu zemlje i naroda.  

Čak je i nedavno proglašeni Vitez Svetog groba jeruzalemskog, Željko Reiner, besramno glasovao za IK!? Što će na to reći Crkva nakon što je izdao, „temeljne vrijednosti kršćanske vjere i kulture“,  kako se i sama Hrvatska biskupska konferencija izjasnila u svom protivljenju konvenciji? Ima li ikakvog smisla nositi taj časni naslov, a ponašati se suprotno od temeljnih stavova kršćanstva, što svakako predstavlja pristajanje uz IK, omogućavanje njenog širenja i silovitog nametanja kršćanskom puku. 

Glume i lažu, puna su im usta nekakve borbe protiv nasilja, a upravo su  ti samozvani borci protiv nasilja, najveći nasilnici prema čitavom hrvatskom puku.

Hoćemo li pognuti glavu u iščekivanju još gorega? Zlo nema granica. Jedino ga mi svi, zajedničkim snagama, kao nekad, možemo zaustaviti i onemogućiti.

Dok mi šutimo i mirujemo, zlo raste! A neka nova balkanska unija polako širi krila iznad nas i gasi naše svjetlo. Sve smo to dobili s Plenkovićem, čija je kratka, dosad najnemoralnija strahovlada, učinila ogromne štete, a svaka nova minuta njegovog djelovanja u vlasti vodi nas sve dublje u pakleni ponor.

Prosvjednici su mu poslali poruku: „Odlazi!“, no očito ona nije bila dovoljno glasna, makar su je izgovorili desetci tisuća ljudi, usred dva najveća hrvatska grada.

Treba brzo razmisliti o nekom novom načinu kako ga natjerati da čuje i ono što ne želi čuti. Nama izbor nije velik, dok  Plenki,  sasvim sigurno, predstavlja potpuni mrak!

Dawn Dawns