Željan Jurlin: Za ili protiv?

Pin It

Plandemija – Vijesti – Logično

VAŽNO!!  Iduće godine u Hrvatskoj se održavaju parlamentarni izbori, a paralelno s njima moguće najvažniji događaj i to za 194 države svijeta.  Naime, u svibnju 2024.g. Svjetska zdravstvena organizacija održat će svoju 77. godišnju Svjetsku zdravstvenu skupštinu na kojoj će se razmatrati tzv. NOVI GLOBALNI INSTRUMENT (SPORAZUM) usmjeren na navodno poboljšanje i sprečavanja budućih pandemija na globalnoj razini.

Posljedica potpisivanja tog sporazuma mogao bi po svemu biti još jedan, i to iznimno važan, gubitak nacionalnog suvereniteta jer nakon energetskog, monetarnog i prehrambenog, po svemu nam se pakira i gubitak zdravstvenog suvereniteta. Kako je u RH veleizdaja postala gotovo pa brend sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla, a Hrvatska rekao bih predvodnik zemalja po pitanju nacionalne rasprodaje i gubitka suvereniteta ili, kako to A.P. sam javno priznaje, PODLAGANJA GLOBALNOM UPRAVLJANJU, važno je ne biti pasivan. Svejedno ravnodušan ili uspavan jer ne kaže se bez razloga da tko zaspe u demokraciji, probudit će se u diktaturi. Ili što je još važnije nemojte i sami postati suradnicima i dionicima porobljavanjavlastitog bitka i cilog naroda. 

Pa pojasnimo kako će oodluka o donošenju „instrumenta“ bit na zemljama članicama SZO-a, a nakon što isti,pod uvjetom usuglašavanja, postaje PRAVNO OBVEZUJUĆ. Dakle, utemeljen ne na Zakonu i Ustavu RH, nego na Ustavu SZO-a. Što znači da svi mi koji smo se za suverenu državu borili, svi koji smo se u nedavnoj plandemiji i vremenu „kovid mjera“ suočili s eklatantnim primjerima kršenja svih mogućih ljudskih prava, kao i prava na izbor i informiranje, znamo jako dobro o čemu se ovdje radi i koje bi sve posljedice iz ovoga mogle proizaći. Uostalom pitanje kako bi hrvatski političari odgovorni za moguće prihvaćanje ovog sporazuma trebali i donijeti takvu,nadasve neustavnu, odluku. U Hrvatskom saboru natpolovičnom ili dvotrećinskom većinom ili pak odlukom privatne Plenkovićeve Vlade što je u zadnje vrijeme doslovno postala praksa?

Činjenica da je ovo trenutno možda najvažnije pitanje i to ne samo u globalnim okvirima, nego prije svega na nacionalnom planu jer unutar tog sporazuma SZO će dobiti ovlasti nadzora i kontrole svih državljana RH, a time i sankcija zbog kršenja nametnutih mjera koje uključuju bilo koji eksperimentalni tretman.  Držimo kako u ovom nadolazečem predizbornom vremenu ne bi trebalo slušati sve ono što nam brojni političari, poglavito odnarođeni i politički nepismeni klimoglavci, govore, nego treba pažljivo gledati što isti rade. Dakle, ne navijajte i ne nasjedajte na nepostojeće ideološke i ine podjele, već gledajte izborni program. I na koncu zašto te iste političke predstavnike, dok je još uvijek sve otvoreno, a izbor je na nama, direktno i konkretno ne upitati kakav je njihov stav po ovom pitanju? Jesu li ZA ili PROTIV i što će poduzeti u slučaju donošenja ove odluke ?

Željan Jurlin – Javno dobro