Dawn Dawns: Nije li ideja izmiješane EU superkulture, zapravo jugoslavenska ideja u europskim razmjerima?!

Pin It

Uoči predstojećih europskih  izbora, baš kao muha u čaši mlijeka, istaknuo se Frans Timmermans, nizozemski političar i diplomat, trenutni potpredsjednik Europske komisije. Da se podsjetimo, sadašnji predsjednik Europske komisije stari je perverznjak i pijandura, Jean-Claude Juncker.  

Spomenuti Timmermans, vodeći je kandidat Stranke europskih socijalista (PES) za predsjednika Europske komisije na EU  izborima 2019.Ove nedjelje je bio u Rijeci, kao gost SDP-a, dajući im podršku na izborima za Europski parlament. Tom prilikom ga je Davor Bernardić naveo kao uzor za što se socijaldemokrati bore (???) Timmermans je još izjavio kako je došao u Rijeku jer je ona simbol onoga čemu cijela Europa teži - okretanju budućnosti !!  Tu se moramo zapitati, kakve budućnosti???

On se nada da će biti Junckerov nasljednik. Prema ponašanju i izjavama, sasvim je dostojan sotonističkog  prethodnika.  

Uz Macrona, frau Merkel, on je, kako tvrde poznavatelji,  jedan od najžešćih zagovaratelja islamskog fašizma. U to ne trebamo sumnjati, osobito nakon što je zabilježena  njegova skandalozna  izjava u kojoj kaže:  „Jednonacionalne – monokultralne države trebale bi nestati. Masovno useljavanje muslimanskih muškaraca je sredstvo za postizanje tog cilja“. 

Muškaraca ???? 

Svatko normalan, može samo biti užasnut ovim izjavama. One su duboko uvredljive i ponižavajuće, jednako  za europske žene  i  sve europske muževe.

Misli li dotični,  kako  današnja  Europa nema svojih muževa, nego europskim  ženama trebaju ti neuredni primitivci  iz kojekakvih vukoderina, koji, dolaze sami, bez žena, nadajući se da će svoje prljave i niske  strasti zadovoljiti ovdje nad europskim kćerima. Prestrašno!!!

Nevjerojatno je, da jedan EU političar, javno nudi europske žene i kćeri na slobodno samoposluživanje divljačinama, koji su, navodno bježeći od rata (?), svoje žene ostavili doma. Kako li  je samo „darežljiv“!  Upravo gadljivo!  Europljankama, takvi ne trebaju. Mnoge stanovnice europskih gradova, u svojoj vlastitoj zemlji, više nemaju sigurnosti, nego zbog tih neciviliziranih spodoba, sa strahom izlaze na ulicu. 

Juncker je više zainteresiran za flašu nego za europske žene, pa bi ih, kao i neki mu kolege, sve dali  „na korištenje“ divljim došljacima. 

Od EUnije i njenih predstavnika, nagledali smo se i naslušali svakakvih perverzija i gluparija, ali svaki put iznova ostajemo zapanjeni količinom nenormalnosti i samog sotonizma, kojeg nam nude njeni prvaci. I ne samo nude, nego nas, na sve načine, nastoje prisiliti na prihvaćanje sve većih grozota usmjerenih protiv Boga i protiv čovjeka. 

Već su nam, za svjetskog prvenstva u nogometu, stigle zamjerke iz Francuske, kako nam je reprezentacija „previše bijela“!?!? Naravno!!  A kakva bi trebala biti???  Hrvati nisu osvajali tuđe zemlje niti kolonizirali Afriku, pa niti nemaju, osim rijetkih pojedinačnih slučajeva, takvih svojih državljana. Francuzima bi bilo primjerenije da se ostave ovakvih komentara  i  gledaju u svoje dvorište. 

Nakon završetka prvenstva, „jednobojna“ Hrvatska je mirno i dostojanstveno slavila na veličanstvenom okupljanju naroda.  Dok je na našim ulicama vladalo oduševljenje, mir i ljubav, u isto vrijeme su multi-kulti  Francusku, gore nego kakva elementarna nepogoda,  poharali neredi, tuče, paljevine, uništavanja imovine ... Sveopći kaos i dekadencija! 

Treba iskreno reći, iako, a priori, nemamo nikakvih ograničenja i predrasuda naspram pojedinaca koji mirno, pristojno, poštujući pravila domaćina, dolaze i žive među nama, s druge strane, apsolutno je neprihvatljivo da nam kojekakve divlje horde narušavaju mir i sigurnost u našoj zemlji i remete naš način života.

Junckerov mogući nasljednik bi morao znati da niti jedna normalna  Europljanka ne želi ovakve divljake, niti susretati na ulici, a kamo li imati neku, kako on priželjkuje, intimnu vezu s ovakvim ogavnim spodobama. 

Usput, nije li začuđujuće da aktivistice feministice, koje s gnušanjem daju bezbroj primjedbi domaćem muškarcu, oduševljeno i organizirano dočekuju divlje horde iz azijskih i afričkih vukoderina, noseći transparente s izrazima dobrodošlice. Što li nalaze privlačno u tim primitivnim nasilnicima!?

Nadalje, također pretendent na mjesto alkoholičarskog perverznjaka  Junckera, Manfred Weber tvrdi:"Islam pripada Europi". To je opasna i  bezobrazna izjava. Europa je, više nego bilo koji drugi dio svijeta, kršćanska od samih  svojih početaka. Kršćanstvo je dominantno  u Europi već dvije tisuće godina, još od drugog stoljeća nove ere širi se Rimskim Carstvom. Islam  je nastao puno kasnije, u sedmom stoljeću u Arabiji, a u Europu je počeo stizati tek  u 13. stoljeću, da bi ga Osmanlijsko carstvo proširilo po Europi osvajanjem dijelova Bizanta  u 14. i 15. stoljeću, dakle dvanaest ili trinaest stoljeća kasnije, nametnut od okupatora.  Po čemu bi onda, on pripadao  Europi?                                                                                                                     Nadalje, taj očito idejno bolestan Timmermans, tvrdi da budućnost čovječanstva ne počiva na pojedinačnoj naciji, nego na  nekakvoj izmiješanoj super-kulturi, pa zato  jednonacionalne – monokulturalne države moraju nestati. (???) 

Svima, koji su  bar neko vrijeme živjeli u bivšem sistemu i bivšoj državi, sve se čini vrlo poznatim i prepoznatljivim.

Nije li to jugoslavenska ideja u europskim razmjerima?! Zabraniti, a potom i poništiti svaki trag nacionalne svijesti i povijesti, da bi se u isprane mozgove lakše umetnula nova ideologija, a umjesto vlastite povijesti, kulture i tradicije, umetnula neka izmišljena pripadnost novostvorenom nečemu, zapravo ničemu . Taj novi eurokomunizam, j ednako postupa kao i onaj stari. U svakoj zemlji gdje su došli na vlast, komunisti bi se uvijek ponašali kao da sva povijest svijeta počinje, upravo njihovim dolaskom. 

Sve ranije stvoreno, trebalo je obezvrijediti i obrisati, pa i pobiti stotine i stotine tisuća ljudi koji su imali sjećanja i svoj identitet.  Upravo tako sad nastupa i EUnija rušeći sve nacionalne vrijednosti. 

Mi dobro znamo kako je završila prisilna tvorevina Jugoslavija. A znamo i da se povijest ponavlja.

Tu „budućnost čovječanstva“, koju Timmermans spominje i tijekom posjeta Rijeci, među svojim prijateljima SDP-ovcima, on želi postići ubrzanjem  "multikulturalne raznolikosti", koju će stvoriti ove razularene horde migranata.

Hoće li Europljani, pristati da im grupica sotonističkih  političara, uz pomoć divljih  hordi, koje osim rušilačkih nagona nemaju ništa čime bi se mogli pohvaliti, sruše i unište tisućljeća kulture i civilizacije, kao što su to već napravili u svojim krajevima, rušeći  neprocjenjivo vrijedne spomenike kršćanske civilizacije? 

Sad dolaze k nama, u srce kršćanstva, uništavati sve naše vrijednosti. Da ne zaboravimo, ovamo ih je pozvala  frau Merkel, prijateljica i gošća  Plenkovića, te  podupiračica njegove  izborne kampanje. Oboje su politički pokojnici, čije ime će se spominjati uvijek u sramotnom kontekstu  izdaje zemlje i naroda. Samo, oni  toga u svojoj umišljenosti, još nisu svjesni. Ako izlaskom na izbore učinimo da  ovakvih  političara, bude bar jedan manje, vrijedilo je truda.

No, Bogu hvala, dok je naših srčanih hrvatskih muževa , koji od davnina, već stoljećima potvrđuju da je čisto i hrabro srce jače od svake sile i svakog oružja. 

I opet je tu ono „stado malo“, pozvano i spremno, iznova  biti  Antemurale Christianitatis!  

Taj naslov, spominjući ga u pismu banu Petru Berislaviću,  papa Lav X, 1519.g., dao je Hrvatima.  Danas, točno petsto godina kasnije, taj je naziv i u novim okolnostima  vrlo aktualan i nosi svoj puni smisao. 

ZDS!

Dawn Dawns