Dawn Dawns: Djeca – naša zadnja linija obrane! Ostati ili propasti!

Pin It

Čitam ovih dana i gledam snimke kako kamionđije u Kanadi, konvojima blokiraju glavni grad Ottawu. Njihova veličina i snaga je daleko veća od snage državnih organa, koji  rade protiv naroda, a imaju i ogromnu podršku sveg civilnog pučanstva. Nakon dvije godine mrljavnjenja i depresije, to su nam lijepe vijesti za čuti i vidjeti.

Dobro je vidjeti da ima srčanih ljudi. Dobro je i utješno vidjeti da još ima pravih muškaraca, spremnih za obračun sa šminkerskim, svilenim bezmudanima na vlasti, kakvi su instalirani u gotovo svim zemljama. Kad vidim takve mlitavce, koji pretežu u politici današnjeg svijeta, čini mi se da djelomično (bez imalo ambicija da propagiram i podržavam tzv. istospolna partnerstva), čak  mogu i razumjeti one žene koje odlučuju provesti život s nekom drugom ženom, a  ne odabiru takve mlitavce  za svoje partnere. Pa, zašto bi? Očito je da neke žene imaju više muževne snage od anemičnih svilenaca, kakvi pretežito obnašaju vlast u današnjem svijetu. 

Ovih  dana, kamionđije su glavna vijest, ali ne u  mainstream medijima, nego u onim malim i marginalnim i na privatnim objavama različitih ljudi, koji su sudionici tih događanja. U mainstream medijima možemo pročitati „drvlje i kamenje“ na te konvoje, a građani, prisutni u tim događanjima, šalju poruke,slike, videa ... s velikom podrškom konvoju  kamionđija i potpuno su oduševljeni ovakvim događanjima.

Po  uzoru na kanadske kamionđije, slični moćan konvoj, upravo  ide prema Parizu, vjerojatno je, kad stignu, da će se stara baka supruga i učiteljica  nekadašnjeg dečkića, danasbezmudana, upiškit od šoka. U tim godinama sfinkrerijako popuštaju. Osobito kad je uzbuđenje preveliko.

Ima jako puno pametnjakovića -

Neki dan je Hrvoje Zekanović u Hrvatskom saboru održao govor,potaknut obljetnicom smrti blaženog Alojzija Stepinca, koji je preminuo 10. veljače 1960.  Tu je napričao svašta koješta, pa je povukao za jezik fra Lazara Pericu,župnika Gospe od pomišljaja iz Bilica, koji mu je na svojoj fb stranici napisao:

„Hrvoje Zekanoviću, ti si jedna prodana duša. I molim te ne govori ko je dio Crkve, a ko ne."   Z(v)ekanović mu je odmah odgovorio na čak dvije stranice teksta, ali ni jedno slovo nije vrijedno da ga ovdje prenosim i opterećujem ovaj tekst.

Nadalje ...

Moja su djeca punoljetna, dobro odgojena, studenti su na fakultetu, ja njima ne trebam, niti mogu više određivati, kako će oni postupiti u ovakvim situacijama, djeca su dovoljno razumna da donesu razumnu odluku.

Najteže je roditeljima, čija djeca pohađaju osnovnu školu. Oni moraju odlučiti za njih i njih usmjeriti u pravcu za koji misle da je najbolji. Uz moje preveliko razočarenje, vidim da većina tih roditelja nemaju ni malo časti, ni borbenosti. Oni će prepustiti svoju djecu tom Zlu. Jesu li oni uopće dostojni roditeljstva???  U kakav su nas to „ćorsokak“ nagurali!?!?

Meni je i dalje, obitelj na prvo mjestu, a djeca su mi iznad svega! Veća su mi i od Boga! Neka mi dragi Bog oprosti za ovu izjavu!  Za njih ću poginuti, za njih ću rukama i nogama, zubima i noktima,grebati do zadnjeg daha!!! Bez djece, ja ne vidim nikakav smisao života.Ali to sam ja, osoba koja ima djecu, koja su meni najveće postignuće u životu( uz sva drug postignuća).

Primjećujem da većina, najvažnijih i najmoćnijih političara u EU, nemaju djecu, niti će ih imati. To je za mene najveći defekt života. Priroda je odredila da svaka biljka, životinja, pa tako i čovjek ima vrhunski cilj svoga postojanja, a to je – stvoriti i ostaviti potomstvo! Oni koji to ne rade, a mogli bi, očito su u vlasti Zloga. Nema drugog objašnjenja.

Zašto se danas roditelji ne bore za svoju djecu, nego ih prepuštaju silama Zla?! 

Vjerojatno zato, jer su šutečki, mirno, i sami sebe predali tom Zlu još prije dvije godine. Jednostavno su odmah „skinuli gaće i naguzili se“  tom Zlu,a  sad Vrag, znajući da su jadni i podložni, dolazi po njihovo potomstvo. Strahota!!!

Bez obzira na sve, iako nemam osnovnoškolske djece,  u stanju sam ustati za svu djecu iz susjedstva i šire i otići ravnateljima škola očitati bukvicu, a jednako i omrznutom nezakonitom tzv. stožeru i zatražiti slobodu za svu našu djecu, naravno i za sve ostale punoljetne građane, žrtve ove C zavjere.

Aktualni političari u RH nisu se proslavili, nego su se još više prezentirali kao sluge Zloga. Jedan od takvih je i  dr. sc. Vice John Batarelo. Evo, kako!

Čitam kako je, na svom fb profilu, John Vice Batarelo, predsjednik Udruge konzervativnih katoličkih aktivista – Vigilare oštro reagirao na obavijest Ministarstva znanosti i obrazovanja o besplatnim testovima te je napisao pismo ravnateljici škole u koju ide njegova kći.

Dobro je reagirao, na, kako sam kaže “besplatne” C19 , navodeći dalje  - koji zapravo koštaju “samo” 70 milijuna kuna.  Objavio je svoju odluku da „ to ne prihvaćamo za svoje dijete i neću i nisam potpisao onu njihovu izjavu nego sam napisao kratko pismo ravnateljici gdje obrazlažem da ne želimo primati te testove.“

Nakon toga, u potpunom neskladu s gornjim izjavama, on kaže: „Neću propasti ako se razboli ili ima simptome, već ću kupiti za cijenu dvije kave jedan test. Ovo je bezvezan trošak naših poreznih novaca i nepotrebno uplitanje države u odgovornosti roditelja.“

Dakle, on će kupiti test(!!!), za koji je sam njegov izumitelj rekao da nikako ne može biti sredstvo za dijagnosticiranje tog, nekakvog oboljenja zvanog C19 i za kojeg sam piše ravnateljici da ga ne želi primijeniti na svom djetetu. Zašto će ga onda uopće kupiti i zašto će maltretirati svoje dijete guranjem nekog štapa u nos, a sam tvorac ovog ogavnog štapa, jasno tvrdi da on nije podoban, niti vjerodostojan za dijagnozu ove izvikane nove bolesti???

Nedosljedan si  i nevjerodostojan u svemu ovome, možeš biti samo razočarenje ljudima koji su mislili da ti imaš nekakav stav.

E, moj dr. sc. Vice John Batarelo!

Utjeha ti može biti da nisi sam, niti usamljen. Takvih je puno i previše, da ova mala zemlja Hrvatska, više ne može podnijeti vaše laži i obmane.

Ali, mi ćemo se osloboditi  od ovakvih, hoćemo sigurno, jer vi niste ni za što.

Mi imamo snagu, mi smo ZDS! 

Dawn Dawns