Trumpofobija 'elitne gerijatrije'

Pin It

 Image result for soros trumpSve do pred nekoliko godina izgledalo je da superbogati „elitaši“  koji na uzici drže najvažnije političke „face“ nitko i ništa ne može zaustaviti u njihovom projektu „novog svjetskog poretka“. Takve riječi na početku je upotrebljavala i naša aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarovć, o čemu je kasnije zašutjela.

Taj „novi svjetski poredak“ zapravo je neorobovlasničko društvo s „elitašima“ kao „gazdama“ i s koje dvije do tri milijarde čipiranih robova. Nas ostale bi kao nepotrebnu prtljagu pobili na razne načine od cijepljenja, preko trovanja do pobačaja.

Ekipa koja je tu zamisao isplanirala imala je ambiciju svoju ideju provesti u praksi puno ranije, ali stvari im nisu uvijek išle u prilog. Njihov problem je upravo u tome što su „elitaši“, dakle – malo ih je, golemu većinu čovječanstva s prezirom zovu „oni“ i žele nad svima imati apsolutnu vlast. Takav cilj nije lako postići. Ako si u golemoj manjini većina ne će samo tako pristati na robstvo i lako može uništiti „elitaše“ unatoč njihovim silnim milijardama. Jedina šansa da se takav bolestan pothvat uspješno provede je apsolutna tajnost i savršeno izvedena iluzija demokracije u koju će svi povjerovati i ne će poduzeti ništa sve dok „elitaši“ ne preuzmu sve konce u svoje ruke, a „raju“ potpuno onemoguće.

Možda su propustili ostvariti svoje morbidne snove onda kada ih je vremenski locirao Orwel, dakle u 80-tim godinama. U doba interneta, društvenih mreža, hakera, wikileaksa, annonymusa i sličnih novijih stečevina tehnologije, niti se može mnogo toga zadržati u tajnosti, niti se ljude može „navlačiti“ iluzijama. Mađioničarski trikovi odavno su „pročitani“. Uza sve to, kriza koju su baš takvi namjerno proizveli, navodi ljude na skrušenost i poniznost, a to je put ka novoj evangelizaciji, dakle prema obraćenju Bogu i molitvi. Istovremeno ljudi gube povjerenje u banke, pa smanjuju kontakte s njima uključujući tu prvenstveno kredite, a i ostale transakcije svode na minimum. Tako umanjuju njihovu moć, jer bankari svoju enormnu dobit mogu stvarati samo pomoću naivne „raje“ koja obilno ulijeva svoj s mukom stečeni novac u njihovu vreću bez dna iz koje oni financiraju propast te iste „raje“. A upravo to je „elitašima“ smrtni otrov, jer oni svoje čudovišne ideje crpe iz paklene riznice sotone nastojeći zavarati one koji također naginju ka tamnoj strani. Naprotiv, one koji iskreno vjeruju Bogu ne može se lako zavesti i uhvatiti u klopku i već je tu korijen njihovog dugoročnog poraza.

Uza sve to, arhitekti „novog svjetskog poretka“ koji su sami sebe proglasili „bezsmrtnicima“ ušli su u toliko duboku starost da uglavnom životare jedva pokretni u kolicima ili su čak umrli pa se njihova smrt krije. Tako sadašnja generacija „elitaša“ gubi kontrolu čak i nad vlastitim tijelom, a onda još više nad svojim golemim ambicijama koje oni očito nisu više sposobni provesti. Naravno, imaju oni svoje nasljednike koji jedva čekaju da „sjednu u sedlo“, ali za to im treba nova strategija jer stara je „pročitana“, a treba im još vremena, ali i „raja“ je sada bolje educirana i ne nasjeda na trikove samo tako.

Pogledajmo tu gerijatriju koja još ima ambicije da na robovlasnički način zavlada svijetom. Na prvome mjestu je David Rockefeller koji bi sada trebao imati 101 godinu i 6 mjeseci. Odavno se već nije pojavio u javnosti. Umjesto njega pojavila se je njegova snimka u invalidskim kolicima za koju se ne zna koliko je stara. Na njoj navodno čovjek kojega se ne vidi viče na Rockefellera. Zanimljivo je da postoje dvije takve snimke. Na jednoj viče na španjolskom jeziku, a na drugoj na engleskom. Možda je dva puta vikao u istom trenu, s dvoje usta na dva jezika i sve to sinkronizirao. Očito je da je Rockefellerima jako stalo do toga da svijet uvjeri da je stari David živ, a to mora biti kad je – bezsmrtan. No to ni najmanje nije sigurno, osobito ne na temelju takvih montiranih snimaka.

Drugi bankar kojega neki smatraju po moći i novcu prvim je Jacob Rotschild. Iako je prema Rockefelleru prava beba (80 godina), i on ima na internetu slične snimke u kojima netko nevidljiv iza kamere provokativno postavlja neugodna pitanja bankaru koji šeće gradom bez pratnje. Doista neuvjerljivo.

Političko čedo ove dvojice bankara je „veliki čovjekljubac“ George Soros, izvorno Mađar György, koji svojim „otvorenim društvima” i sličnim „trojanskim konjima” moralno i kulturno iznutra razara velik broj država. Nešto je stariji od Rotschilda (86). Ni njegovih snimaka već dugo nema u javnosti. Sudeći po fotografijama čija starost nije poznata, on izgleda kao živi mrtvac.

Politčka pokroviteljica svih njih je engleska kraljica Elizabeta (90). Ona predstavlja vrh „elitne piramide“. Prije godinu dana, kada je otvarala neku novu prugu u Engleskoj, na snimci je bio prikazan samo njezin izlazak iz automobila i tri sitna koračića. Krajem prošle godine doktori ju nisu mogli niti toliko „skrpati“ da dođe na božićnu misu u crkvu kojoj je ona vrhovna poglavarica (nešto kao „papica“).

Geopolitički „guru“ svih njih, kao i desetak predsjednika, njihovih lutkica na vrpci, je Henry Kissinger, 93-godišnji njemački Židov, kasnije Amerikanac. On je uz Rockefellera, koji je podrijetlom također Nijemac, glavni ideolog „novog svjetskog poretka“. Da je novi svjetski poredak doista u vrlo ozbiljnom planu dokaz je i novčanica od jednog dolara na čijoj prednjoj strani je otisnut crtež piramide s odvojenim vrhom. U vrhu je oko „velikog brata“, a oko njega je simbolika sjaja svjetlosti. Dakle na vrhu je „sjajna elita“ koja će „svemoćnim okom“ promatrati i nadzirati prezreno roblje. Na dnu piramide je otisnuta rimskim brojevima 1776. godina, kada je osnovana država, tj. kada su Englezi prognani iz Amerike. Ispod piramide napisano je doslovno: „Novus ordo seclorum“ – na latinskom – novi vjekovni poredak. Drugim riječima, to njihovo robovlasničko društvo trebalo bi trajati vjekovima ili možda preciznije – vječno, kao što bi i oni sami – elitaši, trebali živjeti vječno jer su – bezsmrtni.                           

Ipak, već dobrano „načeti“ „elitisti“ rade sve gore i gore zločine. Najnoviji je ukidanje novčanica od 500 i 1.000 rupija u siromašnoj Indiji. Nevažeće novčanice mogle su se zamijeniti samo u bankama i to u vrlo malo vremena. Samo su malobrojni u tome uspjeli. Najsiromašniji nemaju račun u banci, a mnogi do nje ne mogu ni doći. Oni su ostali bez svega što imaju. Prijeti im glad, a mnogima i smrt. To zlodjelo učinio je zločinački indijski premijer Narenda Modi prema ranijem sporazumom s Obamom i to u vrijeme američke predsjedničke kampanje. Vjerojatno nije ni sumnjao u pobjedu Hilarice.

Na kraju ove sramotne priče o bolesnicima koji su sebi, bezsmrtnicima, zadali cilj da budu „faraoni svijeta“, pokazalo se da su zagrizli pretvrdu jabuku. Većina ih je na samrti i upitno je vladaju li barem malo vlastitim umom. Njihov su plan uzdrmali vodeći državnici u Mađarskoj, Poljskoj, u posljednje vrijeme i u Makedoniji, a točku na „i“ napisao je Donald Trump koji je postao novi predsjednik USA. Zato na sva usta sikću i vrište upravo na njega pozivajući čak na njegovo ubojstvo.

Ipak, nemojmo se zavaravati. Svjetski „elitaši“ imaju svoj generacijski program koji ne će nestati ničijom smrću. Budući da je njihov pakleni plan razotkriven, sada će smisliti novi, bolji i lukaviji. Zato i mi, njihova željena „raja“, moramo u budućnosti otvoriti četvore oči i pratiti nasljednike sada umirućih šefova. Treba pratiti i druge da nam ne prodaju „rog za svijeću“ kao što je učinio Bill Gates sa svojim paklenim cjepivom. Možda se pojave neki novi igrači, na prvi pogled „nevini“. Treba svakoga od njih pomno motriti i dubinski analizirati da bi ih se na vrijeme otkrilo. Možda će biti iz nekih krajeva od kuda ih ne očekujemo. Možda iz Afrike ili Latinske Amerike. Možda čak iz katoličke crkve. Sjetimo se Isusovih riječi: „Mnogi će se lažni proroci pojaviti. Pazite da vas ne prevare“.

 

Mario Filipi